hşg hacı78
kızlar daha sık girmek istiyorum sayfamıza ama işyerindeki acayip yoğunluk ve toplantılarımız tekrar başladı ancak fırsat buldukça işyerinden ve akşamları evden girebiliyorum dünkü yazılarınız için teşekkürler rosem ve nevrosky inanın kendimi toparlayamadım daha 2 senedir her ay aynı ama bu ay eşime ve bana farklı gibi gelmişti çok heveslenmiştik nedense.ama bu ayda kısmet değilmiş maalesef.l-carnitine denilen ilaç çok ilgimi çekti kızlar etraflıca araştırıcam bende bunu değişik bilgiler elde edersem tabiki paylaşırız burada.iyiki varsınız bu arada çok rahatlıyorum yazılarınızı okuyunca çünkü bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorumki...
neyse özelden konuşuruz burayı meşgul etmeyelim herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
Bu baslık ne zaman acılmıs arkadaslar ya hiç görmememişim.:sm_confused: Beni de ekleyin lütfen
Gerci eşimin rahatsızlığını öğrendiğimden beri gebelik bölümüne giremiyorum :çok üzgünüm:
Biizmki sanırım en umtsuz olanı.Benim eşimde azospermi varmıs malesef.20 gün filan oldu öğreneli.Cok zor bir durum allah limseye yasatmasın.Kışın ameliyat olacak mikrotese.Ne kadar sansımız var bilmiyoruz :uhm:
Şimdi harnup pekmezi,Ballı bir karısım içinde cok sey var , Tohumlardan olusan bir karısım , birde caksır suyu içiyor.Ne kadar dayanır bilmiyorum tadları cok kötü :1no2:
Bİrde bol bol dua ediyoruz.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bir sey yok :a015:
merhaba nevrosky 3 senelik evliyim eşimin sperm değeri 19 milyon hareketlisi hiç yok %70 hareketsiz %40 yerinde hareketli son adet tarihim haziran 22 tedavi aşılama 25 haziran gonal f iğne tedavisine başladım
Canım aramıza hoşgeldin. Aşılama olacaksın demek , hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah tedavin güzel geçer ve başarılı sonuçlanır. Sperm kalitesini yükseltmek amacıyla herhangi bir şey kullanıyormusun? Kür , vitamin takviyesi vs. Eğer kullanıyorsan onları da bizimle paylaş canım. Listemize ekleyelim. Eğer kullanmıyorsan ; sana tavsiyemiz keçiboynuzu kürü olacaktır. Bu topiğin içinde yapılışı vardı canım. Faydası olacaktır. Bir de e vitamini desteği alabilir. Benim eşimin de ilk spermiogramında hareketsiz %40 yerinde hareketli %60 idi. sonra düzeldi canım. İnşallah sizin de düzelir. Bu keçiboynuzu kürü sayıya , e vitamini de hareketliliğe iyi geliyor canım. Allahım tedavinde olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah arkadaşım. a.s.
aslında eşim okadar çok vitamin bitkisel ileçlar kullandıki listeye sığmaz ilk aşamada 11 milyondu ama 2 gidişimizde 19 milyona yükselmiş ama hareketlimiz yine yok bu yüzden hangisinin eşime faydası oldu hiç bilemiyorum şimdi ise sadece doktorun verdiği ilaçları kullanıyo
Canım o zaman sen bir ara birkaçının ismini yazarsın bize. Ekleyelim yine de. Ama bence keçiboynuzu kürünü de yapmalısınız. Hiçbir yan etkisi yok. %100 doğal. Etkili cidden. İlaçlardan daha iyidir.
nevrosky bana keçiboynuzu kürü nasıl oluyo yazarmısın
Merhabalar,
Ben de bu ay ne bir method uygulasam mi uygulamasam mi karar veremedim. Kurler falan..Benim esimin sadece morfoloji sorunu var, bildigim kadariyla kurler sayi ve hiza yariyor sadece. Herseyi oluruna mi biraksam diye dusunuyorum. Nasil olsa ne denesem olmuyor! Tup bebege kadar oluruna mi biraksam diye dusunuyorum iste. Benden haberler boyle :)
Herkese bol sans
evet kızlar dr geldim dr aşılamma tutmamasına şaşırdım hamilelik haberi beklediğimin en birinci kişisin dedi yumurta rezervin çok çok iyi dedi.ganophane verdi bu arada ben mesela ayın 1 de adet olup tekrar ayın 29 adet olan birisiyim 28 günde 1 bbirmi oluyor artık 14, gün yumurtluyormuşum dr dedi.bu ayda tutmazsa rapor çıkarıp ignelere başıycaz dedi inşallah ignelere gerek kalmadan bu ay hamile kalırım göbekten ignelerden çok korkuyorum.dr günde 1 tane hapla bile 15 yakın yumurta üretebi
liyorsun en küçüğk dozaja bile çok iyi cevap veriyorsun dedi.şaşırdı hamile kalamadıgıma 2 yumurtayla 2.aşılamaya girmiştik olmadı.ama olacak çok umutluyuym içmde bi sevinç var inşallah rabbim aratma artık hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?