• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erkek infertilitesi neden bu kadar zor düzeliyor yıldım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 yıllık evliyim. Sanırım erkekte olunca tedavi süreçleri daha zor oluyor. buda bizlerin imtihanı sabırla güzel sonuca ulaşırız insallah
Maalesef benimde 5 bitiyor yıllardır burada kimlerle yazıstık kimlerle hala aynı yerdeyim

Merhabalar , biz de yaklaşık 4 senedir deniyoruz maalesef hamile kalamadim, esimin 4 senede kullanmadığı ilac gitmediği doktor kalmadı, maddi manevi yıprandık. Son olarak kaan aydos a muayene oldu 4 aydır da onun verdigi ilaclari kullanıyor . Sperm sayısında hiç artış olmadı. Eskiden bende sizler gibi her adet dönemim de ağlıyordum fakat artık biraz daha alıştım sanırım Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ,nasibimizde varsa olur inşallah

Merhabalar , biz de yaklaşık 4 senedir deniyoruz maalesef hamile kalamadim, esimin 4 senede kullanmadığı ilac gitmediği doktor kalmadı, maddi manevi yıprandık. Son olarak kaan aydos a muayene oldu 4 aydır da onun verdigi ilaclari kullanıyor . Sperm sayısında hiç artış olmadı. Eskiden bende sizler gibi her adet dönemim de ağlıyordum fakat artık biraz daha alıştım sanırım Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ,nasibimizde varsa olur inşallah
Hangi ilacı verdi? Birde değerleriniz kaç? Tabi söylemek istersen

Sperm sayımız 3 milyon. Şu anda kullandığı ilaçlar teatrio ve ımpry. 4 aydir kullanıyor esim ancak sayıda bir artış olmadi, kaan hoca 6 ay kullansın dedi. 6 ay tamamlasın değişiklik olmazsa yaza tüp bebek yapıcaz inş.

Sperm sayımız 3 milyon. Şu anda kullandığı ilaçlar teatrio ve ımpry. 4 aydir kullanıyor esim ancak sayıda bir artış olmadi, kaan hoca 6 ay kullansın dedi. 6 ay tamamlasın değişiklik olmazsa yaza tüp bebek yapıcaz inş.
Faydasını görürsünüz inşallah canım. Ama değerler düzelmiyor ve imkan varsa en doğrusu tüp bebek çünkü bu yolda çok para döküyoruz zaten biz bile 3 aylık tedaviye ne kadar para döktük

Insallah canım hepimiz faydasını görürüz. Yoruldum artik inşallah tüp bebek tutar.

Ayni sorun bende de var ne yazikki yaniklar baharat diye bi yer var cok olumlu sonuclar veriyomus onu aldik basladik dünden beri oda olmassa artik tüp bebek ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis dogal yollarla anne olmayi o kadar isterim ki
Yanıklar baharattan aldıklarınız işe yaradı ki acaba ?

Neler yaptınız acaba 🙏🏻

Doktor vitamin takviyesi verdi, selenyum, çinko, vitamin E içerikli. Keçi boynuzu kürü yaptı Saraçoğlunun ve yemesine içmesine dikkat etti kendisi çok kahve içen biriydi azalttı sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştık o şekilde 😊 sporu da unutmamak lazım

Insallah canım hepimiz faydasını görürüz. Yoruldum artik inşallah tüp bebek tutar.
Canım sadece sayıda mı sorun var ? Hareket morfoloji falan nasıl bizim de sayı az ilaç kullanıyoruz ama tekrar test vermedi daha eşim korkuyorum sonuçtan

Bizde de erkek infertilite problemi vardı Tüp bebek dru aşılama tutmaz diyorlardı şimdi hamileyim çok şükür eşimin spermi 1 milyondu 36ya çıkardım ondan 6ay sonra tekrar baktıracaktık güzel haberi aldık. ☺️
Her sabah zeytin yağında bekletilmiş incir yiyordu en az 2 tane aç karnına yemekten sonra wellman ve solgar advanced antioxidant bu ikisini takviye olarak alıyordu bunlar sperm kalitesini ve dna hasarına iyi geliyor diye.Macunhane markasının 2li erkekler için macununu yedi. Keçi boynuzu pekmezini zaten söylememe gerek yok sanırım. ☺️ Bunun dışında gebe kaldığım ay kendime de bi sürü takviye ve kür yaptım inositol içtim ve sperm kalitemiz düşük diye 3 günde ya da 4 günde 1 değerlendirdik ☺️

Bizde de erkek infertilite problemi vardı Tüp bebek dru aşılama tutmaz diyorlardı şimdi hamileyim çok şükür eşimin spermi 1 milyondu 36ya çıkardım ondan 6ay sonra tekrar baktıracaktık güzel haberi aldık. ☺
Her sabah zeytin yağında bekletilmiş incir yiyordu en az 2 tane aç karnına yemekten sonra wellman ve solgar advanced antioxidant bu ikisini takviye olarak alıyordu bunlar sperm kalitesini ve dna hasarına iyi geliyor diye.Macunhane markasının 2li erkekler için macununu yedi. Keçi boynuzu pekmezini zaten söylememe gerek yok sanırım. ☺ Bunun dışında gebe kaldığım ay kendime de bi sürü takviye ve kür yaptım inositol içtim ve sperm kalitemiz düşük diye 3 günde ya da 4 günde 1 değerlendirdik ☺
Ne güzel ben 90 milyon spermle hamile kalamiyorum 😊

Yanıklar baharattan aldıklarınız işe yaradı ki acaba ?
Merhaba bana soru sormustunuz ise yaramadi malesef yaramadi hatta spermlerde gerileme.oldu tavsiye etmiyorum umudumuzla hayallerimizle oynadilar o parayla asilama yapsaydm daha iyidi asla almayin

Merhaba bana soru sormustunuz ise yaramadi malesef yaramadi hatta spermlerde gerileme.oldu tavsiye etmiyorum umudumuzla hayallerimizle oynadilar o parayla asilama yapsaydm daha iyidi asla almayin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde ona göre davranalım o zaman 😞👌🏻 Bir umudumuzu daha kırdılar

Bende burada okudum kimsede ise yaramamış

Canım sadece sayıda mı sorun var ? Hareket morfoloji falan nasıl bizim de sayı az ilaç kullanıyoruz ama tekrar test vermedi daha eşim korkuyorum sonuçtan
Sayi, morfoloji ve hız hepsinde sorun var canım

Back