Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ
fokurfokur---25 Haziran---Hareket---2. aşılama(1 aşılama başarısız)---???
artık umutsuz---26 Haziran---Azosperm---19 Haziran'daki Tese Maalesef başarısız(Dua edin arkadaşlar)---Bitki çayları,Keçiboynuzu pekmezi
BTRKLC---27 Haziran---Hareket---2. aşılama(1 aşılama başarısız)---Keçi boynuzu kürü
nevrosky---29 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,E vit.,Çinko,Selenyum,Sigarayı yeni bıraktı
cano77---30 Haziran---varikosel ameliyatı oldu---doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü
arzuhalim---2 Temmuz---Sayı ve Morfoloji---3.aşılamayı 18 Haziran’da oldu(2 aşılama başarısız)---keçib.pek.,E.vit,çinko,klomen
Aysimaa80---4 Temmuz---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(doğal yoldan bir boş gebelik)---Keçi boy. pekmezi ve tozu,karabaş otu(sigara bırakmak için)
heja---4 Temmuz---Hareket---Temmuz'da tedaviye başlayacak(Doğal yoldan bir çocuğu var)---arginmax,keçi boynuzu kürü,eşi sigara içmiyor
Rosem---10 Temmuz---Sayı ve Hareket---Yumurta takibi---keçi boynuzu kürü
gülsu---14 Temmuz---Hareket---Doğal yoldan---keçi boynuzu pekmezi
nuriye---14 Temmuz---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)Mikroenjeksiyon Olacak---Sigara içmiyorlar
latifeelif---22 Temmuz---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan(Temmuz aşılama)---dolaşım boz.ilacı,e vit.,klomen
akdas---???---Sayı ve Hareket---Temmuz'da Tüp Bebek raporu çıkıyor(3 başarısız aşılama)---keçib.kürü,havuçsuyu,dom.çorb.,fındık,ceviz
Yağmurcn---???---???---Doğal yoldan(1 başarısız aşılama-1 tüp bebek tuttu ama düşük)---???
Beyzanur-hh---???---???---Tüp Bebek---???
Melih---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Daha önce doğal yoldan bir düşük)---???
fidulya---???---???---???---???
Latifelif ; canım düzelttim seni. Çok üzüldük ama güçlü bir şekilde önümüze bakmak zorundayız. Sonunda kazanacaksın canım bunu unutma.. a.s.
Cano77 ; senin de muhtemel adet tarihini ekledim canım.
Listemizde olan ve olmayan tüm güzel hamiş adayları ; hamiş kalarak güzelliğinize güzellik , güzel bir hamilelik sonunda da yuvanıza neşe katmanızı diliyorum.. :hooray: