Canım sizin hormonlarda hangisi sıkıntılı çıkmıştı?aynen
yada neden tutmadığı zaman morfoloji düşüktü deniyor...
yani artık vicdanlı doktora denk gelmekten başka çare yok
bakalım bu doktor bize morfoloji düzelecek dedi, ısrarla sordum morfoloji düzelirmi diye, internet çok okuyorsun yorma kafanı doğru tedaviyle düzelir dedi, çok güvendi kendine
3 ilaç verdi hatta ilaçlardan biri kadınlarn meme kanseri tedavisinde kullanıyor, eczaneci size söyleyecektir siz yinede alın ve benm dediğim gibi kullanın
1,5 ay sonra hormon tahlili yaptırın gönderin whatsaptan ona göre ilaçların dozunu ayarlayacam dedi
sabırsızlıkla mayıs sonunu bekliyorum
eğer bizde işe yararsa burdaki tüm arkadaşlara söyleyecem elimden geldiği kadar
hiçbiri.. çok şükür hormonlarımız iyiCanım sizin hormonlarda hangisi sıkıntılı çıkmıştı?
Biz hala gidip test vermedik her gün birilerinin hamilelik haberini alıyorum o kadar yıprandım ki artıkhiçbiri.. çok şükür hormonlarımız iyi
ama ilaca başlayalı 15 gün oldu
1.5 ay kullanıp yapacak tekrar
aslında yıpranıyoruzda neyi değiştiriyoruz hiç birşeyiBiz hala gidip test vermedik her gün birilerinin hamilelik haberini alıyorum o kadar yıprandım ki artık
Zaten daha kötüye gittiyse direk başka doktora gidicez varikosele bile bakmadı adam düzelmeyecek bi şeyse de söylesinler tüpe başlayalım yani insanı oyalıyorlar sadeceaslında yıpranıyoruzda neyi değiştiriyoruz hiç birşeyi
beni yıpratan %35ten %3 düşmek oldu ve doktorlara inancım kalmadı
ama yinede elden birşey gelmiyor bklemekten başka
bence gidin test verin ve ona göre hareket edin gerekrise doktor değiştirin
biz keşke 7ay aynı doktora inanmasaydık
madem bu kadar şikayetçisiniz gidin bir anca kuzumZaten daha kötüye gittiyse direk başka doktora gidicez varikosele bile bakmadı adam düzelmeyecek bi şeyse de söylesinler tüpe başlayalım yani insanı oyalıyorlar sadece
Eşim de çok rahat ona da sinir oluyorum hala ilaçlarını ben söylicem de öyle icicek o kadar şey alıyorum söylene söylene yiyor içiyor bir şey söylemek istemiyorum ama benim bir sorunum olsa elimden geleni yapardım düzelsin diyemadem bu kadar şikayetçisiniz gidin bir anca kuzum
siz doktora gidin kaç ay oldu ilaç kullanıyorsunuzEşim de çok rahat ona da sinir oluyorum hala ilaçlarını ben söylicem de öyle icicek o kadar şey alıyorum söylene söylene yiyor içiyor bir şey söylemek istemiyorum ama benim bir sorunum olsa elimden geleni yapardım düzelsin diye
2. Ayımız işte kuzum bize o zaman 3 ay içinde gebelik olur dedi ama olan biten bir şey yok yine olmadı adet belirtilerimden biliyorum yanisiz doktora gidin kaç ay oldu ilaç kullanıyorsunuz
zaten spermler kendini 3 ayda yenilermiş kuzum2. Ayımız işte kuzum bize o zaman 3 ay içinde gebelik olur dedi ama olan biten bir şey yok yine olmadı adet belirtilerimden biliyorum yani
Kimseyi kıskanmam ama hayatımda ilk defa kıskandıgımı hissediyorum insanları her aldığım haberde ağlıyorum Allahım bize de nasip etsin artık insallahzaten spermler kendini 3 ayda yenilermiş kuzum
2 ay olduysa 1 ay daha sabret
zor ama yapacak birşey yok.. bende mayıs sonuna kadar sabredecem bakalım
belkide eşinin değerleri düzelmiştir ama sen stres yapıyorsundur streste engel biliyorsunKimseyi kıskanmam ama hayatımda ilk defa kıskandıgımı hissediyorum insanları her aldığım haberde ağlıyorum Allahım bize de nasip etsin artık insallah
O kadar rahat ki ne zaman zahmet edip gidip test verecek bakalımbelkide eşinin değerleri düzelmiştir ama sen stres yapıyorsundur streste engel biliyorsun
öyle düşün kendi kendini rahatlat
ama haklı cnm.. 3 ay dolsundaO kadar rahat ki ne zaman zahmet edip gidip test verecek bakalım
bizim testlerimizde bunlar yok hiçMarfoloji bizimde sifirdi ama bas yapisi orta kuyruk kismi onlar kac? Onemli olan onlar
İnşallah ise yarar Rabb'im emeklerinizi boşa cıkarmasınaynen
yada neden tutmadığı zaman morfoloji düşüktü deniyor...
yani artık vicdanlı doktora denk gelmekten başka çare yok
bakalım bu doktor bize morfoloji düzelecek dedi, ısrarla sordum morfoloji düzelirmi diye, internet çok okuyorsun yorma kafanı doğru tedaviyle düzelir dedi, çok güvendi kendine
3 ilaç verdi hatta ilaçlardan biri kadınlarn meme kanseri tedavisinde kullanıyor, eczaneci size söyleyecektir siz yinede alın ve benm dediğim gibi kullanın
1,5 ay sonra hormon tahlili yaptırın gönderin whatsaptan ona göre ilaçların dozunu ayarlayacam dedi
sabırsızlıkla mayıs sonunu bekliyorum
eğer bizde işe yararsa burdaki tüm arkadaşlara söyleyecem elimden geldiği kadar
inşallah hepimizin canımİnşallah ise yarar Rabb'im emeklerinizi boşa cıkarmasın
Gittiğin doktor hangi şehirde?inşallah hepimizin canım
bizim testlerimizde bunlar yok hiç
bizim testlerimizde bunlar yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?