erkek arkadaşımın soğukluğu

geri dönsede biter sizin ilişkiniz bence sürmez. 1bucuk yıl dıyorsunuz ve sımdıden bunalmıssınız. bırbırınızden bıkmıssınız. heyecanı öldürmüşsünüz.
biz 11 bucuk yıldır beraberız. hergun gorusuyoruz cocuklugumuzdan beri. ve hala daha koşa koşa gelırız bırbırımızın yanına. atıyorum 7 de bulussaksak, 6da bulusalm der daha fazla gorusmus oluruz der. biz 11 bucuk yıldır heyecanımızı yitirmemişsek, 1-2 gun gorusmesek çok özledim dıye delırıyorsak, size noluyo :KK20: seven adam koşa koşa gelır yanına. alışkanlık olmuş onunkı belkı. bırazda heyecan arıyor gbı geldı bana. sıkılmış.

Şuan yapabileceğin tek şey uzak kalmak.
Arkadaşlarınla bolca vakit geçir ders çalış.
Hatta part tıme iş bul ( ev kirasını ödeyememişsin ondan ) dedim bunu.
Sen üzerine gittikçe daha çok kaçar senden.
Kimse vazgeçilmez değildir ki..
evet bende öyle yapıyorum işte buldum ama içim içimi kemiriyor.ondan uzak kalmak çok yoruyor üzüyor beni. sizce geri döndürmek için başka yapabileceğim bişey var mı her gün okula giderken görüyorum mesela çünkü evlerimiz karşı karşıya

hayat görüşümüz özünde cok uyuyor.haklısınız ben cok hata yaptım onun fikirlerini hep geri plana attım.eğer dönerse onun fikirlerini önemseyeceğim umarım özler beni ve geri döner

Seni seviyorsa belki bir sans daha vermek icin geri doner. bol sans :)

evet bende öyle yapıyorum işte buldum ama içim içimi kemiriyor.ondan uzak kalmak çok yoruyor üzüyor beni. sizce geri döndürmek için başka yapabileceğim bişey var mı her gün okula giderken görüyorum mesela çünkü evlerimiz karşı karşıya

UZAK kalmak sadece bunu yap.
Uzak dur ondan hatta gördüğünde kafanı çevir.
Umursama onu. Seviyorsa iletişime geçmeye çalışır zaten

geri dönsede biter sizin ilişkiniz bence sürmez. 1bucuk yıl dıyorsunuz ve sımdıden bunalmıssınız. bırbırınızden bıkmıssınız. heyecanı öldürmüşsünüz.
biz 11 bucuk yıldır beraberız. hergun gorusuyoruz cocuklugumuzdan beri. ve hala daha koşa koşa gelırız bırbırımızın yanına. atıyorum 7 de bulussaksak, 6da bulusalm der daha fazla gorusmus oluruz der. biz 11 bucuk yıldır heyecanımızı yitirmemişsek, 1-2 gun gorusmesek çok özledim dıye delırıyorsak, size noluyo :KK20: seven adam koşa koşa gelır yanına. alışkanlık olmuş onunkı belkı. bırazda heyecan arıyor gbı geldı bana. sıkılmış.
evet alışkanlık oldu belki ama koskoca üniversitede herkesin bizi konuştuğu kadar çok sevdik herkes imrenerek bakıyordu bize .hep çok sık küsüp barıştık bir keresinde 1 ay hiç konuşmadık ama yine dönüp baktığımızda yine barıştık.herkes artık olmaz bu iş dedi biz yine barıştık.ev arkadaşlarıyla da konusuyorum mesela sabah akşam bilgisayarda oyun oynuyormus

