- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 30
Bi deneyin kuzum çok yerde gördüm çaksırı da kendin de ye ben de yiyorum faydalıymış bize dwBence o daha iyi olur her gün kaynatmak zor oluyor unutuyodum ben bazen bende azıcık yapıp denetsem mi acaba diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi deneyin kuzum çok yerde gördüm çaksırı da kendin de ye ben de yiyorum faydalıymış bize dwBence o daha iyi olur her gün kaynatmak zor oluyor unutuyodum ben bazen bende azıcık yapıp denetsem mi acaba diyorum
Keçiboynuzu kürü yapıyoruz canım keçiboynuzunun kendisini de yiyor bir de promen artmed klomen kullanıyor insallah faydası olmusturValla canım ben kolay kolay herşeyi kullanmam ama bu çakşırı çok duydum araştırdım bayada iyiymiş o yüzden umutlandım tozuda işe yarar tabi ki neden yaramasın birde pekmez yedir bence sabah akşam ben öyle yapıyorum
Bana da öyle geldi sanki cinsel istek arttırıcı tarzı bişey miş gibi geldi ama adam atom gibi bal çakşır falan baya saymış içinde olanları ben hazırlıyorum bizzat demiş biraz kullandırıp bi bakıcam olmadı bıraktırıp normal çakşırın suyunu tozunu falan alıcamÇok afedersin aslında o macun başka bişey içinmiş ama çocuk isteyenlerde alıyormuş aktar eşimin yanında söyledi utandik aldık çıktık bizde
Tadı nasıl oluyor? Bide bu mevsimde balı nerden alıyorsunuz?Bi deneyin kuzum çok yerde gördüm çaksırı da kendin de ye ben de yiyorum faydalıymış bize dw
Benim kayınvalidem getirdi aydından kendi aldıkları yerden canım onu kullanıyoruz suanTadı nasıl oluyor? Bide bu mevsimde balı nerden alıyorsunuz?
Normalde çakşır 1 fincan veriliyor ben büyük su bardagiyla yapıyodum yan etki mi yaptı acabaBana da öyle geldi sanki cinsel istek arttırıcı tarzı bişey miş gibi geldi ama adam atom gibi bal çakşır falan baya saymış içinde olanları ben hazırlıyorum bizzat demiş biraz kullandırıp bi bakıcam olmadı bıraktırıp normal çakşırın suyunu tozunu falan alıcam
Ya keçiboynuzu kürÜ ile bu çakşır aynı anda olur mu acaba ben çakşırın macununu kullanıyor diye keçiboynuzu kürünü yapmaya korktum aynı anda fazla olur diye ama yapsam mı yapılıyo mu biliyo musunKeçiboynuzu kürü yapıyoruz canım keçiboynuzunun kendisini de yiyor bir de promen artmed klomen kullanıyor insallah faydası olmustur
Bende çok az kaldı eğri çayır diye bir site buldum ama güvenilir mi bilemiyorumBenim kayınvalidem getirdi aydından kendi aldıkları yerden canım onu kullanıyoruz suan
Valla ben burda gördüm başladım keci boynuzunu doktor söyledi bize ama kecş boynuzu kemir akşama kadar gün içinde dedi onun üzerine hemen başladık bizYa keçiboynuzu kürÜ ile bu çakşır aynı anda olur mu acaba ben çakşırın macununu kullanıyor diye keçiboynuzu kürünü yapmaya korktum aynı anda fazla olur diye ama yapsam mı yapılıyo mu biliyo musun
Ya hayatta böyle şeylere inanmazdım şimdi neneler gibi kur falan yapıyorumYa keçiboynuzu kürÜ ile bu çakşır aynı anda olur mu acaba ben çakşırın macununu kullanıyor diye keçiboynuzu kürünü yapmaya korktum aynı anda fazla olur diye ama yapsam mı yapılıyo mu biliyo musun
Hiç duymadım ki canım bilmiyorum ama ben Muğlalı’yım köyceğizin balı meşhurdur siteleri varsa oraya bakabilirsinBende çok az kaldı eğri çayır diye bir site buldum ama güvenilir mi bilemiyorum
Ay cidden konuştuğumuz şeylere bakın şaka gibi yaYa hayatta böyle şeylere inanmazdım şimdi neneler gibi kur falan yapıyorum![]()
Bakayım canımHiç duymadım ki canım bilmiyorum ama ben Muğlalı’yım köyceğizin balı meşhurdur siteleri varsa oraya bakabilirsin
Bakayım canım
Ya demi kendime inanamıyorum. 2 yıl çocuk istemeyen kız şimdi neler yapıyorAy cidden konuştuğumuz şeylere bakın şaka gibi ya![]()
Baktım da bunlar çok ucuz organik beslenmiyodur arılarGeleneksel Yöresel Ballar- .Uygun Fiyat Ballar
Aradığınız doğal yöresel ve geleneksel köyceğiz balı en uygun fiyata, kapıda ödeme imkanıyla burada.www.koycegizbali.com
Daha da neler yapıcaz acaba her geçen gün kendime şaşırıyorum bunları nasıl yapıyorum ben diyeYa demi kendime inanamıyorum. 2 yıl çocuk istemeyen kız şimdi neler yapıyor![]()
Bilmiyorum canım ben gelip geçerken görüyordum da alıp yemedim hiçBaktım da bunlar çok ucuz organik beslenmiyodur arılar
Sizin mlde normalmis bizim dusuk ama tabi Allah verince oluyo bizim degerlerden daha dusuk olup hamile olan cok gordum Allah buyuk1 buçuk yıla yakındır deniyoruz ama hep ben gidiyordum doktora eşim son 3 aydır tedavi görüyordu sayı mlde 18 milyon hız 20 morfoloji 0
Bizim üroloji doktorumuz yönlendiriyor hep.Bizim gittiğimiz doktor tam bir fiyaskoydu açıklama bile yapmaya çekindi hep araştırdım kendim kontrole gittim kadın doğum doktorlarına eşimin sonucunu gösterdim onlar ilaç yazdı eşim için üroloji doktoru dene gel dedi resmen. Değeri Düşük mü değil mi olur mu olmaz mı zorlancaz mı ne yapcaz bir şey demedi üroloji saolsun