Yaşlarimız da durumumuz da ayni. Yazdığın şeylerin üstüne ekleyecek bişey bulamadım beni anlatmışsın.Ah nasılda aynı durumdayız..
Bende burdan başka kimseye anlatamıyorum anlatmakta istemiyorum sadece kendimi yiyip bitiriyorum üzüntümü stresimi yeri gelip eşime bile belli etmiyorum.
Ve aşırı umutsuzum resmen tüp bebekte noktalanıcak bu işin sonu biliyorum ama eşime hep umutlu yaklaşıyorum galiba çok polyanacılık oynadım bu sebepten eşimde kendisin de bir sorun yok herşey normal diye düşünmeye başladı
Aynı böyle ağlancak halime gülüyorum..
Pekmezi cevizi fındığı çakşırı balı havucu ve adını hayatımda hiç duymadığım şeyler için uğraşıyorum ama sonuç elde kocaman bir sıfır.
Bazen nasip diyorum rabbim demek ki böyle yazmış başa gelen çekilir bazen de 24 yaşında kendimi 40 yaşında hissediyorum çünkü çok yoruldum allah günah yazmasında fazlasıyla yoruldum hemde..
Valla kuzucum ben o kadar polyanacılık oynamışım ki aman eşin üzülmesin psikolojisi bozulmasın dahada etkilenir diye eşim ikinci test yapmaya bile gitmiyor sen düşün..Yaşlarimız da durumumuz da ayni. Yazdığın şeylerin üstüne ekleyecek bişey bulamadım beni anlatmışsın.
Hamile kalamamak ayrı sıkıntı bide hiç düzelme olmuyor. Harcanan paralar da cabası
Zaten böyle giderse daha da çok maddi ve manevi olarak tükenicez ay sana da mutsuzluğumu Umutsuzluğumu yansıttım valla kusura bakmaYaşlarimız da durumumuz da ayni. Yazdığın şeylerin üstüne ekleyecek bişey bulamadım beni anlatmışsın.
Hamile kalamamak ayrı sıkıntı bide hiç düzelme olmuyor. Harcanan paralar da cabası
Yaaa çook sevindim doğal yolla mı oldu bideArkadaşlar cok kafaya takmayın tüp bebekde cağre olmuyor ben 3 yıldır ugrasıyorum 2 defa tüp yaptık olmadı artık pes ettiğim noktada bu ay hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyin
Evet normal gebelik .formlarda yazan herseyi kullandık ama olmadi. Evlat edinmeye karar verdik bu ay basvuru yapacaktık.Yaaa çook sevindim doğal yolla mı oldu bide
Şu umutsuz günümde umut oldunuz
Bizim bir yılın sonunda hic bir değisiklik olmamiştı 2 yılında hamile kaldımAllah kolaylık versin.
Eşimde varikosel vardı, ameliyat oldu, 6 ay sonunda verdiğimiz testte sayımız artmış sadece, hızda çok az bir oynama olmuş, morfolojiyse hala 1.
Gerçekten insanı maddi manevi çok yoruyor, yıpratıyor.
Ama pes etmiyorum, emeksiz yemek olmuyor.
Ne yapalım kızlar çabalayacağız demek ki, başka çaremiz var mı?
Amin. Ben eşim konusunda şanslıyım galiba 5 kere gitti test vermeye şimdi başka yapacak bişey varsa yapalım diyor ama düzelmiyor işte. Bosverme evresine gecicem sanırım belki o zaman olur diyorum ama kafadan nasıl atılır onu da hiç bilmiyorumValla kuzucum ben o kadar polyanacılık oynamışım ki aman eşin üzülmesin psikolojisi bozulmasın dahada etkilenir diye eşim ikinci test yapmaya bile gitmiyor sen düşün..
Birde soranlara daha düşünmüyoruz diyorum ilk başta düşünüyoruz demiştim çok başımı yediler vazgeçtik biraz daha gezicez diye atlattım hiç değilse böyle soran olmuyor millete ne dicem diye gerilmiyorum.
Zor bir süreç aşırı yıpratıcı hani bazı insanların 10 yıl olmamış koskoca 10 yıl nasıl dayandılar nasıl baş ettiler bilmiyorum rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ay nasıl sevindim şuan çok güzel yaaEvet normal gebelik .formlarda yazan herseyi kullandık ama olmadi. Evlat edinmeye karar verdik bu ay basvuru yapacaktık.
Bizim morfoloji 1 bile değil kuzum 0Allah kolaylık versin.
Eşimde varikosel vardı, ameliyat oldu, 6 ay sonunda verdiğimiz testte sayımız artmış sadece, hızda çok az bir oynama olmuş, morfolojiyse hala 1.
Gerçekten insanı maddi manevi çok yoruyor, yıpratıyor.
Ama pes etmiyorum, emeksiz yemek olmuyor.
Ne yapalım kızlar çabalayacağız demek ki, başka çaremiz var mı?
Biliyor musun bana da bu iş sabrı çok güzel öğretti. Sözde planladığım ay korunmayı bıraktığım gibi hamile kalacaktım, ikinciyi bile ne zaman yapacağımı falan düşünüyordum sen düşün halimi.Bizim morfoloji 1 bile değil kuzum 0
Olana şükretmek gerekiyor sanırım. Bütün değerleri sıfır olanlar var. Bazen şey diyorum ben çok sabırsız bir insanım Rabb'im çocuktan önce bana sabır mi veriyor acaba diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyordum hatta afedersin ben korundugum halde 4 gün ilaç icmiyodum regl gelene kadar eşim de korunuyordu istesek de olmayacakmış zaten.Biliyor musun bana da bu iş sabrı çok güzel öğretti. Sözde planladığım ay korunmayı bıraktığım gibi hamile kalacaktım, ikinciyi bile ne zaman yapacağımı falan düşünüyordum sen düşün halimi.
Kul kurar kaderde gülermiş ya o hesap.
İsyan etmiyor, vakti gelmeyince gül açmazmış, demek ki birimde vaktimiz saatimiz var.
Ama pes etmek yok, ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz, tamam mı?
İşte tam da ben o 10 yıl bekleyenlerdenimValla kuzucum ben o kadar polyanacılık oynamışım ki aman eşin üzülmesin psikolojisi bozulmasın dahada etkilenir diye eşim ikinci test yapmaya bile gitmiyor sen düşün..
Birde soranlara daha düşünmüyoruz diyorum ilk başta düşünüyoruz demiştim çok başımı yediler vazgeçtik biraz daha gezicez diye atlattım hiç değilse böyle soran olmuyor millete ne dicem diye gerilmiyorum.
Zor bir süreç aşırı yıpratıcı hani bazı insanların 10 yıl olmamış koskoca 10 yıl nasıl dayandılar nasıl baş ettiler bilmiyorum rabbim düşmanımın başına vermesin.
Yaaaa allah sabır versin gerçekten ben bu kadar kısa sürede yıprandım sizleri düşünemiyorum dualarım sizinle ve tüm isteyenlerle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİşte tam da ben o 10 yıl bekleyenlerdenim
Amin...Gerçekten çok zor bir süreçYaaaa allah sabır versin gerçekten ben bu kadar kısa sürede yıprandım sizleri düşünemiyorum dualarım sizinle ve tüm isteyenlerle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim önce sana nasip etsin inşallahİşte tam da ben o 10 yıl bekleyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?