Birde Brezilya cevizi varmış onu da alcam almadığım şey kalmasın sonraDaha da neler yapıcaz acaba her geçen gün kendime şaşırıyorum bunları nasıl yapıyorum ben diye
Zaten morfolojiye bakılırken 100-200 sperme bakiliyormus bunların içinde hareketsiz az hareketli ve ölü olanlarda var o yüzden çok sıkıntı etmiyoruz onuSizin mlde normalmis bizim dusuk ama tabi Allah verince oluyo bizim degerlerden daha dusuk olup hamile olan cok gordum Allah buyukmorfolojiyi doktorlar onemsemiyo zaten 1 tane yumurtayi dolluyo diye totaldeki sayi yuksekse zaten hic takmiyolar bunu bize prof kaan aydos soyledi illaki bir tanede olsa vardir duzgunu zamani var demek ki
Aynen öyle benim eşim bir iki gün kullandı içinde sildenafil olduğunu öğrenince hemen bıraktırdım kaşıkla mi koyuyolar kürekle mi bilmiyoruz sonuçta miktar da yazmiyorArkadaşlar aktarlarda hazır halde satılan "bilkisel ürünleri" veya içinde ne olduğunu bilmediğiniz karışımları bence kullanmayın. Geçenlerde tarım ve orman bakanlığı tarafından bu bitkisel ürünlerin içinde ilaç etken maddeleri olduğuna dair test sonuçları yayınlandı. yani biz doğal veya bitkisel diye alıyoruz hatta işe de yaradı diyoruz ama içine ilaç etken maddesi olduğu için hiç beklemediğimiz yan etkiler veya diğer yiyip içtiklerimizle etkileşim görebiliriz. En iyi ihtimalle bunlar hazırlanırken doz ayarı iyi yapılmamış olabilir ve zararlı olabilir.
Ne güzel. İyi doktor şans işi gerçektenBizim üroloji doktorumuz yönlendiriyor hep.
aklıma birşey takılsa da hemen yazıp sorabiliyoruz.
Zaten beni de o ikna etti ameliyata, ben ameliyattan sonra değerlerin daha da düşmesinden korkuyordum.
Kuzum arıları şekerle besliyolar recelden farkı kalmıyor o yüzden iyi bal arayışındayım onun da mevsimi geçti tabiBilmiyorum canım ben gelip geçerken görüyordum da alıp yemedim hiç
Ne yazık ki doğal birşey bulamaz oldukKuzum arıları şekerle besliyolar recelden farkı kalmıyor o yüzden iyi bal arayışındayım onun da mevsimi geçti tabi
O yüzden böyleyiz zaten. Doğal beslenmedigimiz için. Eşime doktor dana eti ve tavuğu da yasaklamış hızlı buyusunler diye östrojen enjekte ediyorlarmış. Östrojen erkek için zararlı bişey. Ancak kendi bildiğiniz kesim olursa ye demiş. Özellikle zincir marketlerde satılan ucuz etlerden yemeyin kızlarNe yazık ki doğal birşey bulamaz olduk
Bize doktor direk tavuğu ağzınıza sürmeyeceksiniz dedi.O yüzden böyleyiz zaten. Doğal beslenmedigimiz için. Eşime doktor dana eti ve tavuğu da yasaklamış hızlı buyusunler diye östrojen enjekte ediyorlarmış. Östrojen erkek için zararlı bişey. Ancak kendi bildiğiniz kesim olursa ye demiş. Özellikle zincir marketlerde satılan ucuz etlerden yemeyin kızlar
Yok ama doktor morfoloji çok önemli değil en ufak şüphe gördüğümüzü eliyoruz demiş eşime
Nasıl yaptınızMorfoloji bozukluğu kimyasal gebelik ve düşüklere neden oluyor malesef.. Biz 2% den 4%'ye çıkarmayı başardık eşimde
Nasıl yaptınız
Nasıl yaptınız
Bizimde motilite 1 morfoloji 1 ve benim yaş 40. 2 senelik evliyiz şimdi aşılama tüp bebek başlıyoruz maddiyata kötü özele gidemem bakalım ne olacağız. Hepimiz için hayırlısı insallahBizim morfoloji 1 bile değil kuzum 0
Olana şükretmek gerekiyor sanırım. Bütün değerleri sıfır olanlar var. Bazen şey diyorum ben çok sabırsız bir insanım Rabb'im çocuktan önce bana sabır mi veriyor acaba diye düşünüyorum.
E vitaminin iyi geldiğini duymuştum da bizde ne sayı artıyor ne hız morfoloji hiç düzelmezDoktor ilk testinden sonra C vitamini ve baska takviye verdi içinde E vitamini, çinko, selenyum olan onları düzenli kullandı ve ayriyetten keçi boynuzu kürü yaptı canım
Hayırlısı canım. İlkinde olur inşallahBizimde motilite 1 morfoloji 1 ve benim yaş 40. 2 senelik evliyiz şimdi aşılama tüp bebek başlıyoruz maddiyata kötü özele gidemem bakalım ne olacağız. Hepimiz için hayırlısı insallah
Pco en kolayı deniyor aslinda. O bende de vardı ne durumda bilmiyorum düzenli regl oluyorum şuanAllah kolaylık versin canım bende pcoyum kendimden bıktım bazen esınde olsaydı daha mı rahat olurdu diyorum erkek mi zor diyorsun benimde kimse bilmiyor bende baya sıstım dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki kac yıllık evlısım
Ben 2 yıllık evliyim. Sanırım erkekte olunca tedavi süreçleri daha zor oluyor. buda bizlerin imtihanı sabırla güzel sonuca ulaşırız insallahAllah kolaylık versin canım bende pcoyum kendimden bıktım bazen esınde olsaydı daha mı rahat olurdu diyorum erkek mi zor diyorsun benimde kimse bilmiyor bende baya sıstım dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki kac yıllık evlısım
Evet en kolayı deniyor ama cekıyor san cekıyor sun ıstePco en kolayı deniyor aslinda. O bende de vardı ne durumda bilmiyorum düzenli regl oluyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?