- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi dalinkokusu23
-
Kız konu çakma olabilir mi?O melül melülbakan gözleri konu sahibinin anası gördüyse herkes görmüştür.
Bilmem.Kız konu çakma olabilir mi?
Kusura bakmayın tahmin edeceğiniz üzere zor bir gün oluyor benim için. Öncelikle annemle paylaştım bu durumu tabi teyzelerim, annem, anneannem toplandı bugün ne yapacaklarını düşündüler. Annem yarın konuşmak için erkek arkadaşımın annesi ve anneannesini çağırdı. Erkek arkadaşımın bana hediye ettiği bir alyans vardı kolye gibi takıyordum annem onu istedi benden ailesine verecek sanırım. Bu arada kadını arama konusuna karşı çıktılar kimsenin ses kaydını almak bize yakışmaz sözümüzün yetmesi gerekir dediler. Erkek arkadaşım bugün birkaç kez aradı ama ben açmadım annem yarın biz konuştuktan sonra konuşman daha doğru olur dedi ama çok eminim endişelendi zaten aramız pek iyi değildi. Sonrasında mesaj atmış problem her neyse benimle konuşman gerekiyor yazmış. Biraz yalnız kalmak istediğimi söyledim gelip almak konuşmak istedi ben istemedim ama kafama takılan şey şu oldu ailesinin yarın bize geleceğinden haberi yok olsa onu mutlaka sorardı. Yani ailesi konunun ne olduğunu bilmiyorsa neden ona durduk yere bizi çağırdılar demediler diye düşündük. Yani her şey olacağına varsın diye düşünüyorum sadece. Yarın her şey çözülecek gibi. Bu arada destekleriniz için teşekkür ederim çok minnettarım.
O dayidan ve en onemlisi haberi size getiren o kotu insandan kesinlikle uzak durun. Uzak kalamayacaginizi, sizi bir sekilde rahatsiz etmeye devam edeceklerini dusunuyorsaniz, kesinlikle evlenmeyin. Cok pis adamlar bunlar. Hersey beklenirÖncellikle merhaba. Ben nişanlanma arifesindeyim ve bildiğiniz üzere stresli bir süreç. Aslında stresim alışveriş, süsleme, organizasyon stresi değil. Yanlış mı karar verdim acaba diye günlerdir içim içimi yiyor ve bunun bir sebebi var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve uzun zamandır beraberiz bir aile dostumuz vesilesiyle daha üniversiteye başlamadan önce tanıştık ve arkadaştık. Sonradan duygusal bir ilişkiye evrildi aramızdaki arkadaşlık. Onun çok kalabalık bir ailesi var, aralarında çok az yaş farkı olan birde dayısı var. Yıllardır garip bir şekilde yanlış bir şeyler olduğunu hissettiğim konu dayısının hal ve hareketleri. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız dönemlerde aile dostumuz olduğu için bizi yemeğe davet etmişlerdi ve o zamandan beri rahatsız olduğum bir konuydu. Hatta annem bile fark etmiş olacak ki o da rahatsız olduğunu bana söylemişti. Erkek arkadaşımın dayısı aradan yıllar geçti ve evlenmedi, kimseyi istemedi, yaşadığı uzak bir köyden evimizin yakınında bir yere yerleşti. Tabi bütün bunlar olurken ara ara birbirimizi gördük ve ben ona hep güzel dileklerimi ilettim, bütün bunların altında farklı niyetleri olabileceğini hiç düşünmedim. 8 gün önce erkek arkadaşımın yakını olan ortak bir tanıdığımız benimle görüşmek istedi ve bazı şeyler söyledi. Aslında 5 yıldır bana karşı hisleri olduğunu erkek arkadaşımla beraber değilken bile söyleyemediğini şimdi asla söyleyemeyeceğini, aramızda olan eğitim, ekonomik farklardan ve ne kadar imkansız duyguları olduğundan bahsetmiş birine. Başkasıyla evlenmeyeceğini ,kimsenin hayatını yakmak istemediğini, sonunda yaşadığımız yeri terk edeceğini ve çok vicdan azabı çektiğini söylemiş. Başta inanmadım, bunları söyleyen birinin ne kadar kötü niyetli olabileceği ortada fakat bir şekilde gerçekliğini kanıtladı (konunun anonim kalması açısından bundan bahsetmeyeceğim). Şimdi ben bir çıkmazda gibiyim. Erkek arkadaşımı çok seviyorum fakat bu işten inanılmaz soğudum midem bulandı desem yeridir. Kimseye anlatamıyorum annem dahil çünkü bu tarz şeyler çabuk duyulur biliyorum. Benim bir suçum yok fakat elimde olmasa bile bir aileye zarar vermek istemiyorum. Şimdi erkek arkadaşımdan ayrılırsam ona ve kendime haksızlık etmiş olacağım. Bunu bile bile gizleyerek devam edersem vicdan azabından ölürüm herhalde. Biraz zaman istemek benim ailemi şüphelendirir bir sürü soru sorar, sorun çıkarırlar biliyorum. Sevgili ablalarım bana biraz tavsiye verseniz çok çok mutlu olurum gerçekten. Sevgilerle...
Kız konu çakma olabilir mi?
