Erkek bebek öcü mü?

O işler öyle olmuyor bi oglum var 6.5 yas birde kizim 2 yasinda oglumdan beter hareketli oglum cok daha uysaldi bebekken kizim yerinde durmuyor heryere tirmaniyor vs

Allah sagliklisini versin evlat evlattir ikiside ayni seviliyor bu yobaz muhabbetlerin hala dönmesi cok sacma

Evett bu durum aşırı tatlıbazen diyorum kızım olsaydı da babasına düşkün olsaydı kıskanırdım valla
Yok be kıskanmıyo insan hiç bazen çok daralınca iyi oluyor bile hatta bi çay kahve içmeye gidiyorum dışarıya baba kız takılıyolar

Aaa o kadar mı zor ya aslında eşim terazi çok sakin uyumlu bir çocukmuş o yüzden hoşuma gitmişti teraziler ama belki cinsiyet farkediyordur
Arkadaşımla aynı zaman doğum yaptık onun erkek ve ikisi bir araya geldi mi ortalık duman oda çok hareketli

Çok şükür iyi bebişim. Doğuma da az kaldı kendiliğinden geçmiş. Doktor kist geçmiş dediğinde esimde bende gozlerimiz dolu dolu ekrana baktık Cinsiyete gelene kadar insanın aklında kırk tilki dolaşıyor Allah herkesin evladına sağlık versin

Ay benimde bu tarz moralimi bozmaya çalışan bikaç cahil insan olmuştu.İlk çocuk kız olunca aileye neşe katıyor diye saçmalıyordu.Aslında bunu diyenlerde içten içe bi erkek çocuk hevesi var.Evlat evlattır şuan oğlum 11 aylık oldu ondan bal başka bişey yok benim için dünyada

Aynen aynen.
Ciciobello'lar ,el kadar l.o.l suprise bebekler(ki defalarca aldık kaybetti koleksiyon yapılırdı onların hepsi dursaydı),minişler onların aksesuarları,Fur real'in bilimum hayvan oyuncaklari(kedi,panda hatta bebek ejderha var evde,kızımdan kalan,geçen oğlum oyuncak gününde okula gotürdü ejdehayı epey seviyor da bir bakayım ne kadar olmuş dedim bu 5.950tl fiyat gördümdiğerleri de öyle şu an nasıl alınır bilemedim,oğluma dedim aman oğlum güzel güzel oyna,buna birşey olursa yenisini alamam)my little pony var evde kocaman hemde 2 tane sallanıp şarkı falan söylüyor yani ne varsa ne yeni çıktıysa aldırmış kızım,bana aldıramadıysa babasına aldırmış. Ikinci el oyuncakçı açsam köşeyi dönerim,kıyamadım da atmaya bu büyük parcaları neyseki oğlumda oynadı,oynuyor bazen.
Oğlum garibim,kutu oyunu,lego,nerf falan seviyor. Legoda pahalı kabul ama senelerce oynuyor,kutu oyunları yine uzun süreli oynanıyor,nerf bende ucuz mermi alıyorum zaten sürekli kaybolduğu için . Kız oyuncaklarının yanına bile yaklasamaz bunlar ne ki. Bebek alıyorsun,şöylesi çıkmış onu da alın deniyor. Oglan 2.nerf'i almak için tutturmuyor bende var ya diyor mesela.ama kiz oyuncakları karadelik misali

Amin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim size bağışlasın

Bu nerf mermisi nasıl bir şey ilerde lazım fln olursa bileyim

Kesinlikle öyle.
Arkadaşımın evine gittiğimizde görüyorum oyuncaklarını da. 10larca barbie var hepsi zaten 1000 tl bandında. Barbienin rüya evi 10.000. Aksesuarlarına da ayrı para döküyorlar. Ve sürekli yeni barbie seti alıyorlar durmak da yok. Bir ara polly e sarfı. Onun evleri aksesuarları yine binlerce para döktüler. Saç tokası, bandı, tacı, yok ojesi bilmem nesi bin tane şeye para döküyorlar.
Bizim
Oğlana aldığımız en pahalı oyuncak ne dediğimizde Lego ve magnatillesler derim. Magnatilles bile şu an o barbie evinin yanına yaklaşamaz.
Erkeklerin oyuncakları kızlardan daha ucuz.
Kız çocukların oyuncak masrafı bizi katlıyor.

