- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
kıslar ben geldım..nasılsınız bugun bakalım?
kıslar yenı bırsey daha buldum kocısler ıcın kuru üzüm yedırıyorum ıkı gundur sızde deneyın cok yararlıymıs..:dance:
kıslar bırsey sorucam sıze..asılama acı veren bır ıslem mı acaba?
FOKURCUM INSALLAH GUZEL HABERLER VERIRSIN BIZE HAYATIM HADI BAKALIM AZ KALMIS HEPIMIZ SENI BEKLIYORUZ..:dance::dance:
Canım hoşgeldin. İyiyim canım sen nasılsın?
BTRKLC'ye üzüldük :çok üzgünüm: Allah bu üzüntülerden sonra güzel günleri de gösterecektir eminim arkadaşımıza.
Yeni katılan arkadaşlarımız var senin de gördüğün gibi. Ailemiz büyüyor. Bütün KK sınırları bizim ailemiz aslında ama biz de burada kendimize göre bir birliktelik kurmaya çalışıyoruz. Yeni arkadaşları aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Bu destek , moral ve umut ile her gelen bu listeden tez zamanda çıkacak inşallah.
Kuru üzüm demek , yeni birşey daha jeyyar mide fesatı geçirecekler bizimkiler , kıyamam ben onlara kafamçokkarıştı şifa niyetine :1rolleyes: uygulayalım hemen..
Canım bir de aşılamayı sormuşsun. Acı veren hiçbir yanı yok. Ama ilaçların yani iğnelerin yan etkileri fazla sanki. beni baya etkilemişti. Dilerim buna hiç gerek kalmayacak canım. Yani öğrendiğinle kalacaksın. O kadar bekleyemem teyze olmayı haaa klava: