ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar 1000 yıllık komşu ama anladığım kadarıyla, akraba gibi bişey olmuşlar artık. Şimdi olay kapansa yarın bu takık dayının napacağı belli olmaz, ailesinin olaylara olan tavrı da. Her türlü ortalık kokacak, şimdi ortaya dökülse de, sonra ortaya dökülse de. Haberin konu sahibine geliş şeklinden yola çıkarak, rahat durmayacaklar diyorum.

Bir akraba kızı karşısına alıp bunları konuşabiliyorsa yeteri kadar içli dışlı olunmuştur zaten, belli ki herkes birbirini tanıyor. Yüzük formalite olacak, düğün hazırlıklarının ilk adımı kabul edilecek. Neden duyulmasın ki, duyulsun da yarın kopacak kıyamet bir an önce kopsun.

Evli adamın aşık olduğunu ilan etmesindeki iyi niyet nasılmış acaba? İkinci eşi mi yapacaktı? Ciddi düşünüyorum gibisinden. Bu mu iyi niyet? Kötü niyetli olsa ne olacaktı? Elinde çkü gelecekti herhalde

Erkek arkadaşını kendi bulmamış zaten. Ancak ne olursa olsun öncelikle adamla konuşmalıydı.

Sorma bir de niyetim kötü değil diyor ne olabilir başka pislik herif. Karısını da görüyorum arada nasılsın diye konuşuyorum kadıncağızın haberi yok dünyadan.
Konu sahibi de önlemini baştan alsın. O dayı artık senin bildiğini biliyor ve sen bilmiyormuş gibi davranamazsın üzgünüm

Konu ayrılığa gidecekse gerekçe göstermeye gerek yok bence. Ayrıldım der bırakırım,kime ne hesap vermek zorundayım ki. Ne ailesini muhatap alırım ne dayısının bilmem neyini. Adamı arar ayrılırım bitti gitti çok da uzatmaya gerek yok bence

Yani ayrılacaksa da gerekçe göstermeye gerek yok bence. Bitti der bırakırım. Diğer konulara girmeye gerek görmek şahsen.

Kız 25, adam 27 yaşında. Adamın konudan haberi yok; ailenin kadınları toplanma kararı alıyor ve konuyu gereksiz yere dallandırıp budaklandırmayı seçiyorlar.

Sonunda ayrılık düşüncesi varsa, ailenin kadınları neden toplanıyorlar; anlam veremedim.

Kadının, adamla konuşmak yerine; adamın ailesiyle konuşmayı tercih etmesi, adamın üzüntüsünü hafifletir en azından.

Ben de konunun gereksiz uzadığını düşünüyorum. Eğer ki ayrılacaksa ne diye milleti toplar ki bir insan,içten içe ikna edilmeyi mi bekliyor konu sahibi anlayamadım. Görüş farkı elbette

Arkadaşlar direk kız gidip söylese adam ne yapacaktı? Gidip dayısına en iyi ihtimal saldırdı . E dayicigim sende benim müstakbel nişanlıma yürümüşsun ama o beni seçtiğğ diyecek halı yok . Yani normal bir insan bu durumda oturup tepkisiz kalamaz. Bu sefer de olay karakolluk olsa daha büyük rezillik . Ama bu işte bir iş var oğullarına haber vermiyorlar . Konu sahibi sevgilisini de cagirmaliydi

Dayı kimseye yürümedi ki

Yok artık daha neler ?
Ben mi kardeşi kardeşe kirdirtacak miisim yoksa ırz düşmanı namussuz dayı mi deseydiniz!!

Ben daha o kadın benimle konuşurken bı bahaneye tuvalete kalkar hemen cagiridrdim sevgilimi yanıma.
Al buyur ses kaydini bu adama da dinlet derdim.
Böyle tüm sulaleye anlatınca mesele yine büyüyor amaç meseleyi buyutmemekse ne alaka anlamadım yani?

ben de aileye soylenmesini dogru buluyorum, cunku kucuk bir yer, herkes tanidik... zaten problem de herkesin ic ice olmasi, yoksa dayiyi nereden gorecek diye dusunulebilir. ama dayi cocugun abisi gibiymis, beraber kalmislar vs vs

ben de aileye soylenmesini dogru buluyorum, cunku kucuk bir yer, herkes tanidik... zaten problem de herkesin ic ice olmasi, yoksa dayiyi nereden gorecek diye dusunulebilir. ama dayi cocugun abisi gibiymis, beraber kalmislar vs vs
Ama bakın şöyle bir detay var
Belli ki söylense de olayın üstü kapatılacak. Tam da benim dediğim gibi konu sahibi suçlu bulunacak,ben olsam hiçbir açıklama yapmadan bırakırdım bu işi. Yarın vay biz aileyiz siz kötüsünüz diyecekler,dayıyı bağırlarına basacaklar. Böyle saçma bir şeyin içinde olmak istemem,ayrılırım. Sebebi de kendileri bulsun bana ne elalemin ailesinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…