- 1 Mayıs 2023
- 1.853
- 5.593
Ya kıyamamBen kız bebek olarak bir de aşırı zormuşum psikiyatri kağıtlarım var hiperaktif ve hareketli durmayan yaramazz bir çocuk kardeşim erkek süs bitkisi gibi kenara koy dururmuş kızı erkeği de yok aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kıyamamBen kız bebek olarak bir de aşırı zormuşum psikiyatri kağıtlarım var hiperaktif ve hareketli durmayan yaramazz bir çocuk kardeşim erkek süs bitkisi gibi kenara koy dururmuş kızı erkeği de yok aslında
Gerçekten öyle herseyini paylaşacak senle,hep senden akıl alacak anneye daha yakınlar çünkü denendi onaylandı millet delirmiş mi ne kimse kendi işine bakmiyo bide Allah'ın işine karisiyolar tobe estafurullahDedim zaten ama pek işe yaramadı yukarıda da yazmıştım hoşlarına gidiyor heralde laf sokulması bir de evet evde tek kraliçe ben olucam kedimiz de var o da erkek 3 erkek tek ben müthiş
Tövbe ya Rabbi, sağlıklı olsun da kapayın kulağınızı keyfinize bakın. Ha kız ha erkekHerkese merhaba,
Öncelikle 4 aylık hamileyim ve bebeğim erkek olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canımı sıkan bir durum var. Bebeğimin cinsiyetini belli olana kadar inşallah kız olur... inşallah kızdır.... kız iyidir.... tarzı söylemlere maruz kaldım. Erkek olduğunu duyduklarında da keşke erkek olsaydı hep biz kız istemiştik ama durmadan kim olursa olsun keşke kız keşke kız olsaydı diye diye sinirlerimi bozdular iyice. İtiraf etmek gerekirse içten içe ben de hep kızım olsun istedim ama ilk önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemliydi benim için. Ya ama o kadar hadsizler ki laf sokuyorum onu bile anlamıyorlar. Bir kere de ayy ne güzel erkek diyeni duymadım. Başta sallamıyordum çok ama artık sabrım taştı ve moralim bozuluyor. Öyle işte az önce de duyunca böyle bir şey canım sıkıldı paylaşmak istedim
Ve evet Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin ama ne istersin derse erkek çocuk isterdimNe kadar erkek çocuk gördüysem hepsi uslu ve ağırbaşlıydı bal börek. Ne kadar kız çocuğu gördüysem hepsi şımarık hareketli ağlaktı yok evde hayvan besliyormuşuz kızım olunca anladımlara erkek çocuk yaşlandırır falan videolarına katılmıyorum evlat evlattır kız/erkek farketmez
Bu nerf mermisi nasıl bir şey ilerde lazım fln olursa bileyim
Kesinlikle katılıyorum iki tip oyuncak alışverişi yapmış bir anne olarak, birini alıyorsun ama bilmemnelisiKesinlikle öyle.
Arkadaşımın evine gittiğimizde görüyorum oyuncaklarını da. 10larca barbie var hepsi zaten 1000 tl bandında. Barbienin rüya evi 10.000. Aksesuarlarına da ayrı para döküyorlar. Ve sürekli yeni barbie seti alıyorlar durmak da yok. Bir ara polly e sarfı. Onun evleri aksesuarları yine binlerce para döktüler. Saç tokası, bandı, tacı, yok ojesi bilmem nesi bin tane şeye para döküyorlar.
Bizim
Oğlana aldığımız en pahalı oyuncak ne dediğimizde Lego ve magnatillesler derim. Magnatilles bile şu an o barbie evinin yanına yaklaşamaz.
Erkeklerin oyuncakları kızlardan daha ucuz.
Kız çocukların oyuncak masrafı bizi katlıyor.
