Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de size inanmak istiyorum çünkü gerçekten haklısınız ben radikal kararlar alıp ilişkimi kurtarmak istiyorum.ailemle aynı şehrdeyiz"Sizi sevmiyor" diye yorum yapan insanlara kesinlikle katilmiyorum. Öncelikle bunu belirteyim. Herkesin mizaci, ilişki anlayışı farklidir. Tek doğru vardır kavramı ilişkiler için geçerli olmuyor. Sevmiyor diyenlere kulak asma o yüzden.Neden mi? Çünkü benim sevgilimle bazı dönemlerde büyük sorunlarım oldu, bazı dönemlerde hiç bir sıkıntımız uzuntumuz olmadı.Ama ben bu iki durumda da çok çabuk boğulan o kisiyim. Gerçekten elimde değil her gün gorusuyo olmak bi yana, karşımda her gün her dakika birlikte olmak isteyen birinin olması bile Çok boğuyor beni gerçekten. Ama Sevgilimi çok seviyorum o ayrı. Yani 2 3 gün gormeyince artık yattigim zaman "özledim hee" filan oluyorum. Sonra ki ilk bulusmamizdada mutlu mutlu sevgi dolu gidiyorum bu bi gerçek. O yüzden bence bi süre arayip sormayarak onu kendi haline bırakarak herseyi duzeltebilirsiniz. Çünkü bende bundan anlayan insanlardanim, muhtemelen sizin sevgilinizde aynı şekilde.
konunu yeni gördüm ve sonucuna çok sevindim mutluluklararkadaşlar çok mutluyum bu ayrılık sürecinde beni ne kadar sevdiğini anlamış ve bugün hayatımın en güzel gününü yaşatarak evlenme teklifi ettiii
arkadaşlar çok mutluyum bu ayrılık sürecinde beni ne kadar sevdiğini anlamış ve bugün hayatımın en güzel gününü yaşatarak evlenme teklifi ettiii