Gebeliğe Hazırlık Erkek infertilitesi neden bu kadar zor düzeliyor yıldım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar aktarlarda hazır halde satılan "bilkisel ürünleri" veya içinde ne olduğunu bilmediğiniz karışımları bence kullanmayın. Geçenlerde tarım ve orman bakanlığı tarafından bu bitkisel ürünlerin içinde ilaç etken maddeleri olduğuna dair test sonuçları yayınlandı. yani biz doğal veya bitkisel diye alıyoruz hatta işe de yaradı diyoruz ama içine ilaç etken maddesi olduğu için hiç beklemediğimiz yan etkiler veya diğer yiyip içtiklerimizle etkileşim görebiliriz. En iyi ihtimalle bunlar hazırlanırken doz ayarı iyi yapılmamış olabilir ve zararlı olabilir.

Zaten morfolojiye bakılırken 100-200 sperme bakiliyormus bunların içinde hareketsiz az hareketli ve ölü olanlarda var o yüzden çok sıkıntı etmiyoruz onu

Aynen öyle benim eşim bir iki gün kullandı içinde sildenafil olduğunu öğrenince hemen bıraktırdım kaşıkla mi koyuyolar kürekle mi bilmiyoruz sonuçta miktar da yazmiyor

Bizim üroloji doktorumuz yönlendiriyor hep.
aklıma birşey takılsa da hemen yazıp sorabiliyoruz.
Zaten beni de o ikna etti ameliyata, ben ameliyattan sonra değerlerin daha da düşmesinden korkuyordum.
Ne güzel. İyi doktor şans işi gerçekten

Ne yazık ki doğal birşey bulamaz olduk
O yüzden böyleyiz zaten. Doğal beslenmedigimiz için. Eşime doktor dana eti ve tavuğu da yasaklamış hızlı buyusunler diye östrojen enjekte ediyorlarmış. Östrojen erkek için zararlı bişey. Ancak kendi bildiğiniz kesim olursa ye demiş. Özellikle zincir marketlerde satılan ucuz etlerden yemeyin kızlar

Bize doktor direk tavuğu ağzınıza sürmeyeceksiniz dedi.
Allahtan et falan kendi kesimimiz de içimiz rahat.
Beslenme ne yazık ki çok etkiliyor.

Bizimde motilite 1 morfoloji 1 ve benim yaş 40. 2 senelik evliyiz şimdi aşılama tüp bebek başlıyoruz maddiyata kötü özele gidemem bakalım ne olacağız. Hepimiz için hayırlısı insallah

Doktor ilk testinden sonra C vitamini ve baska takviye verdi içinde E vitamini, çinko, selenyum olan onları düzenli kullandı ve ayriyetten keçi boynuzu kürü yaptı canım
E vitaminin iyi geldiğini duymuştum da bizde ne sayı artıyor ne hız morfoloji hiç düzelmez

Bizimde motilite 1 morfoloji 1 ve benim yaş 40. 2 senelik evliyiz şimdi aşılama tüp bebek başlıyoruz maddiyata kötü özele gidemem bakalım ne olacağız. Hepimiz için hayırlısı insallah
Hayırlısı canım. İlkinde olur inşallah

Allah kolaylık versin canım bende pcoyum kendimden bıktım bazen esınde olsaydı daha mı rahat olurdu diyorum erkek mi zor diyorsun benimde kimse bilmiyor bende baya sıstım dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki kac yıllık evlısım

Pco en kolayı deniyor aslinda. O bende de vardı ne durumda bilmiyorum düzenli regl oluyorum şuan

Ben 2 yıllık evliyim. Sanırım erkekte olunca tedavi süreçleri daha zor oluyor. buda bizlerin imtihanı sabırla güzel sonuca ulaşırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…