Nişanlin kişiyle çok yakın olmasaydı paylaşma yüz de verme derdim ama sen çok yakınlar diyosun bu durumda yapacağın şey şu olmalı: sakın nişanlinla yalnız konuşma. Sana söyleyen ses kaydı dinleten kadını çağır eve. Eşin de gizlensin. Söylediği her şeyi duymasını sağla. Eğer eşim olacak dersen gelmeyebilir. eşin senin ağzından değil kadının ağzından duyar ve aklında hicbir soru işareti kalmaz.sen de sakın daha önceden de hissediyordum yok annem de hissetmiş falan deme.ilk defa duyuyor gibi şok ol. Yalnız söylersen sana inanmayabilir ya da kondurmayabilir o kişiye. Nişanlin duyarkadının dediklerini sonrası nişanlinin tavrına kalmış. Artık çizeceği yolu o bilirÖncellikle merhaba. Ben nişanlanma arifesindeyim ve bildiğiniz üzere stresli bir süreç. Aslında stresim alışveriş, süsleme, organizasyon stresi değil. Yanlış mı karar verdim acaba diye günlerdir içim içimi yiyor ve bunun bir sebebi var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve uzun zamandır beraberiz bir aile dostumuz vesilesiyle daha üniversiteye başlamadan önce tanıştık ve arkadaştık. Sonradan duygusal bir ilişkiye evrildi aramızdaki arkadaşlık. Onun çok kalabalık bir ailesi var, aralarında çok az yaş farkı olan birde dayısı var. Yıllardır garip bir şekilde yanlış bir şeyler olduğunu hissettiğim konu dayısının hal ve hareketleri. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız dönemlerde aile dostumuz olduğu için bizi yemeğe davet etmişlerdi ve o zamandan beri rahatsız olduğum bir konuydu. Hatta annem bile fark etmiş olacak ki o da rahatsız olduğunu bana söylemişti. Erkek arkadaşımın dayısı aradan yıllar geçti ve evlenmedi, kimseyi istemedi, yaşadığı uzak bir köyden evimizin yakınında bir yere yerleşti. Tabi bütün bunlar olurken ara ara birbirimizi gördük ve ben ona hep güzel dileklerimi ilettim, bütün bunların altında farklı niyetleri olabileceğini hiç düşünmedim. 8 gün önce erkek arkadaşımın yakını olan ortak bir tanıdığımız benimle görüşmek istedi ve bazı şeyler söyledi. Aslında 5 yıldır bana karşı hisleri olduğunu erkek arkadaşımla beraber değilken bile söyleyemediğini şimdi asla söyleyemeyeceğini, aramızda olan eğitim, ekonomik farklardan ve ne kadar imkansız duyguları olduğundan bahsetmiş birine. Başkasıyla evlenmeyeceğini ,kimsenin hayatını yakmak istemediğini, sonunda yaşadığımız yeri terk edeceğini ve çok vicdan azabı çektiğini söylemiş. Başta inanmadım, bunları söyleyen birinin ne kadar kötü niyetli olabileceği ortada fakat bir şekilde gerçekliğini kanıtladı (konunun anonim kalması açısından bundan bahsetmeyeceğim). Şimdi ben bir çıkmazda gibiyim. Erkek arkadaşımı çok seviyorum fakat bu işten inanılmaz soğudum midem bulandı desem yeridir. Kimseye anlatamıyorum annem dahil çünkü bu tarz şeyler çabuk duyulur biliyorum. Benim bir suçum yok fakat elimde olmasa bile bir aileye zarar vermek istemiyorum. Şimdi erkek arkadaşımdan ayrılırsam ona ve kendime haksızlık etmiş olacağım. Bunu bile bile gizleyerek devam edersem vicdan azabından ölürüm herhalde. Biraz zaman istemek benim ailemi şüphelendirir bir sürü soru sorar, sorun çıkarırlar biliyorum. Sevgili ablalarım bana biraz tavsiye verseniz çok çok mutlu olurum gerçekten. Sevgilerle...
Yani sevgilinizle aranızda çözmenizi gereken şeyi iki yetişkin olarak değil cocuk gibi ailelerin çözmesi için çocuğa bile haber vermeden üstünüzden atmışsınız. Ya ben sevgiliniz olsam şöyle bir şey oldu diye suçlu benmisim gibi kendi isteğim dışında benden ayrilsaniz hakkımı da helal etmem yüzünüze de bakmam. Allah akıl fikir versin. Dış kapının mandalı yüzünden 60 sene beraber hayat geçireceğim kişiden ayrılacağım öyle mi? Gerçekten ben hiç anlamıyorum.
nişanlı değil erkek arkadaşı henüz.Valla ben de anlamadim. Konu sahibi nişanlısını pek sevmiyor heralde. Hemen ayrılmayı falan düşündüğüne göre. Ayrica tavırlarını falan da cok soğuk buldum. Olayı söylemeyip telefonda bir kaç gün kafamı dinleyeceğim falan demesi çok mesafeli.
Kız konu çakma olabilir mi?
Yarın bir gün ters bir şey yaşanır bu sefer söylemediğin için sen suçlu olursun. Bence sevgiline bu durumu anlatmalısın kesinliklearaları çok iyidir hatta üniversite okurken bir süre onunla yaşadı abisi vefat ettiği için onu abi gibi gördüğünü söyler hep beni asıl rahatsız eden şeylerden biri bu zaten
Ya ortaya çıkarsa ve biz bunu kız arkadaşına söyledik hatta telefon kaydını dinlettik derlerse?Ben olsam duymamış bilmemiş gibi davranırdım. Bu lafı size getiren kişiyi de hayatınızdan çıkarın
Desinler,açıklayıp aile faciasına sebep olmaktan iyidir. Yarın aman kol kırılır yen içinde kalır derler,aile bizim aile der kapatırlar,konu sahibi dayıya asıldı olur.Ya ortaya çıkarsa ve biz bunu kız arkadaşına söyledik hatta telefon kaydını dinlettik derlerse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?