Canim çok Teşekkür Ederim Yaklaşimin Için.. Aklimdan çikmiyor Ama Dedğin Gibi Kendime Yeni Sayfa Açtim Ama Arka Sayfaya Bakmaktan Kendimi Alamiyorum şuanda Belkşi Yeni Diye Bugün çok şükür Mutluyum Adet Oldum Demek Herşey Yoluna Girmiş Buda Umut Beniim Için 6 Ay Korunacak Olsamda... Inşallah Arkadişin Gibi Bende Yine Hamile Kalirim Ve Sizlere Yazrim Dualariniz Bekliyorum Benim Dualşrim Sizinle Allah Hepimizin Yardimci Olsun... Güzel Günlşer Bizim Için... Her Inişin Bi R çikişi Vardir öyle Değilmi??
merhaba canım yenı gordum mesajını.bugun doktorumla konustum yumurtam buyumus kendılıgınden catlıyacakmıs oyle dedı.catlatma ıgnesı felan vermedı.bu konuda bılgın varmı?şutarafagittimerhaba rosem benvarım ne var ne yokk
kıslar merhaba..nasılsınız bugun bakalım ne var ne yok?
dunden berı arastırmalarımı nıhayet sonlandırdım.:roflol:
ogrendıgıme gore gonaphane ılacı takıp etmeye gerek yokmus.cok fazla yan etkısı yokmus.klomen takıp edılmesı gereken bır ılacmıs.cok sukur ıcım ferahladı..:icecream:
Evet canım. Ben de ara ara senin gibi gidip ev işi yapıp geliyorum. yerimseniben Bayanların işi bitmez. Benim eşim yardımcıdır Allahtan yoksa çok zor olurdu. Bibiğim olsa da hiç oturamasam razıyım ama jeyyar
canım masallah esın ne guzel yardım edıyormusbenımkı pek oyle bırsey yapmaz ancak cok zorlayacaksın.. klava:
buarada benım bugun bıraz kasık agrım var sanırım yumurtam catlamaya basladı..:dance::dance:
Ben daha hicbir tedavi yonetemine baslamadim. Yazdiklarinizi okuyorumda....Yumurta catlamasi nasil oluyor? Merak ettim de...
Yumurtlama kismini, buyudugunu de biliyorum ama catladigini bilmiyordum. yani spermin yumurtayi dolleyebilmesi icin catlamasi mi lazim?
rosemm 2 gün gecti hala adet olmadım adet günümde idrar testi yaptım negatif cıktı..perşembeye kadar beklicem allahın izniyle sen naptın?
merhaba canlarım..kımsecıkler yok yıne bugun..yasakkelime
benım kasık agrılarım halen devam edıyor.ozellıkle sol taraftakı agrı cok hıssedılır turden dun daha hafıftı..ınsalah bu ay hepımızın bebıslerı gelır..:dance::dance:
insallah canım..bugun 12.gunumm..:dance::dance:
merhaba cnm listede farkettim şimdi regl tarihimi yazmayı unutmuşum en sonki regl günüm 1 haziran dı.1 haftam falan kaldı yani inşallah bu ay diyeceğim hiç umudum yok ama...
inşallah hepimiz birden sırayla çıkarız cnm bu listeden...inan kendim kadar hepimize dua ediyorum hergün...Allah bizlere de nasip eder inşallah...
selam kızlar benim eşiminde spermleri çok düşüktü 8 milyon... ama ilk tüp bebek denemde hamile kaldım hemde 3 üz..zaman içerısınde 2 bebeğimi kaybettim..bir tanesini dünyaya getirebildim şükürler olsunkii...şimdi kızım 4,5 yaşında..allahım olmayan herkese versin ben 17 sene sonra sahip oldum..ALLAH tan umudunuzu asla kesmeyin..
kızlar ben adet oldum bugün..çok umutlanmıştım ama olmadı bu ay aşılamam olacak inşallah..du edelim birbirimeze nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?