Maşallah aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar erkek arkadasım uzun bir süredir çok soguk davranıyordu ama cok seviyorduk birbirimizi.konusmaya çalıştığımda ben artık çok bunaldım 1,5 yıldır hep beraberiz falan diyordu.bende bunaltmamaya çalışıyordum ama elimde değil.yine her gün görüşüyorduk bir süre sonra artık ben ayrılmak istiyorum ama karar senin dedi ben ilkte kabul etmedim ama aynı gün içinde düşünüp bende ayrılmayı kabul ettim.sonra biz 2 gün sonra ağlayarak yine sarılıp barıştık 15 gün daha devam ettik ama hep soğuk hep soğuk.sonra ayrıldık tamamen benim yaşadığım psikolojik sorunlar olduğu için her gün beni görmeye geldi her gün dışarı çıkartıp gezdirdi.hatta evimin kirasını ödemeyedim onun da durumu iyi olmamasına rağmen çıkardı benim kiramı verdi.en son bana mesaj attı uzun bir süre sensizliğe ihtiyacım var bana seni özleme fırsatı ver diye ben de tamam dedim.sizce geri dönecek mi
Seviyorsa döner elbette biraz fazla bunaltmışsınız farkındasınız vicdanlı biriymiş ayrıldığı halde destek vermiş ama bence kadın dediğin güçlü olacak biraz cesur ve güçlü olun dönmese de hayat devam edicek sizin için aramayın asla rahat bırakın..

Seviyorsa döner elbette biraz fazla bunaltmışsınız farkındasınız vicdanlı biriymiş ayrıldığı halde destek vermiş ama bence kadın dediğin güçlü olacak biraz cesur ve güçlü olun dönmese de hayat devam edicek sizin için aramayın asla rahat bırakın..
evet hiç aramamam gerekiyor daha 1 gün oldu görüşmeyeli ama yatak yorgan yatıyorum evde o kadaar üzgünüm

Çok karışık durum üzerine gitme bence,içini karartmak istemem ama bu iş bitmiş gibi görünüyor barışsanız bile bi süre sonra biter diye düşünüyorum,soğumuş senden

merhaba arkadaşlar erkek arkadasım uzun bir süredir çok soguk davranıyordu ama cok seviyorduk birbirimizi.konusmaya çalıştığımda ben artık çok bunaldım 1,5 yıldır hep beraberiz falan diyordu.bende bunaltmamaya çalışıyordum ama elimde değil.yine her gün görüşüyorduk bir süre sonra artık ben ayrılmak istiyorum ama karar senin dedi ben ilkte kabul etmedim ama aynı gün içinde düşünüp bende ayrılmayı kabul ettim.sonra biz 2 gün sonra ağlayarak yine sarılıp barıştık 15 gün daha devam ettik ama hep soğuk hep soğuk.sonra ayrıldık tamamen benim yaşadığım psikolojik sorunlar olduğu için her gün beni görmeye geldi her gün dışarı çıkartıp gezdirdi.hatta evimin kirasını ödemeyedim onun da durumu iyi olmamasına rağmen çıkardı benim kiramı verdi.en son bana mesaj attı uzun bir süre sensizliğe ihtiyacım var bana seni özleme fırsatı ver diye ben de tamam dedim.sizce geri dönecek mi

Heycan arıyodur.
Lütfen kendini aşağılatma gel diyince gel git diyince git yakışmaz

geçiriyoduk ama hep benim istediğim gibi onun yaşam tarzında yerlere girmiyorduk

Bunalmasinin sebebi uzun iliskiye alisik olmamasi degil sen onun hayatini tamamen degistirmissin ve kendinden cok taviz vermis bu konuda ve bunalmis ozaman hakli olarak
Benim esimde alkollu yerlere girmek istemezdi bazi mekankari sevmezdi ama ben istiyorum diyede cogu zaman girerdi sonra ben onun istedigi yere gitmeyi kabul ettim madem ki bu konuda sıkıntımız var ve hep birlikte geziyoruz sıra sıra hem senin istedigin hem benim istedigim yerde olacagiz herkes biraz kendinden verecek oldu bitti
Bunu neden yapmadiniz

Bu aralar böyle konular açılmaya başlandı.Onlardan biri de benim. Ne oluyor bunlara ani mevsim degisimi gibiler. Havalar gibi.. Neyse hiç bir şey yapmayın.Ne mesaj ne de bir arama.. Umarim iliskiniz için bir şans kalmistir.. Benimkinin hiç sansi yok. Ben sadece uzatmalari oynuyorum.. Kalbimde aklimda bitirme derdindeyim. Uğraş bul kendine. Kitap okumak cok iyi geliyor. Ayrica süslenip puslenip disari çıkmak da çok iyi geliyor. Çok zor. Ama mecbur. Bazen dayanılmaz hal aliyor.. Dayanıp hayatımıza devam etmeliyiz..

X