evet kızlar dr geldim dr aşılamma tutmamasına şaşırdım hamilelik haberi beklediğimin en birinci kişisin dedi yumurta rezervin çok çok iyi dedi.ganophane verdi bu arada ben mesela ayın 1 de adet olup tekrar ayın 29 adet olan birisiyim 28 günde 1 bbirmi oluyor artık 14, gün yumurtluyormuşum dr dedi.bu ayda tutmazsa rapor çıkarıp ignelere başıycaz dedi inşallah ignelere gerek kalmadan bu ay hamile kalırım göbekten ignelerden çok korkuyorum.dr günde 1 tane hapla bile 15 yakın yumurta üretebi
liyorsun en küçüğk dozaja bile çok iyi cevap veriyorsun dedi.şaşırdı hamile kalamadıgıma 2 yumurtayla 2.aşılamaya girmiştik olmadı.ama olacak çok umutluyuym içmde bi sevinç var inşallah rabbim aratma artık hepimiz.
canım günde 1 tane içeçecegim benim yumurtalıklar fazla çalıştıgı için 2, çok fazla gelebilirmiş 1 tane yeterliymiş.inşallah bu ay hamiş kalırız cümleten
slm kızlar
nasılsınız...işteyken giremiyorum aksamdan aksma sadece
ya kızlar eşim varikosel ameliyatı oldu ama bize niye vitamin veredi dr.onlar hikaye muhabbeti yapmış eşimeofff aşka dradamı gitsek hı???
daha yeni oldu canım salı günü.ameliyat olmadan dedi dr vitaminler bi işe yaramaz diye anlamadım gitti
Arkadaslar masallah bugün hızlı gimişsiniz yerimseniben
Valla kacıncı sayfada kalmıstım diye baya aradım.
Cok güzel bilgiler veriyorsunuz canlarım.İnsan böyle bir durumda karsılastığında En cok dertlesmeye ihtiyac duyuyor.Derdimizden anlayanların olduğu bir sayfamızın olması ne güzel
Eşimin ilk azospermi olduğunu öğrendiğim günlerde sohpet odasına girdim.Eşi azospermi olan tanıdığınız var mı diye sordum.Bilgi almaya cok ihtiyacım vardı.Kızlardan birisi yok hem olsa ne işine yarıycakki sanki dedi cıktı.Nasıl ağladım o gün senağlama
İyi varsınız arkadaslar ve ne olur bizlerden dualarınızı esirgemeyin.a.s.:teselli:
Hareketde artis olmasi iyimis, umarim daha da cok artar yakinda. Toplam 15 mil spermmi uretiyor esin, gayet iyi degil mi? Asilamada mi enjekte edildi.
Bizim morfoloji cok dusuk ve 3 senedir hamile kalamiyorum
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Umarim sen de en yakin zamanda bebegine kavusursun.
Merhaba nevrosky, yazdiklarin icin tesekkur ederim canim. Ama benim esimin hem sayisi hem de hizlari cok iyi. Yine de olmuyor iste...Mesala ilk testinde 1mlde 47 milyon ikincisinde 70 milyon bulundu. Toplam hareketlilik %70, ileri hareketlilik %62.
Iste boyle
Hareketde artis olmasi iyimis, umarim daha da cok artar yakinda. Toplam 15 mil spermmi uretiyor esin, gayet iyi degil mi? Asilamada mi enjekte edildi.
Bizim morfoloji cok dusuk ve 3 senedir hamile kalamiyorum
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Umarim sen de en yakin zamanda bebegine kavusursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?