aynen öyle sevgiden cok sıktım. sevince insana her yaptığı daha çok üzüyor.geri döner inşallah.onun sevgisinden emindim hep aslında sıkarak hata yaptım .belki de ilk sevgilim olduğu için bu kadar sıktımSeviyorsun madem niye bu kadar sikma geregi duyuyorsun. Bazen hatalari kendimiz yapiyoruz sinra doner mi diye bekliyoruz.
başka biri olmasının ihtimali yok o kadar eminim . sıkılmasında da çok rahat bir insan hayatında hiç bu kadar uzun biriyle beraber olmamış her gece rock barlarda geziyordu benle beraber olduktan sonra her gün okuldan sonra eveyok, sevmiyor ki bu adam sizi. ben neden sikilmadim esimden ? 4.5 yil olacak hala ilk gunku gibi. baska birisi bile olabilir hayatinda.
evet çok fazla psikolojik problemi var ve ben çok bunaltıyorum bir dakika bile ayrı geçirmek istemiyorum her saniye benimle ilgilensin istiyorum1,5 yıl da sıkılmışsa bir ömür nasıl devam edecek?
Adamın başka problemleri falan var mı?
Ya da sen gerçekten çok mu sıkıyorsun olay ya eksik ya da anlatmadığın şeyler var gibi.
Dönse de eskisi gibi olacağınızı sanmıyorum.
Başka biri var gibi. Öbürü buna tekmeyi basarsa döner tabii... Neden dönmesin. Bu soğuma hikayeleri bana pek samimi gelmiyor. Ayrıca bir insan soğudu mu bir daha düzelmez. Kendimden biliyorum.merhaba arkadaşlar erkek arkadasım uzun bir süredir çok soguk davranıyordu ama cok seviyorduk birbirimizi.konusmaya çalıştığımda ben artık çok bunaldım 1,5 yıldır hep beraberiz falan diyordu.bende bunaltmamaya çalışıyordum ama elimde değil.yine her gün görüşüyorduk bir süre sonra artık ben ayrılmak istiyorum ama karar senin dedi ben ilkte kabul etmedim ama aynı gün içinde düşünüp bende ayrılmayı kabul ettim.sonra biz 2 gün sonra ağlayarak yine sarılıp barıştık 15 gün daha devam ettik ama hep soğuk hep soğuk.sonra ayrıldık tamamen benim yaşadığım psikolojik sorunlar olduğu için her gün beni görmeye geldi her gün dışarı çıkartıp gezdirdi.hatta evimin kirasını ödemeyedim onun da durumu iyi olmamasına rağmen çıkardı benim kiramı verdi.en son bana mesaj attı uzun bir süre sensizliğe ihtiyacım var bana seni özleme fırsatı ver diye ben de tamam dedim.sizce geri dönecek mi
benimki alışkanlık oldu zaten sabah akşam beraberiz aynı sınıftayız zaten evlerimiz karşı karşıya hep beraberizsevmekten ziyade alışkanlık olmuş sizin
evet çok fazla psikolojik problemi var ve ben çok bunaltıyorum bir dakika bile ayrı geçirmek istemiyorum her saniye benimle ilgilensin istiyorum
ikimizde 20 yaşındayız üniversiteye gidiyoruz çalışmıyoruz da bende arayıp sormamaya çalışıyorum galiba buna ihtiyacımız vaarYaşlarınız kaç?
Sen çalışmıyor musun nasıl her dk beraber olacaksınız ki?
Kendinizi biraz engellemeye çalışsanız? Ayrı kaldığınız da arayıp sormasanız.
başka biri olmasının ihtimali yok o kadar eminim . sıkılmasında da çok rahat bir insan hayatında hiç bu kadar uzun biriyle beraber olmamış her gece rock barlarda geziyordu benle beraber olduktan sonra her gün okuldan sonra eve
başka biri olmasının ihtimali yok o kadar eminim . sıkılmasında da çok rahat bir insan hayatında hiç bu kadar uzun biriyle beraber olmamış her gece rock barlarda geziyordu benle beraber olduktan sonra her gün okuldan sonra eve
ben de bırakabilmeyi unutabilmeyi o kadar istiyorum ki ama hep alışkanlık oldu hem de bir daha öyle sevemem gibi geliyorIste boyle bir adamla olamazsin. Uzun iliskilere alisik degil. Yapabilecegini sanmiyorum..
geçiriyoduk ama hep benim istediğim gibi onun yaşam tarzında yerlere girmiyordukeee siz de ayak uydursaydiniz her gece gitmezdi de haftada bir giderdi ama siz de gidersiniz. hic mi birlikte zaman gecirmiyorsunuz da okuldan sonra dogru eve
Iste boyle bir adamla olamazsin. Uzun iliskilere alisik degil. Yapabilecegini sanmiyorum..
geçiriyoduk ama hep benim istediğim gibi onun yaşam tarzında yerlere girmiyorduk
hayat görüşümüz özünde cok uyuyor.haklısınız ben cok hata yaptım onun fikirlerini hep geri plana attım.eğer dönerse onun fikirlerini önemseyeceğim umarım özler beni ve geri dönersoyle bir dusununce adam hakli gibi :)) ben de sikilirdim sizden, keske biraz da siz yasam tarzinizdan fedakarlik edip ona ayak uydursaydiniz. cok cok cook farkli karakterdeyseniz de zaten boyle surmez ki hayat mantikli dusunup bir sona baglanmali.
ikimizde 20 yaşındayız üniversiteye gidiyoruz çalışmıyoruz da bende arayıp sormamaya çalışıyorum galiba buna ihtiyacımız vaar