senağlama ne kadar yazık ki ben daha neden hamiş kalamadığımı bile bilmiyorum. çünkü dr a gittim ve usg ve fsh falan normal benim ki iş spermiyograma gelince eşimi gotüremedim. ay oldu.off offf.yardım lütfen.Çok üzgünüm çoook
Canım biz de başlayalı daha 1 ay anca oldu. 3 ay düzenli olarak kullanacağız. İnşallah faydasını görürüz. Eylül gibi spermiogram yaptıracağız. Siz Temmuz'da yaptırıyorsunuz galiba. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım a.s.
ayrıca nevrosky hakkındaki düşüncelere katılıyorum. ben nasılsa doğal yoldan olmaz diye umudu kesmiştim ama sizin yazdıklarınız bana güç verdi tekrar umutlandım.iyi ki varsınız
ya kusura bakma yeni gördüm yazını aslında bizde keçi boynuzuna başlıyalı temmuzda ancak iki ay falan olucak ama ben illede eşimin test yapmasını istiyorum faydası olmuşmu diye herhalde ilk testi biz yapıcaz sonucu ilk sizinle paylaşıcam hoş başka kimseyle zaten paylaşamam zaten çünkü eşim bunu herkesten saklıyor banada kimseye söyleme dedi bende aileme bile söylemedim taba annem hariç çünkü annem benim dert ortağımdır inşallah sizde faydasını görürsünüz canım :1hug:
kızlar bende baktım l-carnitine değişik dozlarda bir çok yerde adı geçiyor ama hangisini kullanmalıyız bilemedim.alınan yeri burdan yazarsanız sevinirim.umarım hepimize şifa olur..
senin 2 çocugun var yanlış anlamadım değilmi ??
keçiboynuzu kürünü kullananlar ilk hafta sabah akşam sonra sadece akşam diyor ya siz de mi öyle yapıyorsunuz yoksa sabah akşama devam mı ediyorsunuz. sabah akşam içse bir zararı olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?