Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Erkek büyük olsaydı da aynı yorumu yapardım. Ara sıra anlaşmak evlilik yürütmekten farklıdır. Yok çok olgun yok seviyorum bilmem ne deme. Otuzuna geldiğinde oda yirmili yaşlarda birinden hoşlanacak çünkü hiç o yaş grubuyla sevgili olma fırsatı olmamış. Hayat deneyimi azken neredeyse doğru düzgün insan tanımamışken sizi tanımış. Hadi onu geçtim siz kendinizi mutlu hissedemezsiniz. Her zaman şüpheli hayat yaşarsınız. Belki kardeşinizden bile küçük. Hadi herşey harika gitti diyelim çok mutlu oldunuz. Ömür boyu büyütmek zorunda olduğunuz bir ergen olacak yanınızda. İstediği kadar olgun olsun her açıdan farklılık oluşur.

Ya kişiden kişiye de değişir tabi :)
Ama muhakkak senin önde olduğun daha geniş çaplı bakabildiğin durumlar olacak ona anlatmak için ekstra çabalar sarfediceksin ama seviyosan napcan katlancan :halay:

Ya olayların farklı açılarını göstermeye çalıştığım, içten içe cinnet geçirdiğim anlar oluyor tabii illa ki. Gerçi hangi yaşta olursa olsun erkekler biraz daha düz düşünüyor sanırım.
Ama dediğiniz gibi seviyorum, yapacak bir şey yok. Hem beni genç gösteriyor. :KK48:

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum tüm sayfaları okumadım ama şimdi aranızdaki yaş farkı dışarıdan çok belli olmasa bile bunun 10 15 yıl sonrası var. Mesela düşünün siz 45 yaşına geleceksiniz o daha 35 olacak yanınızda çok genç duracak. Eğer zaman geçtikçe de yaş farkını sorun etmezseniz mutluluklar :)

Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Olmaz. Bi tanıdığım kadın kendinden 10 yaş küçük gençle evlendi. İki çocuk dogurduktan sonra yanında annesi gbi kaldı. Oda minyon tipliydi. Sonuç boşandılar. Kadınlar erkeklere göre çabuk. Çöküyor lar

2 çocuk doğurduktan sonra yanınızda kardeşiniz gibi duracaktır, üzülürsünüz.
İleriyi,baya ileriyi düşününce yakışmıyor sanki.
45 yaş -35 yaş mesela.
35 yaşındaki bir erkek 28 yaşında bir hatunla bile oabilecekken 45 yaşında karısı olsun ister mi.
Tam tersi de istenmez.
Zor bir durum.

Olgun biri demissiniz de eski konulariniz hep onun ilgisizligi ve surekli ayrilmasiyla ilgili. Ayrica 10 yas cok fazla. Birakin evliligi 10 yas fark olan biriyle arkadaslik kurmak bile zor. Dadilik yapmak istemesseniz tabi.

Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Önemi yok. Eger tek sorun yaş ise. Sizle yaşıt ya da sizden yaşca büyük biriyle yasayacaginiz iliski de bitebilir. Bu iliski de bitebilir. Nasıl mutluysaniz öyle yasayin. Birakin kim ne düsünürse düsünsün. Diyelim ki olmadi? Olmayabilir. Ama yaşı uygun!(insanlar tarafından uygun) görülen biriyle de olmayabilir. Mesele ne hissettiginiz.

açik ve net 22 yasinda birine ne sevgili ne koca gözüyle bakabilirim. hatta muhabbet ederken bile ya melo bunla kankami olunur yaşina başina bak derim kendi kendime.saçma buluyorum bu kadar farki. hayatin gercekleriyle örtüsmesi lazim bazir seylerin. oglanin yarin bir gün hevesi gecince kendini nasil hissedeceksin biliyormusun? yaşli ve dişlanmiş hissedeceksin.bir de cocuk yaptin mi ooh! sonra tonla sorun seni bekliyor olacak. kompleksler kompleksler..gelsin dertlerrrr.azicik.mantik lutfen! hersey anlasmak aşk degil.

Olgun biri demissiniz de eski konulariniz hep onun ilgisizligi ve surekli ayrilmasiyla ilgili. Ayrica 10 yas cok fazla. Birakin evliligi 10 yas fark olan biriyle arkadaslik kurmak bile zor. Dadilik yapmak istemesseniz tabi.
Eski konumda ki kişiyle bunun bir alakası yok tarihlere baksaydınız bunun bir başkası olduğunu anlayabilirdiniz aslında. Aynı kişi olsa olgun yazmazdım.

Son düzenleme:
Değil tabi ki tarihlerden anlaşılır zaten

Nasıl değil? Devlet memuru demişsiniz? Şimdiki erkek arkadaşınız için de memur dediniz? Tesadüf mü? Yoksa aynı iş yerinde çalıştığınız insanlarla mı sevgili oluyorsunuz?

Nasıl değil? Devlet memuru demişsiniz? Şimdiki erkek arkadaşınız için de memur dediniz? Tesadüf mü? Yoksa aynı iş yerinde çalıştığınız insanlarla mı sevgili oluyorsunuz?
Ne kadar yanlış düşünüyorsun tarihlere bakmak çok mu zor bir yıldır tanıyorum yazmışım , Bahsettiğiniz yazıyı 1,5 yıl önce yazmışım nasıl aynı olabilir mantıgınız alıyor mu birde diretiyorsunuz anlamsız bir şekilde . İkiside memur olamaz mı bırakın aynı iş yerini aynı şenirde bile değiller. Zaten o yazımda o kişiyle aynı şenirde olmadığımı yazmıştım bu yazımdada akşamları beraber vakit geçirdiğimi yazmıştım. Onları araştırırken bunlara da dikkat etseydiniz keşke.

Ozaman 5 yıllık birliktelik nasıl oluyor peki.adam 17 yaşındaykenmi sevgiliydiniz? Reşit değilken yani.erkekler 30 yasina gelmeden ne istediklerini bilmezler,şimdi problem etmiyor ama bı evlen ve aradan 5 yıl geçsin neler ediyor. Ben inanmıyorum mutlu olacağınıza hadi max.5 yaş olsa neyse de 10 yaş çok fazla.
5 ay demş ama:))

Bn 25 eşim 32 nesil farkı olduğu için çatışma çok oluyor ama sevince tamamlanıyor :) 22 23 yaşında ki erkekler çocuk gibi geliyor bana erkekler geç büyüyor çünkü ben olsam devam etmezdim 10 yaş küçük biriyle

Eskiden affedersiniz g.tünün kılı ağarmış adamlar küçük çocuklarla evlenirmiş, ordan bu zamana kadar da "erkek biraz büyük olmalı" diye söylenip gelmiş. Ne yol yordam öğretirmiş, kadın çabuk geçermiş bilmem ne.
Kadını erkenden yaşlandırıyor sonra da kadın erken geçer diyolar.
Yaşıt olmanın dışında aslında kadın bir kaç yaş daha büyük olmalı çünkü herkesin bildiği ama hep tersini iddia ettiği üzere, erkekler belirli yaştan sonra cinsellikten emekli oluyorlar resmen. Ama kadında menapoz sonrası bile cinsellik devam ediyor.
Erkeğin bir kaç yaş küçük olması, kadının da biraz özgür olması önemli ayrıntılar.

X