sude sizin ileri hızlı bayağ iyi sorun yok gibi dr neden olmuyor diyorrrr
sude tam okumamışım ama sayı fazla önemli deilmiş ileri hızlı önmeli oda iyiymiş ne kadardır olmuyorrrrr
o güzel yorumun için çok sağol a.s.
toplamda 42 milyon sperm varmış...
onun dışında tedavi oluyorum çünkü sorun bende..geçmişte geçirdiğim bi ameliyat ve ciddi bi rahatsızlık şuan olmama engel oluyor..tüplerimin yapıları biraz bozukmuş..tekindede biraz tıkanıklık varmış..zaten şimdiye kadar olmalıydı dedi...önce bikaç ay ilaçla deniycekler..oda olmazsa laparoskopi..dr.uma göre sağlığım açısından biran önce hamile kalmam lazımmış...yani tekrarlamaması açısından...9.denemedeyim bugün kontrolüm var yumurtacıklara bakılcak..umarım kocaman olmuşlardır....sırnaşık şey
Canım çok geçmiş olsun. Forumlarda geçiyorsa da hiç denk gelmemişim bu durumuna. 42 milyonsa en az ama en az 20.000.000 sperm her ilişkide hazır ve nazır. Tedaviyle olan şansını da kat kat arttırıyor bu değerler. Bence bu çok güzel ve bulunmaz nimet. Yani bu günümüzün koşullarında , bu küresel ısınmada , bu teknolojik gelişmelerin verdiği zararların ışığında , hormonlu gıdalardan alınamayan faydalarda ve ekstra edinilen zararlarda vs. vs. bu kadar olumsuzluklarda , çoğu erkeğin sperm değerleri bilim adamlarının yaptıkları araştırmalara göre hep kötüye giderken , böyle bir değer insanı sevindiriyor. Şanslısın canım.
Dediğin gibi başka durumlar söz konusu ise tedaviyle olma şansı çok yüksek. İnşallah da tez zamanda hamile kalırsın. Hem istediğiniz için hem de sağlığın için. Yumurtacıkların büyümüştür umarım canım , bizlere de haber ver emi. a.s.
sudenaz senin durumunun aynısı rüya melegimle aynı istersen onunla msj bakalım ne aşamada.
beni ekleyin Allahim beni neden böyle cezalandırıyor yaaaaaaaaaaaaaaa :a015:
benüm herüf kendine çok iyi bakar...9 senedir restaurantta şeflik yapıyor..onun dışında sigarası yoktur...ne bilim ya demek kendi kendime kuruntu yapıyomuşum...neyse canım bugün 3 te randevum..sizleride haberdar ederim...
rabbim hepinizin kocişlerine sağlık versin şifa versin..inşallah tez zamanda hepiniz hamiş kalırsınız...a.s. a.s.
nevrosky verdiğin bilgiler için hem kendi adıma hem arkadaşlar adına teşekkürler. çok tatlısın
canım nevrosky biliyosun ikinci aşılamam da toplam sperm 76 milyondu.ileri hareketliler %14yavaş ileri hareketliler%17 harekatsizler %62yerinde harekaetliler %7fakat canım aşılamalarda hiç morfolojiye abalımadı .encon ocak ayında yumurta takibinde bakıldı .onda da normal %89 baş anomalisi %6 kuyruk anomalisi %5 toplam sperm 22 milyon ileri hareketli %45 yavaş ileri hareketli %3 falan böyle .o zaman dr aşılamayapsaydı belki tutar dı .peki canm morfoloji syı gibi değişirmi onu merak ettim benn bilgi verebilirmisin .bu arada senin diplomanı biz vercez birtanem
seni bulamadım burayada yazdım yawwww:sm_confused:
kıslar merhaba.gebelık bolumune baslık actım.lutfen eslerınıze kecıboynuzu kürü uygulayın gercekten ıse yarıyor.en guzel ornegı esım..bugun esımın sonuclarını ogrendım bundan 9 ay oncesıne gore o kadar cok artmıs kı..bılenler bılmeyenlere soylesın lutfen kımsenın elı bos kalmasın..
senağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama kızlar bugün farkettim benim çatlatma ignesinden sonra aşılam çok geç yapılmış dr da bende yanlış hesaplamışız ben 10 haziran gece10 da igne vuruldum 13 haziran cuma günü saat öglen 12 dede aşılama oldum 62 saat olmuyormu çok kötüyüm ya aglaya aglaya canım çıktı.çok kötüyüm çok kesin tutmadı boşuna bekliyorumsenağlama:a015:senağlama
canım yaa siz bu kürü günlük ne kadar uyguluyorsunuz?
benim eşim ilk hafta bir çay bardağı içiyordu günlük,
ama şimdi sadece çay kaşığı ile 4-5 kaşık yiyor,
ben de etkisi artsın diye pekmezin içine keçi boynuzu tozunu da katıyorum,etkisi artar mı bilmem ama,sizin bir fikriniz var mı bu konuda,
canım yaa teşekkür ederim,ama ben burada (muş)bulamadım keçi boynuzu meyvesini,aktarlarda yok maalesef,antalyaya gidince ilk yapacağım bu kür zaten,siparişini de vermiştim ama şimdilik pekmez ve tozu ile idare etmeye çalışıyoruz,Canım bu kür pekmezle yapılmıyor. Bildiğin keçiboynuzu kaynatılıyor özel bir şekli var.
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
-kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırarak atın.
-ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.
-kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin
-dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçi boynuzlarını çıkarın.
-soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içirin.