Hamilelik aylarimiz aynıymış bende hep erkek hissettim ama kiz dediler tabi yanilma payları yoksa daha detayli ultrasona girmedim ben cok yanlış buluyorum ya bu olayları kiz erkek diye ayirt edilmez evlat bizde ne olursa olsun hep sağlıklı hayirli evlat istemiştik srn bir dsha öyle konusan olursa isteyen kendi doğursun kiz çocuğunu dersin elaleme yaranılmıyor bacım eskiden de erkek dogurmayanlari gömerlerdi dönem dönem sacmaliklar oluyor bu toplumda kiz olsun erkek olsun ne farkeder sağlıkli hayırlı evlatlar olsun hayirla kucağına al insallah saglikla huzurla büyüt çokta takma kafaya elalem kendisi mutsuz oluncs herkesi mutsuz etme çabasına giriyor mutlu huzurlu insan görmeye tahammülü yok bizim milletinHerkese merhaba,
Öncelikle 4 aylık hamileyim ve bebeğim erkek olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canımı sıkan bir durum var. Bebeğimin cinsiyetini belli olana kadar inşallah kız olur... inşallah kızdır.... kız iyidir.... tarzı söylemlere maruz kaldım. Erkek olduğunu duyduklarında da keşke erkek olsaydı hep biz kız istemiştik ama durmadan kim olursa olsun keşke kız keşke kız olsaydı diye diye sinirlerimi bozdular iyice. İtiraf etmek gerekirse içten içe ben de hep kızım olsun istedim ama ilk önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemliydi benim için. Ya ama o kadar hadsizler ki laf sokuyorum onu bile anlamıyorlar. Bir kere de ayy ne güzel erkek diyeni duymadım. Başta sallamıyordum çok ama artık sabrım taştı ve moralim bozuluyor. Öyle işte az önce de duyunca böyle bir şey canım sıkıldı paylaşmak istedim
Bana da ilk bebegim cinsiyet tahmini ilk kiz dendi yani kizim olursa kiz kisiri mi oluyorum offf yarabbiÜzülmeyin kafanıza da takmayın, bebeğinizin cinsiyeti kız olsaydı bu sefer de vah vah keşke erkek olsaydı eşinin soyunun devamı için bir erkek bebek şart, kız istiyorsan sonrada bir kız bebek yapardın diyeceklerdi, kızım var ben de tüh tüh oğlun yok, olmuyor mu, yoksa kız kısırı mısın gibi abuk ve cahilce sözlere maruz kalmıştım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebelikte ve lohusalıkta böyle cahilce konuşanlara kulağınızı tıkayın, gerçi onlar yılmadan bebeğinizin kilosundan gelişiminden zekasından ömür boyu bahsedecekler, sonra da 2. bebek ne zaman sorularına maruz kalacaksınız, her şeye burnunu sokan insan modeli işte
Benim bitanecik oğlum var, gözümün nuru. Bu durum eğer kız olsaydı da değişmeyecekti. Evlat candır, cinsiyetse saçmalık.. Sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar yeter. Kız evlat daha ana dibi, daha yoldaş diye öyle diyorlardir belki, doğruluk payı var mı var tabii, iki tarafta kadın, paylaşımlar doğal olarak çok olabilir. Ama yorum yapanlar çok hadsiz. Ağızlarının payını vermek istiyorsanız kendinizi durdurmayin Kendinizi bu önemsiz konu için de üzmeyin Aksi halde evlat sahibi olamayan, evladını kaybeden ve evlatları maalesef sağlıklı olmayan nice anneye haksızlık edersiniz.Herkese merhaba,
Cinsiyet ayrımı yapmadığınıza emin misiniz! Allah evlatlarınızı bağışlasın ancak onları övecegim diye konu sahibinin maruz kaldığı şeyi siz de burda yapıyorsunuz. Şimdi kız anneleri size aynı şeyi dese haklılar. Bu arada ben de erkek çocuk annesiyim ama cinsiyet ayrimcıligina karşıyım.Daha evlenmeden hep erkek cocuklarini daha cok sevdim,keza erkek bebekleri de.Allah duydu sesimi de ikiz erkek nasip etti bana.Bin defa da doğursam yine oğlan isterim.Cinsiyet ayrimi asla yapmam okulda ogrencilerim arasinda ilkokuldayim bir de daha minnaklarlayim yine hep daha sempatik gelen oglanlar ya.Kizlarin genetiksel naz,niyaz,kurnazlik,entrikalarina tahamulum yok malesef
Anlatana kadar laf sok bacım çok istiyorsan kendin yap bir tane de Herkese merhaba,
önemli olan sağlıklı olmasıHerkese merhaba,