sudenazın yazıdıgı cevabı henuz gormedım canım.
bırsey yapmayı dusunmuyorum acıkcası.bu ay bılıyorsun doktorum yuzunde kafam cok karıstı bunun psıkolojıme zaten cok fazla olumsuz etkısı oldu.bu ay boyle kalsın ıstıyorum..:sm_confused:
yenı gelen arkadaslarımız aramıza hosgeldınız.
SUNGER 53 canım kecıboynuzu kürünü siddetle tavsıye ederım cunku benım esımın sayısı kecıboynuzu sayesınde arttı cok sukur..
muhakkak ıcır esıne yaprken sakın usenme .bır sure yaparken ınsan usenıyor ama sonra alısıyorsun..:dance:
kızlar mrb inş. beni de kabul edersiniz aranıza.hep takip ediyom ama anca üye oldum.sizi okudukça moral buluyorum çünkü biz de bebiş istiyoz ama maalesef hepimiz inş. kısa sürede kavuşuruz
heja soruna ancak yanıtlıyorum.biz 3 yıldır evliyiz aslında korktuğum için asla çocuk düşünmüyodum 2-3 aydır karar verdik ama şimdi de olmuyo.eşimin sperm değerleri düşük.keçiboynuzu ,e vitamini falan uygulamaya başladık.yaşım 30 olduğu için geç kaldık ve buna üzülüyoz.inş kısa zamanda olur
Malesef bu sabah hastalandım. Bir kez daha Hayal kırıklığı .son kez (yani bir kere)tüp bebek denemesi gerçekleştürcem .10 temmuz da randevu aldım .sonrası mıııııı:sm_confused:.sonrası alllah kerim belki kuzenim gibi kendiliğinden 40 yaşında olur .belki soya çekim kanunu.canım nevrosky listede sanırım negatif yazabilirsin.umarım daha sonra pozitif olur. listedekilee bol şanslar
:teselli:
Üzüldüm canım.. :teselli: Hayırlısı diyelim. Ama 27si değilmiydi sonuç günün? Yine bu ay erken gelmiş. Geçen ay da sanki böyle olmuştu. Sıcaklardan mı oluyor , stressten mi.. Benim de geçen aşılamamda 4 gün önce gelmişti. İnşallah tüp bebek denemende başarıyı yakalarsın canım. Bunca zaman çektiğin bebek özlemini çoğul gebelikle unutursun. Listeyi senin adına hemen düzeltiyorum canım..a.s.
:QUOTE=nevrosky;3134382]Üzüldüm canım.. :teselli: Hayırlısı diyelim. Ama 27si değilmiydi sonuç günün? Yine bu ay erken gelmiş. Geçen ay da sanki böyle olmuştu. Sıcaklardan mı oluyor , stressten mi.. Benim de geçen aşılamamda 4 gün önce gelmişti. İnşallah tüp bebek denemende başarıyı yakalarsın canım. Bunca zaman çektiğin bebek özlemini çoğul gebelikle unutursun. Listeyi senin adına hemen düzeltiyorum canım..a.s.
valla bende artık ilaçlara bağlıyorum.çünkü çok düzenliydi.eylül ayından beri ( yani tedaviye başladığım ay)değişti inşallah canım eşime sabah hastalandım diyemedim .uyandığında sanırım ikiz babası olacan dedim .nasıl yani tabiki tüp bebek yoluyla deyince anladı garibim.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?