-bu uygulamayı bir hafta boyunca her gün uygulayın
-birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün sadece akşam yatağa girerken bir su bardağı içirin.
-daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.
Öyle litrelerce dolaba koyup çıkarılıp falan içilmeyecek. En fazla 2-3 dayanıyormuş. taze yapılıp içilmesi önemli. Keçiboynuzlarını satın alırken çok kırıklarından almamaya dikkat etmek gerekiyor.
Pekmezinden ve tozundan ziyade bu şekli daha yararlı imiş.
CİNSEL SİSTEMDE ETKİLİ OLABİLEN BİTKİLER
ADET KANAMALARI (aşırı ve sancılı): Kırkkilitotu, Çoban çantası, Aslan pençesi, Çuha çiçeği yağı.
ADET KANAMASI (azlığı): Civanperçemi, Biberiye, Zahter, Hayıt tohumu.
MENEPOZ: Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Ökseotu, Kediotu, Civanperçemi.
YUMURTA İŞLEVLERİNİ ARTTIRICI: Meyankökü, Hayıt tohumu, Yeni bahar, Ginseng (balla karıştırılırlar).
ERKEKTE SPERM SAYISI VE HAREKET AZLIĞI: Ballı karışım (Bal, Dut pekmezi, Tarçın, Polen, Anason, Zencefil kökü, Kekik, Çörekotu, Biberiye, Defne tohumu, Isırgan tohumu, K. Hindistan cevizi, Karabiber, Kebabiye, Kişniş, Kitre, Mahlep otu, Meyan kökü, Tere tohumu, Topalak, Çakşı otu, Çemen otu, Çentiyane, Eğirkökü, Halile, Hardal, Havlıcan, Kakule, Karanfil, Kereviz tohumu, Kimyon, Kuşburnu, Ravent, Roka tohumu, Soğan tohumu, Maltoz, Zencefil kökü, Besbaze, Damla sakızı, Ginseng, Propolis, Vanilya, Arı sütü, Fildişi tozu, Keçiboynuzu pekmezi, Zerdeçal, Cakşır) ve Bio zink (çinko minerali).
SPERM SAYISINI ARTTIRICI BESLENME DİYETİ: 5 ay süresince keçiboynuzu meyvesinin çayı içilir. Hayvansal besinler yerine sebze ve meyve ile beslenilmelidir. Sigara ve alkolden uzak durulmalıdır.
ERKEKTE ERKEN BOŞALMA: Şerbetçiotu çayı.
YUMURTALIK İLTİHABI (kadında): Ayıüzümü yaprağı, Kadın tuzluğu, Maydanoz tohumu, Atkuyruğu, Ardıç meyvesi.
CİNSEL İKTİDARSIZLIK (kadında): Andız kökü, Kayışkıran, Ökseotu, Aynısafa.
CİNSEL İKTİDARSIZLIK (erkekte): Yulaf tentürü, D2.
MİYOM: Civanperçemi oturma banyoları.
Şifa olsun inşallah. a.s.
canım yaa teşekkür ederim,ama ben burada (muş)bulamadım keçi boynuzu meyvesini,aktarlarda yok maalesef,antalyaya gidince ilk yapacağım bu kür zaten,siparişini de vermiştim ama şimdilik pekmez ve tozu ile idare etmeye çalışıyoruz,
yaa bizim doğal yolla çok zor oldu gerçi o da boş gebelik ama,çok nadir olabiliyormuş bu durum,ooof of.yani benim şansım doğal yolla yılda ancak bir kez sanırım.
:a015: :a015:
Canım bu kadar karamsar olma. Nereden biliyorsun ki yılda bir kez şansın olduğunu. Bu şekilde yorumlar yapma , kendini üzersin daha da ancak. :teselli: Her ay yeni bir ümittir. Yeni bir başlangıçtır. Olmaz diye birşey olmaz. a.s. Sen de şimdilik pekmezi ve tozunu kullan , şifa olsun. Faydasını görürsünüz inşallah. Antalya'ya gidince de kürüne başlarsınız. :1hug:
canım tebriklerKıZLARRRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDİMMMMMMMMMM :dance:
NURTOPU GİBİ İKİ TANE YUMURTACIĞIM OLUŞMUŞ 16MM LİK..BİRİ SAĞDA BİRİ SOLDA....
DR.ÇOK GÜZEL GELİŞMİŞ DEDİ..HEMDE 11.GÜNÜMDE :dance: :dance:
AKŞAM 8 DE İĞNEMİ VURDURTCAKMIŞIM..AMA KOLDAN DEDİ..ARAŞTIRMALARIMA GÖRE KALÇADAN VURUYODU HERKES...
YAVV BENİM DR.UM GARİP ADAM VALLA HERŞEYİN TERSİNİ YAPTIRTIYO..BİDE PROGESTAN İLACI YAZDIRMIŞTI..ONUDA HERKES AĞIZ YOLUYLA ALIYOMUŞ ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BANA SABAH ÖĞLE AKŞAM 2'ŞER TANE ALTTAN FİTİL GİBİ ATICAKMIŞIM :roflol: ESTROFEM İLACINIDA GÜNDE 3 KERE ALLAHTAN AĞIZ YOLUYLAN KULLANCAKMIŞIM..
İLİŞKİ İÇİNDE SAAT VERMEDİ YARIN YAPCAKMIŞIZ VE 1 ER GÜN ARAYLA 3 SEFER YAPCAKMIŞIZ...AMA SANKİ HAMİŞ KALMIŞIM GİBİ ÇOK MUTLUYUM..NE HİKMETSE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?