erkek arkadaşımın soğukluğu

1,5 yılda da sıkıldıysa ohoo yani bunun birde bir ömürü var. Aşık adam hergün görse gene özler bu sıkıya gelememiş belli ki

Insan sevsede bazen iliskilere ara vermek gerektigini dusunuyorum .. hani ayrilmak gibi degilde.. SIK bogaz etmemek lagzim..

Seni sevmediğine inanmıyosun, başka biri olacağına inanmıyosun madem bu süreç içerisinde sakın sakın üstüne düşme. Mesaj atma. Tut kendini ki bu kadar istediğin dönüşü yapsın sana.

Sonucunda sana geri dönse de dönmese de yapacağın en güzel şey sınıfta sokakta yolda her yerde o yokmuş ve hiç olmamış gibi davranmak. Başlarda zor olur ama 1 2 gün sonra devami gelir. sınıfta aralarda baska arkadaslarla zaman geçirip onun olduğu bütün ortamlardan uzak kalmak ikinize de iyi gelecektir..

Hayirlisi olsun

Üniversiteyi ailenizin olmadığı bir şehirde okuyorsunuz değil mi?

"Sizi sevmiyor" diye yorum yapan insanlara kesinlikle katilmiyorum. Öncelikle bunu belirteyim. Herkesin mizaci, ilişki anlayışı farklidir. Tek doğru vardır kavramı ilişkiler için geçerli olmuyor. Sevmiyor diyenlere kulak asma o yüzden.Neden mi? Çünkü benim sevgilimle bazı dönemlerde büyük sorunlarım oldu, bazı dönemlerde hiç bir sıkıntımız uzuntumuz olmadı.Ama ben bu iki durumda da çok çabuk boğulan o kisiyim. Gerçekten elimde değil her gün gorusuyo olmak bi yana, karşımda her gün her dakika birlikte olmak isteyen birinin olması bile Çok boğuyor beni gerçekten. Ama Sevgilimi çok seviyorum o ayrı. Yani 2 3 gün gormeyince artık yattigim zaman "özledim hee" filan oluyorum. Sonra ki ilk bulusmamizdada mutlu mutlu sevgi dolu gidiyorum bu bi gerçek. O yüzden bence bi süre arayip sormayarak onu kendi haline bırakarak herseyi duzeltebilirsiniz. Çünkü bende bundan anlayan insanlardanim, muhtemelen sizin sevgilinizde aynı şekilde.

Sende bir daha arama. Sana acij acil istemediğini söylemiş.

Şu ayrı kalma görüşmeme döneminde kesinlikle iletişim kurma ve oturup düşün. Eğer aynı biçimde sıkmaya devam edersen barışsanız bile sonu olmayacak yine ayrılacaksınız tez vakitte. Bu yüzden eğer devam edeceksen radikal değişiklikler yapmak durumundasın. Sadece senin istediğin yerler ve şeyler olmaz mesela, orta yol bulunmalı.

ben de size inanmak istiyorum çünkü gerçekten haklısınız ben radikal kararlar alıp ilişkimi kurtarmak istiyorum.ailemle aynı şehrdeyiz

arkadaşlar çok mutluyum bu ayrılık sürecinde beni ne kadar sevdiğini anlamış ve bugün hayatımın en güzel gününü yaşatarak evlenme teklifi ettiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…