Erkek bebek öcü mü?

Ay mune abla aklıma br akrabamızı getirdin 3 çocuğunu doğurmuştu üçü de kız. Kvsi yanımızda keşke sonuncu erkek olsaydı soyumuz devam ederdi gib bir şey dedi. Kızda niye anne vahdettinden sonra benim çocuğum mu çıkacaktı tahta diue kv sinin üstüne yürümüştü zor ayırdık

İki oğlum olduğunu duyanlar, üçüncüyü yap belki kız olur diye beni teselli ediyorlar şu bir gerçek ki erkek çocukları çok daha hareketli ve yaramaz oluyor (istisnalar hariç). Belki o sebeple söylüyorlardır.

Ya insanlari memnun etmek gibi derdi olmamali annelerin. Cocugun cinsiyetini millete begendirmeye calismak, sinirlenmek filan gereksiz. Herkesin gönlü başka sonucta, sizin cocuklarinizi baskasi buyutmeyecek siz buyuteceksiniz.
Bana kiz cocuk keyifli geliyor ne yapayim yalan da soyleyemem ama bunun kimseye zarari olmuyor.

12 yaşta tam ergenlik, kiyafet secimleri normal benim de o yaşlarda garip giyinişlerim olmuştu hatta EMO tarzim vardi. Annem de az ugrasmadi.
Tabi ki sonra öyle giyinmedim.

Şimdi şöyle düşünüyorum benim erkek arkadaşım evi temizler ütü yapar, dayımın oğlu da aynı şekilde, ben de kukuman kuşu gibi otururum annem belin ağrır diye hiç iş yaptırmaz.
Eee noldu şimdi kız evlat erkek evlat farkı
Ben anneme çok düşkünümdür ama erkek olsaydım da böyle olurdu çünkü annemin çocuğu olarak bana yaptığı muameleyle alakalı bu.
Çocuk nasıl yetiştirsen öyle evlat oluyor ya millet çok biliyor.

Öcü demeyelim de…

Buna ben de çok maruz kalıyorum. Kv'nin yanında başka akrabalar falan da çok dedi. Ben de Allah isteyene versin dedim. KV de ileride iki kızın olur zaten dedi çok hoşuma gitti. Hani bu bir de bize bağlı bir şey de değil Allah'ın işi. Sanki cinsiyeti biz belirliyoruz da millet öyle yorum yapıyor sinir oluyorum

Kesinlikle. Ben de istesem neyse ama herkes benim adıma dua ediyor şu zamanda iki bile çok, sırf kız olsun diye çocuk mu yapılır. Kafalar çok güzel cidden.

Ne öcüsü ya ne saçmalık. İyi ki de oğlum olmuş diyorum, ikinci çocuğum da oğlan olsun isterim.

Ayyy töbe ya. Biliyorum sallamıyorum ama bir zaman sonra ister istemez insanın canı sıkılıyor

Kesinlikle. Ben de istesem neyse ama herkes benim adıma dua ediyor şu zamanda iki bile çok, sırf kız olsun diye çocuk mu yapılır. Kafalar çok güzel cidden.
Kız olsun diye kim çocuk yaptıysa etrafımda hep erkek oldu görümcemin 3 oğlu var. Annemin kuzeninin 5 oğlu sebat etti 6'da kızı buldu. Rahmetli komşumuzun 4 oğlu. Annemin amcasının yine 4 oğlu oldu sabretti 5'te kızı buldu. 5 çocuk yapamam ben kız olacak diye

Amannnn boş verin, gerçekten kafaya takmaya değmez.Bu tarz moral bozucular hep hayatınızda olacak hangi birine canınızı sıkıp gününüzü mahvedeceksiniz???
Çok doğru söylüyorsunuz ama cinsiyet belli olduğundan beri resmen pik yaptı resmen sinirlerim bozuldu

Sizinkiler baya azimliymiş. Benim iki doğumda şaftım kaydı

Vallahi benim bir kızım bir oğlum var. Allah biliyor ya kızım benim ömrümü yedi büyürken oğlum köşe yastığı gibi büyüdü. Herkesin ağzını açık bırakacak sakinlikte bi çocuk. Şimdi biri 11 biri 7 yaşında ikisi de öyle bambaşka dünyalar kiikisinin de bana hissettiği duygular öyle özel ve başka ki. Oğlumun iltifatları,beni anne olarak özel bir kadın gibi hissettirmeleri,kızımın bana arkadaşlığı bana merhameti ve şefkati canlı halde göstermesi.
Allah evladın hayırlısını versin cinsiyet hiç bir zaman önemli olmaz

Ne kadar güzel.. Amin inşallah

Kim bunu diyen cahil gerizekalılar. Rabbim evlat nasip etsinde, kızı erkeği hepsi aynı. Yeterki sağlıklı hayırlı olsun

Bazı insanlar tuhaf ve affedin ama cahil de, nedir bu soy yürüsün merakı? Ha illa soyumuz yürüsün diyorlarsa geline değil oğullarına söyleyecekler bebeğin cinsiyetini belirleyen kromozomu erkekten geliyor.

Evlat hayırlı olsun sağlıklı olsun kafi, kızmış erkekmiş ne fark eder? Kayınvalidemden böyle bir laf duymadım ama kendi çevremde çok cahilce konuşanlar vardı maalesef, hamileler bu laflara takılmasınlar cahil deyip geçsinler, bu kafalara kalsak yandık çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…