benim eşiminde sperm sayısı ilk testde çok düşük çıktı dr tüp bebekden başka şansımız olmadığını söyledi ayın 1 veya 2 sinde testi yenileyecek eşim keçiboynuzu kürü kullanıyor 3 haftadır sonuç iyi olur inş kürü kullanmadan önce dr danıştım henüz bu tür bitkisel şeylerin gebelik şansını arttırıcı etkisinin kanıtlanmadığını fakat kullanmakda sakınca olmadığını söyledi allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar en hızlı olması gereken canvar spermin hareket azlığı konusunda bilginiz yada eşinde aynı rahatsızlık olan arkadaşlar var mı
benim eşimde toplam hareket yüzde 38 yani yüzde 62 hareketsiz.2, aşılamamı olmuştum ama bu gün adet oldum.hayırlısı.canım bu hareket ve sperm saysynı ve morfolojiyi artırmak için verilen veya yapılan tedaviler yüzde yüz sonuç vermiyor.yüzde 35 iyi oluyor yüzde 35 daha kötü oluyor yüzde 35 hiç gelişme olmuyor.nasip yani.birde canım irsi eşimin erkek kardeşide eşim gibi bu derten muzdarip onlarında 2 yıldır çoçukları olmuyordu spermden miş.nevrosky canım hamile kalayısaya kadar aşılamaya devam zaten tüp bebek evlilikte 3 yılın dolması şartı var bildiğim kadarıyla biz daha 2 yıllık evliyiz.1 yılı böyle doldurayım bariyerimsenibeninşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırım inşallah
kıslar halen kasıklarım cok agrıyor bıraz uzandım ama sızı merak ettım gerı kalktım.
kıslar esınıze kecıboynuzu kürünü en az 3 ay uygulamanız gerekıyor.3 ayın sonunda degerlerın nasıl degıstıgıne ınanamıyacaksınız.:hooray:
fokurcum ınsalah tub bebege asılamaya gerek kalmdan kendılıgınden hamıs kalırsın.:dance:
canım bız burdayız sureklı.esınde sayı ve haraket sorunu varsa muhakakak esıne kecıboynuzu kürü uygula..
kür soyle yapılıyor canım:
Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği :
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektediR.
KECİBOYNUZU KURU:Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
(ALINTIDIR)
canım askolsun ne kusuru burda bırbırımızle dertlesıyoruz..:1hug:benım adet duzensızlıgım var.bebıs ıstemeye baslayınca adetlerım cok duzensızlestı bırde esımın degerlerınden sonra psıkolojık olarak cok etkılendım.butun duzenım alt ust oldu.sımdı bu ay yumurta gelıstırıcı ılac kulllandm ınsallah faydasını gorurum..
hayıt otuda adet düzensizliğine iyi geliyormuş canım kk okudum yararını gören kişiler var istersen sende bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?