Evladın kızı erkeği mi olurmuş yahu.
Millet bir garip siz bakmayın.
Oğlum da var kızım da Allah bağışlasın sağlık versin onlara.
Bana da tüh yaa ikincisi erkek olsaydı birbirlerine arkadaş olurlardı diyorlardı şimdi birlikte çok güzel oynuyorlar şimdi de böyle görünce ilerde oğlun evlenince evleneceği kız aralarını kesin açar diyorlar(Buarada eşiminin ablasını çok severim umarım onlarda bizim gibi olacak)
İnsanlar böyle bir tuhaf hep karşı taraf mutsuz olsun hayatı yolunda gitmesin o ruh halindeler bunu yapanlarda kendi hayatlarında mutsuz olanlar.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğin kızı erkeği falanda olmaz hepsi mis gibi hepsi eğlenceli merak etmeyin

İnsanlar başkalarının mutsuzluğuyla nasıl bu kadar tatmin oluyorlar anlamıyorum allah akıl fikir versin… Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Bence günümüzde, eskiden kız bebeklere ve ebeveynlerine yapılan mobbing erkek bebeklere dönmeye başladı.

2 kızım var 3.belki erkek olur diyorlar.Yani birilerini memnun etmeye çalışmakla ömür geçmez.
Cinsiyetçilik ten değil asla ama kız annesi olmak isterdim hep.
Öğretmenim.Bazen erkek öğrencilerime bakıp şöyle bir oğlum olsun isterdim dediğim anlar oluyor.Ama asla 3.düşünmüyorum.
İllaki seveceksiniz oğlunuzu.
Saglıkls gelsin

eskiden kırsal bölgelerde işler yapılması için soy ismin devamı için herkes erkek cocuk isterdi şimdi herkes kız cocuk istiyor insanlar eskidende şimdide hep kendini düşünüyor maalesef hayırlı evlat olsunda kız erkek ne fark eder

Ayyy ne güzel erkek ben diyim hadi millete bakma çok istiyosan sen yap diyin ayrıca Allah veriyor bunuda yani siparislemi yapıyoruz yada Allah'ın isinemi karisiyosunuz diyin söyleyenlere benimde hep doğumdan sonra bunda kız güzelliği var dediler 5 defa hamile kaldım hepside erkek yani napiyim camdan mi atıyım kendimi ki kız çocukları çok nazlı falan filan bir sürü bahane sunabilirim,hep erkek çocuk sevmişimdir şükür Allah nasip etti bolca,ayrıca evde tek bir kraliçe olması çok güzel,anne ve oğulları arasındaki bağda paha biçilemez

Evladın kızı erkeği olmaz. Allah sağlıkla dogurmayi nasip etsin. Kuzenimjn 4 oğlu var maşallah bebeklikten beri ağır başlı sakın cocuklar. Benim oğlan düz duvara ters tirmaniyor eltimin kızı var popisinde kurt varmiscasina bir saniye durmuyor

Ben kız bebek olarak bir de aşırı zormuşum psikiyatri kağıtlarım var hiperaktif ve hareketli durmayan yaramazz bir çocuk kardeşim erkek süs bitkisi gibi kenara koy dururmuş kızı erkeği de yok aslında

Dedim zaten ama pek işe yaramadı yukarıda da yazmıştım hoşlarına gidiyor heralde laf sokulması bir de evet evde tek kraliçe ben olucam kedimiz de var o da erkek 3 erkek tek ben müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…