Cinsiyet ayrımı yapmadığınıza emin misiniz! Allah evlatlarınızı bağışlasın ancak onları övecegim diye konu sahibinin maruz kaldığı şeyi siz de burda yapıyorsunuz. Şimdi kız anneleri size aynı şeyi dese haklılar. Bu arada ben de erkek çocuk annesiyim ama cinsiyet ayrimcıligina karşıyım.
Bk var diyin iste onkar her seye bi maraz buluyorlar ne derseniz deyin takılma bileHerkese merhaba,
Öncelikle 4 aylık hamileyim ve bebeğim erkek olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canımı sıkan bir durum var. Bebeğimin cinsiyetini belli olana kadar inşallah kız olur... inşallah kızdır.... kız iyidir.... tarzı söylemlere maruz kaldım. Erkek olduğunu duyduklarında da keşke erkek olsaydı hep biz kız istemiştik ama durmadan kim olursa olsun keşke kız keşke kız olsaydı diye diye sinirlerimi bozdular iyice. İtiraf etmek gerekirse içten içe ben de hep kızım olsun istedim ama ilk önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemliydi benim için. Ya ama o kadar hadsizler ki laf sokuyorum onu bile anlamıyorlar. Bir kere de ayy ne güzel erkek diyeni duymadım. Başta sallamıyordum çok ama artık sabrım taştı ve moralim bozuluyor. Öyle işte az önce de duyunca böyle bir şey canım sıkıldı paylaşmak istedim
Evet eminim.Erkek evlatlarimi övmedim.Daha bebek sahibi olmadan önce bile erkek cocuklarini seviyordum dedim...Kiz cocuk istememe tercihlerimi soyledim ki kiz anneleri de ne soylemek isterlerse soyleyebilirler ki kendi dusunceleri.Takilmam hic.Size de takilmamanizi tavsiye ederim.
Tabii ki isteyen istediğini söylerEvet eminim.Erkek evlatlarimi övmedim.Daha bebek sahibi olmadan önce bile erkek cocuklarini seviyordum dedim...Kiz cocuk istememe tercihlerimi soyledim ki kiz anneleri de ne soylemek isterlerse soyleyebilirler ki kendi dusunceleri.Takilmam hic.Size de takilmamanizi tavsiye ederim.
Şu hayvan muhabbetini bana da yapmışlardı, ne kadar çirkin..Ne kadar erkek çocuk gördüysem hepsi uslu ve ağırbaşlıydı bal börek. Ne kadar kız çocuğu gördüysem hepsi şımarık hareketli ağlaktıyok evde hayvan besliyormuşuz kızım olunca anladımlara erkek çocuk yaşlandırır falan videolarına katılmıyorum evlat evlattır kız/erkek farketmez
Bu da cinsiyet ayrımı değilse hiçbir şey cinsiyet ayrımı değildir. Baya da cinsiyetçi bir yorum yazmışsınız. Kız çocuklarına genetik olarak doğuştan kurnazlık, entrikacılık falan mı yükleniyormuş? Ne ilginç bir yorum. Kız çocuklarını kafanızda ezeldeki eyşan karakteri gibi kodlamışsınız. İstediğiniz kadar cinsiyetçilik yapmıyorum diyin baya baya cinsiyetçi bir bakış açınız var. Ancak kendiniz de kadınsınız işin komik kısmı bu.Daha evlenmeden hep erkek cocuklarini daha cok sevdim,keza erkek bebekleri de.Allah duydu sesimi de ikiz erkek nasip etti bana.Bin defa da doğursam yine oğlan isterim.Cinsiyet ayrimi asla yapmam okulda ogrencilerim arasinda ilkokuldayim bir de daha minnaklarlayim yine hep daha sempatik gelen oglanlar ya.Kizlarin genetiksel naz,niyaz,kurnazlik,entrikalarina tahamulum yok malesef
Ben bu twite cok gulmustum meselaŞu hayvan muhabbetini bana da yapmışlardı, ne kadar çirkin..
