canım ben hayıt otunu maalesef ıcemedım.tadı cok acıı..laelaelaelaelae
evet rosem herşey psikolojik canım. hiç ummadığın ve beklemediğin anda hamile kalırsın gör bak düşünmemeye çalış.çünkü hamile kalanlar hep " tedavi gördüm olmadı bi sene sonra kendiliğinden oldu" diyolar.rahat olmaya çalışın
birde aslanpençesini dene istersen onun tadı iyi ben içebiliyorum
Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 2 dakika kaynatılmaya devam edilir. İkinci dakikadan sonra sıcaklığını kaybettirmeden 10 dakika demlenir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür. Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.um gerçi hayıtıda :içelim:
bunu nasıl başardın bende kafama takmamak istiyorum ama elimde değil :çok üzgünüm: dışarı çıkıyorum bir şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi ama olmuyo yaa sanki beynim sabitlendi kafamçokkarıştı
Canım verdiğin bilgi için teşekkürler. Ne kadar zamandır içiyorsun? Faydasını görebildin mi?
ne demek canım azıcıkta olsa herkese yararım oluyorsa bu benım ıcın en buyuk mutluluk.ınsalalh sızde faydasını gorursunuz canım...rosem çok teşekkür ederim yazılarından sonra mutlak denemeye kara verdim,eşimin spermi 23 milyon bizede faydası olur inşallah.a.s.
nevroşcum çıkıyorsun ben de çıkacam da sen bi ara bzim spermiyoğramıda yorumlar mısın?acelesi yok ben sabah bakarım muhtemelen.
morfolojı krugere göre
normal 1
baş anomalısı 67
boyun anomalısı 18
kuyruk anomalisi 14
hareketlilik:
hızlı ileri malesef 0
yavaş ileri 33
yerinde hareketli 17
hareketsiz 50 bide hacim 2.5 yazıyor umarım bu bilgiler yeterlidir.ha bir de sperm sayısı da 24 milyon
şimdiden teşekkürler
arkadaşlık davetin için çok teşekkür ederim.Eşime senden bahsettin pozitif bir kişiliğn var ve insanlara yardımın süper .Zannediyorum benden küçüksün senin bu pozatif kişiliğin beni hayran bıraktı.şimdi durumuma daha olumlu bakıyorum .canım önce ama önce senin pozitif sonucunu öğrenelim işte o zaman varya bağıra bağıra ağlayacam.canım arkaaşım bebeği olacak diye .canım seni öpüyorum.
Canım 1 ay sonra tahlil yapacaksınız sanırım. İnşallah o değerlerin arttığını görürsünüz. Eğer görürseniz bence doğal yoldan deneyin derim. Eğer yerinde sayma varsa mecburen tedavi gerekli olacak. Bizim de morfolojide sorun var. Allah yardımcımız olsun cidden. Ne etcez bilmiyorum. Adamlar yakında mide fesatı geçirecekler. Ne duysak yedirip içiriyoruz :roflol:
arkadaşlık davetin için çok teşekkür ederim.Eşime senden bahsettin pozitif bir kişiliğn var ve insanlara yardımın süper .Zannediyorum benden küçüksün senin bu pozatif kişiliğin beni hayran bıraktı.şimdi durumuma daha olumlu bakıyorum .canım önce ama önce senin pozitif sonucunu öğrenelim işte o zaman varya bağıra bağıra ağlayacam.canım arkaaşım bebeği olacak diye .canım seni öpüyorum.
aynı üzüntüyü paylaştığımız için birbirimizi en iyi yine bizler anlarız bu duyguyu yaşamayan bilemez dışardan bizi teselliye çalışan iyiliğimizi düşünen insanlar bile bunu anlayamaz o yüzden burada kimin üzüntüsü sevince dönüşürse bizlerde o kadar mutlu olacagız :dance:ben buna inanıyorum sizleri çok seviyorum iyiki varsınız :enbuyukkk:allah hepimizin yüzlerini güldürsün inşallahCanım çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için. Çok duygulandım ama ben.. :a015: Allah senden razı olsun.
Bu kadar iyi dilek ve içimdeki umutla inanıyorum bebeğimin gelmesi yakındır. Olduğunda sizlerle mutluluğumu doyasıya paylaşacağım. Ama böyle kendi sevincin gibi benim güzel haberime içten ve ta derinden sevinecek olman beni çok mutlu etti canım. :asigim:
Ben de hepinizin güzel haberlerini duymayı çok istiyorum. Hepinizin 1-2 ay önce ne diyorduk şimdi ne oldu diyerek hayret içinde kalmanızı istiyorum. Başkalarına umut olmanızı istiyorum. O anları çok merak ediyorum. Nasıl çıldıracağınızı bir an önce görmek istiyorum. :hooray:
Allahım bu güzel kalbine göre versin.. Dualarını kabul etsin arkadaşım.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bizi de "ANNE" olma şerefine nail etsin inşallah. Amin. a.s.
ben de sana katılıyorum canım demi çok şeker kız bu nevrosky. iyi ki var.
herkese günaydın nasılsınız kızlar?
aynı üzüntüyü paylaştığımız için birbirimizi en iyi yine bizler anlarız bu duyguyu yaşamayan bilemez dışardan bizi teselliye çalışan iyiliğimizi düşünen insanlar bile bunu anlayamaz o yüzden burada kimin üzüntüsü sevince dönüşürse bizlerde o kadar mutlu olacagız :dance:ben buna inanıyorum sizleri çok seviyorum iyiki varsınız :enbuyukkk:allah hepimizin yüzlerini güldürsün inşallah
canım ben bilemiyorum ama bizimkiler bayağı hareketsiz bak sana değerlerini yazayım
1 saat total hareketli %65
+4 ileri hız hareketli %15
+3 ileri yavaş hareketli %30
+2 yerinde hareketli %20
+1 hareketsiz %35
total sperm 115 milyon
sanırım bizimkiler yerinde sayıyo...drumda hareket azlığı yüzünden kalamıyosun dedi
Canım ileri hızlı hareketli tek başına %25 veya ileri hızlı + ileri yavaş toplam %50 olsa güzel sayılıyor. toplamları 45. çok geride değil yani. Tamam ileri hareketliler çok önemli ama çok şükür güzel geldi bana. Sayıda güzel maşallah. Herhangi birşey kullanıyormusunuz peki. Eşin sigara içiyor mu? Bir de morfoloji durumunu yazarmısın canım. Ona göre bir daha bakalım. a.s.
canım padutin diye bir ilaç kullanıyor eşim bide evitamini..artı olarak çerez ve keçiboynuzu pekmezi içiyo...ne duyarsam onu yediriyom zavallıya ama sonuç yok malesef....şimdi morfolojide değişik bi şey yazmış laboratuar sonuçları bak şöyle
normal yapılı olan > %30 eşimin değeri bu
testin normal değer karşılığıda şu şekilde >=30
doktor morfoloji için bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?