- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi Minikgirl35
yaşı 22 miymiş sanırım
olmaz o iş
olmaz o iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kişiden kişiye de değişir tabi :)
Ama muhakkak senin önde olduğun daha geniş çaplı bakabildiğin durumlar olacak ona anlatmak için ekstra çabalar sarfediceksin ama seviyosan napcan katlancan
Babanızın burcu nedir annenizin bir dedigini ikiletmezmisya ondan soruyorum asla üzmez filanBenim babam da annemden 5 yaş küçük sen 10 yaş diyince direk dayımlar geldi aklıma. babam annemin bir dediğini ikiletmez onu asla üzmez .
Olmaz. Bi tanıdığım kadın kendinden 10 yaş küçük gençle evlendi. İki çocuk dogurduktan sonra yanında annesi gbi kaldı. Oda minyon tipliydi. Sonuç boşandılar. Kadınlar erkeklere göre çabuk. Çöküyor larKızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Önemi yok. Eger tek sorun yaş ise. Sizle yaşıt ya da sizden yaşca büyük biriyle yasayacaginiz iliski de bitebilir. Bu iliski de bitebilir. Nasıl mutluysaniz öyle yasayin. Birakin kim ne düsünürse düsünsün. Diyelim ki olmadi? Olmayabilir. Ama yaşı uygun!(insanlar tarafından uygun) görülen biriyle de olmayabilir. Mesele ne hissettiginiz.Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Eski konumda ki kişiyle bunun bir alakası yok tarihlere baksaydınız bunun bir başkası olduğunu anlayabilirdiniz aslında. Aynı kişi olsa olgun yazmazdım.Olgun biri demissiniz de eski konulariniz hep onun ilgisizligi ve surekli ayrilmasiyla ilgili. Ayrica 10 yas cok fazla. Birakin evliligi 10 yas fark olan biriyle arkadaslik kurmak bile zor. Dadilik yapmak istemesseniz tabi.
Değil tabi ki tarihlerden anlaşılır zatenbu kim peki, aynı kişi mi bunlar?
Değil tabi ki tarihlerden anlaşılır zaten
Ne kadar yanlış düşünüyorsun tarihlere bakmak çok mu zor bir yıldır tanıyorum yazmışım , Bahsettiğiniz yazıyı 1,5 yıl önce yazmışım nasıl aynı olabilir mantıgınız alıyor mu birde diretiyorsunuz anlamsız bir şekilde . İkiside memur olamaz mı bırakın aynı iş yerini aynı şenirde bile değiller. Zaten o yazımda o kişiyle aynı şenirde olmadığımı yazmıştım bu yazımdada akşamları beraber vakit geçirdiğimi yazmıştım. Onları araştırırken bunlara da dikkat etseydiniz keşke.Nasıl değil? Devlet memuru demişsiniz? Şimdiki erkek arkadaşınız için de memur dediniz? Tesadüf mü? Yoksa aynı iş yerinde çalıştığınız insanlarla mı sevgili oluyorsunuz?
5 ay demş ama:))Ozaman 5 yıllık birliktelik nasıl oluyor peki.adam 17 yaşındaykenmi sevgiliydiniz? Reşit değilken yani.erkekler 30 yasina gelmeden ne istediklerini bilmezler,şimdi problem etmiyor ama bı evlen ve aradan 5 yıl geçsin neler ediyor. Ben inanmıyorum mutlu olacağınıza hadi max.5 yaş olsa neyse de 10 yaş çok fazla.
Çocuk bu daha.erkek arkadaşımın 22.