Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Evlenirsiniz bir sure mutlu olursunuz. O sure sonunda da esiniz yasitlarina ve daha genclerine ic gecirmeye baslar. Sizde de kiskancliklar baslar.
Bi kadin icin zor bi durum.. kaldiki yaslanmsk kadinlar icin genelde kabul etmesi zor bir gercek. Erkeklerde gri sacla karizmatik kirisiklarla yasanmislik belirtisiyse kadinkar icin sadece yaslilik oluyo bu durum ne yazikki

Bence alakası yok. İç geçirecek olsa şimdi iç geçirir. İlla bir kaç sene sonrasını niye beklesin. Bu ne felaket tellallığı gibi :)
Simdi hersey cok guzel lay lay lom. Kadinlar daha cabuk cokuyor. Birde yas farki derken. Evlensinler 10 sene sonra konusalim bu konuyu :))

Aynen öyle Vallahi benim yengem dayımdan daha genç ve dinç duruyor hayat işte.
Bi kadin icin zor bi durum.. kaldiki yaslanmsk kadinlar icin genelde kabul etmesi zor bir gercek. Erkeklerde gri sacla karizmatik kirisiklarla yasanmislik belirtisiyse kadinkar icin sadece yaslilik oluyo bu durum ne yazikki

İnsanlara yaş mevzusunu sordukları zaman yalan söylemek istemiyorum açıkçası. Olaki ortaya çıksa sonuçta yalancı oluruz birde. Zaten ikimizde memuruz yaşlarımızı biliyorlar biri laf arasında geçirse biz kötü oluruz. Ben anne babamdan değilde. Abimler ve yengemlerden çekiniyorum hele yengemler o kadar dedikoducular ki . O kadar üzülmeme sebep oldular ki geçmişte, en büyük korkumun sebebi onlar sanırım.. öyle bir söylemeliyim ki bana hiçbir imada bulunamasınlar yada bakış atamasınlar ağızları kapansın istiyorum . Çevredeki diğer insanları bir şekilde aşarım ama aile içi sonuçta sürekli dedikodu dönerse bu incitici olur.

İnsanlara yaş mevzusunu sordukları zaman yalan söylemek istemiyorum açıkçası. Olaki ortaya çıksa sonuçta yalancı oluruz birde. Zaten ikimizde memuruz yaşlarımızı biliyorlar biri yaf arasında geçirse biz kötü oluruz. Ben anne babamdan değilde. Abimler ve yengemlerden çekinuyorum hele yengemler o kadar dedikoducular ki . O kadar üzülmeme sebep oldularki geçmişte en büyük korkumun sebebiler sanırım öyle bir söylemeliyim ki bana hiçbir imada bulunamasınlar yada bakış atamasınlar ağızları kapansın istiyorum . Çevredeki diğer insanları bir şekilde aşarım ama aile içi sonuçta sürekli dedikodu dönerse bu incitici olur.
Canım bir müddet sonra herkez susar biz evledik seviyoruz dedinizmi kimseye laf düşmez

Simdi hersey cok guzel lay lay lom. Kadinlar daha cabuk cokuyor. Birde yas farki derken. Evlensinler 10 sene sonra konusalim bu konuyu :))
Ablacim bu birazda erkegin kadini yipratmasiyla ilgili.. erkek el ustunde tutsun kadini guzel sevsin bak o kadin nasil guzel yaslanir... oyle kotu cokmez bence. Ben kadinlarin sevdikce sevildikce guzellestigine inaniyorum

32-22 ne daha çocuk gibidir o bence olmaz. Daha ergenliği bitirmemiş. Fikirleri tam oturmamış.
Erkek 32 kadın 22olsaydı da olmazdı fikir uyuşmazlıgı görüntü uyuşmazlıgı oluyor başta sıkıntı edilmese de zaman geçtikçe bunalıma giriyor insanlar.

Valla rahatı yerinde olan kadın öyle kolay çökmüyor :) 1 yıl olacak nerdeyse evliliğimiz, eşim de benden 7 yaş küçük. Tabii ki her ailenin sorunları olduğu gibi bizim de oluyor. Üstesinden geliyoruz çok şükür. Sonra her günümüz lay lay lom

32-22 ne daha çocuk gibidir o bence olmaz
Erkek 32 kadın 22olsaydı da olmazdı fikir uyuşmazlıgı görüntü uyuşmazlıgı oluyor başta sıkıntı edilmese de zaman geçtikçe bunalıma giriyor insanlar.
İnan erkekinde yeri geliyor büyük olması sıkıntı oluyor ona bakacak olursan eşimden biliyorum yaşı büyük insanlar bazı şeyleri net anlayamayabiliyor detaylı anlatman gerekiyor . Birazda karşındakinin dilinden anlama meselesi diyelim.

Ablacim bu birazda erkegin kadini yipratmasiyla ilgili.. erkek el ustunde tutsun kadini guzel sevsin bak o kadin nasil guzel yaslanir... oyle kotu cokmez bence. Ben kadinlarin sevdikce sevildikce guzellestigine inaniyorum
Ablam dusunsene 10 yil sonrasini kadin yaslanmis erkek en guzel yasinda. Ben sahsen istemem huzursuz olurum.

X