Espriyi anne babadan biri yapınca veya sosyal medyada görünce komik evet ama benim yüzüme komşu söyleyince sinirlenmiştim yalan yokBen bu twite cok gulmustum mesela
Süslü giyindi diye hiç biseycik olmaz. Kimse zorunda birakmiyor Istemezse giymez, cocuklar kiyafetleri kendileri secmek icin tutturuyorlar begenmedigini mumkun degil
Biz böyle seviyoruz deyip kestirip atmalik bir durum olmus. Siz bana cikistiniz sonra da baska uyeler de cinsiyetcilik demis ama ben boyle dusunmuyorum.Kendi ogullarim dahil erkek cocuklarinin da siralayabilirim istenirse en en cekilmez yanlarini ama hani herkesin gönlünden bir gecen vardir olay tamamen bu.En yakin arkadasim hamile.Daha bekarlik zamanlarmizdan o da kiz delisi.Cinsiyeti esi ona supriz bir partiyle acikladi.Kendisini o kadar cok kiza sartladi ki pastayi kesip icini mavi gorunce tühh yaa deyip aglamaya basladiEspriyi anne babadan biri yapınca veya sosyal medyada görünce komik evet ama benim yüzüme komşu söyleyince sinirlenmiştim yalan yok
Cinsiyetçi diyen bendim. Beni alıntılayabilirdiniz. Gönlünüzden bir cinsiyetin geçmesiyle kızlar entrikacı, kurnaz şöyle böyle oluyorlar hiç tahammül edemiyorum demek aynı şey değil. Bir de daha kötüsü öğretmen olduğunuzu ve erkek öğrencileri daha sempatik bulduğunuzu söylemişsiniz. Bu daha da kötü. Bir öğretmen böyle bir şey söyleyemez. Sempatik bulduğunuz öğrenci olabilir ancak sempatik bulduğunuz cinsiyet olamaz. O zaman kız öğrencilere karşı negatif bir ayrımcılık yaptığınız düşünülür. Nitekim pek çok kişinin öğrencilik hayatında karşılaştığı bir kadın öğretmen çeşidi var: erkek öğrencilerin yaptığı antipatik hareketleri haylazlık olarak masumlaştırıp kız öğrenciler atıyorum ruj sürdüğünde rencide eden erkekçi öğretmen tipleri oluyor. Böyle birisiniz demiyorum ama böyle bir vibe veriyosunuz.Biz böyle seviyoruz deyip kestirip atmalik bir durum olmus. Siz bana cikistiniz sonra da baska uyeler de cinsiyetcilik demis ama ben boyle dusunmuyorum.Kendi ogullarim dahil erkek cocuklarinin da siralayabilirim istenirse en en cekilmez yanlarini ama hani herkesin gönlünden bir gecen vardir olay tamamen bu.En yakin arkadasim hamile.Daha bekarlik zamanlarmizdan o da kiz delisi.Cinsiyeti esi ona supriz bir partiyle acikladi.Kendisini o kadar cok kiza sartladi ki pastayi kesip icini mavi gorunce tühh yaa deyip aglamaya basladiO anlari kayit altina alan telefonu nasip kapatacagini sasirdi.Alisiyor yavas yavas oğluşuna :)
Hayatımda duyduğum en acayip ve cahilce hurafelerden biriydi, kızım daha küçüktü bir gün yolda karşılaştığım bir tanıdık üzerine vazife olmamasına rağmen 2. bebek ne zaman diye sordu ben de 2.’yi düşünmüyorum dedim, bebek düşünmüyorum ya da başka çocuk istemiyorum diyenlere inanmayan, böyle diyorsa çocuğu olmuyordur diye düşünen bir güruh var meğer o tanıdıkta onlardan birisiymiş, nasıl düşünmüyorsun? Yoksa kız kısırı mısın dediBana da ilk bebegim cinsiyet tahmini ilk kiz dendi yani kizim olursa kiz kisiri mi oluyorumofff yarabbi
Erkek öğrenci seven ezik kadın öğretmen tipi... yalnız değilsiniz merak etmeyin çoğu yerde var sizden. Üniversitelerde bile.Daha evlenmeden hep erkek cocuklarini daha cok sevdim,keza erkek bebekleri de.Allah duydu sesimi de ikiz erkek nasip etti bana.Bin defa da doğursam yine oğlan isterim.Cinsiyet ayrimi asla yapmam okulda ogrencilerim arasinda ilkokuldayim bir de daha minnaklarlayim yine hep daha sempatik gelen oglanlar ya.Kizlarin genetiksel naz,niyaz,kurnazlik,entrikalarina tahamulum yok malesef
Cinsiyetçi diyen bendim. Beni alıntılayabilirdiniz. Gönlünüzden bir cinsiyetin geçmesiyle kızlar entrikacı, kurnaz şöyle böyle oluyorlar hiç tahammül edemiyorum demek aynı şey değil. Bir de daha kötüsü öğretmen olduğunuzu ve erkek öğrencileri daha sempatik bulduğunuzu söylemişsiniz. Bu daha da kötü. Bir öğretmen böyle bir şey söyleyemez. Sempatik bulduğunuz öğrenci olabilir ancak sempatik bulduğunuz cinsiyet olamaz. O zaman kız öğrencilere karşı negatif bir ayrımcılık yaptığınız düşünülür. Nitekim pek çok kişinin öğrencilik hayatında karşılaştığı bir kadın öğretmen çeşidi var: erkek öğrencilerin yaptığı antipatik hareketleri haylazlık olarak masumlaştırıp kız öğrenciler atıyorum ruj sürdüğünde rencide eden erkekçi öğretmen tipleri oluyor. Böyle birisiniz demiyorum ama böyle bir vibe veriyosunuz.
Ya salla gitsin offf. Sağlık herşeyin başı.. sağlıklı olsun. Ailesine kendisine çevresine faydalı olsun... Cinsiyet nedir Allah aşkına ya? Erkek çocuk hareketli diye söylüyorlar. Erkek çocuk annesiyim. Ve zor da bir çocuğum var ama Allah can sağlığı versin çok seviyorum. İyyi ki o olmuşHerkese merhaba,
Öncelikle 4 aylık hamileyim ve bebeğim erkek olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canımı sıkan bir durum var. Bebeğimin cinsiyetini belli olana kadar inşallah kız olur... inşallah kızdır.... kız iyidir.... tarzı söylemlere maruz kaldım. Erkek olduğunu duyduklarında da keşke erkek olsaydı hep biz kız istemiştik ama durmadan kim olursa olsun keşke kız keşke kız olsaydı diye diye sinirlerimi bozdular iyice. İtiraf etmek gerekirse içten içe ben de hep kızım olsun istedim ama ilk önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemliydi benim için. Ya ama o kadar hadsizler ki laf sokuyorum onu bile anlamıyorlar. Bir kere de ayy ne güzel erkek diyeni duymadım. Başta sallamıyordum çok ama artık sabrım taştı ve moralim bozuluyor. Öyle işte az önce de duyunca böyle bir şey canım sıkıldı paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?