kıslar ben geldım..nasılsınız bugun bakalım?
kıslar yenı bırsey daha buldum kocısler ıcın kuru üzüm yedırıyorum ıkı gundur sızde deneyın cok yararlıymıs..:dance:
kıslar bırsey sorucam sıze..asılama acı veren bır ıslem mı acaba?
FOKURCUM INSALLAH GUZEL HABERLER VERIRSIN BIZE HAYATIM HADI BAKALIM AZ KALMIS HEPIMIZ SENI BEKLIYORUZ..:dance::dance:
ay o kadar dalgınım ki kusura bakma canım ya 5 cc vermiş
heja öyle ama kafamda planlamıştım kendimi hazır hissediyodum şimdi şevkim kırıldı
nevrosky içime su serptin. çok sağol ya güzel şeylere duymaya ihtiyacım vardı
hayır almadım canım güvenemiyorum keçi boynuzu kürüne daha çok inaniyorum iki aydın bu kürü uyguluyorum temmuz gibi eşim test yapacak inşallah olumlu sonuç alırız.
merhaba kıslar ben geldım..nasılsınız bakalım?
bu ne surubuymus boyle?aman bosverın surubu felan hersey maadıyata dokulmus sız kecıboynuzu suyunuzu ıcırın esınıze bakın nasıl degısıyor degerler artıyor..:dance:
buarada dun gece ruyamda gogsumden süt gelıyormus esıme gosterıyormusum.acaba neye ısaret..:1closedeyes:ınsallah hayırlara ısaretttır..:teytey:
canım özelden attım sana inş gelmiştir sitenin acemisiyim de. heja ben de kararsızım işte keçiboynuzu kullanıyoz nasılsa diye düşündüm. bir de 100 ytl bir aylık mı 3 aylık mı acaba?
nevrosky sen nasıl hesaplıyosun bu sperm sayılarını. dün hesaplamıştın hatırlayosan. sen umut verdin mesela sperm sayısı normal dedin ama doktorlara danıştığımızda pek de iyi değil diyolar. yani senin hesaplama yöntemini güvenilir bir doktor mu anlattı kendi araştırmaların mı? çünkü ben pek doktorlar da güvenemiyom kolay yolu seçip tüp bebek yapın diyolar.
valla şurup yüz ytl diyirdu artık bu şurup bir aydamı bitiyor üç aydamı onu bilmiyorum yani bu fiyat bir kutu şurubun fiyatı siz nezamandan beri keçi boynuzu kürünü uyguluyorsunuz umarım faydasını görürsünüz
evet canım bunu bende duymustum ama sımdıye kadar bırkac defa denedık.ınsalah ıse yarar..buarada kıslar benım bugunde sag kasık agrıyor cok fena batıyor.dun sol kasık agrıyordu.doktorumu arayıp sorsammıkı?bu ay gonaphene kullandım doktor kendılıgınden catlar demıstı..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?