- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyosun cehalet avcıları pusuda işte.. cehalet fersah fersah yayılmasın diyeAh tatlım o kadar ahlaksız konular varki aklı gidin orda verin bence biraz olaylara iyi tarafından bakın . Konuyu direkt ortadan anlattığım icin evet garip gelebilir hak veriyorum ama bu kadar tepki neden anlayamadim. Herkes pusuda bekliyo valla
Kendin de pek ala hesaptan çıkış yapabilirsin. Tebiyesizligin lüzumu yok. Ayıp beYav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . @Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu
Yav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . @Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu
Kuzum boş ver sen onları onların algısı başka sen mutlusun boş ver sallaaaYine yine gereksiz yorumlar gülüyorum size ya böyle biri bisey yazsada cirkeflessem diye bekliyosunuz . Herkesin yaşam tarzı farklıdır burda bi çok üye erkek arkadaşımı nasıl yatağa atarım konuları açtı yorumlara baktım herkes akıl vermiş valla bana abes gelmedi adam bana acık net söyledi evet kocamla gurur duyuyorum canlarim istediğiniz kadar eleştiri yapın gururlaniyorum ASLAN KOCAM gereksiz yorum yapmayın . Gocunan yorum yapmasin hayde.
Allah akrabalarina, eşine dostuna sabır versin inşallahlan orda burda heriflerle yatin kalkın namuz abidesi olun sonra
yav adamı deli ediyorlar ya . La ne anlattım burda . Evliyim başkasıyla yattım mi dedim ne dedim ne bu tepkiKuzum boş ver sen onları onların algısı başka sen mutlusun boş ver sallaaa
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur . Bu sitede çok yazdım sizin gibiler için. Bir daha ekleyeyim. Çok severim bu sözü.lan orda burda heriflerle yatin kalkın namuz abidesi olun sonra
Eşiniz ne düşünüyor şuanda? Hay yapacağım sınava dediği çok olmuştur garibinyav adamı deli ediyorlar ya . La ne anlattım burda . Evliyim başkasıyla yattım mi dedim ne dedim ne bu tepki
Evlenmeden sevismek evet ahlaksızlık hatta o.....
Yav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . @Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu
Ay nekadar avammış kocanız pardonda.Sana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .
BUDa moda oldu . Heee tamam sensin"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur . Bu sitede çok yazdım sizin gibiler için. Bir daha ekleyeyim. Çok severim bu sözü.
Inan öyle desen bu kadar tepki almazdın yazan lar hemen düşünceye saygı derler benim fikrim derler ama başkası yazınca hücum ederleryav adamı deli ediyorlar ya . La ne anlattım burda . Evliyim başkasıyla yattım mi dedim ne dedim ne bu tepki
Evlenmeden sevismek evet ahlaksızlık hatta o.....
Bence de hızlı.İlk gün ayrı koltuklarda oturmanız size güven vermek için.Daha sonra tekrar gelesiniz diyE.Bence evinde buluşmayın sonra pişman olursun niye öyle yaptırdım niye izin verdim diyeMerhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?
Yıl kaçan olursa olsun bekar kızının herifin evine gitmesi NAMUSSUZLUKTUR Bunun aksini iddia edenlerde duble namussuzdur. Bok mu var adamın evinde ne yapmaya gidiyo. Evlilik niye varrr .Ay nekadar avammış kocanız pardonda.
Milleti denemişmiş bide.
Yıl olmuş 2019 eve gelen kıza hala kadınlar bile kötü bakıyosa yanmışız.