ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu sana söyleyen başkasına da anlatır bu durum zaten duyulur. O zamanda ne yapmaları gerektiğine onlar karar verirler. Muhtemelen de dayı uzak bir yerlere taşınır ve başka birine aşık olur bu konu da kapanır gider.. sonuçta aşık olmak suç değil ama benim aklıma gelen ihtimal dayının sizin işi bozmak için seni böyle tuzağa çekmiş olabileceği. Eğer öyleyse işte o zaman o dayı daha çok sıkıntıya sokar sizi.. bence biraz sessiz kal. Yoksa iş dallanır budaklanır hatta bir bakmışsın sen suçlu çıkmışsın. Bu hayatta kimseye güven olmaz.

tabi teyzelerim, annem, anneannem toplandı bugün ne yapacaklarını düşündüler. Annem yarın konuşmak için erkek arkadaşımın annesi ve anneannesini çağırdı.
Yahu nişanlı sözlü bile değilsiniz, aranızda resmi hiç bir şey yok. Olsa bile nedir bu sülalenin tüm kadınlarını toplayıp konsey kurmak? Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam ayrılırdım sizden. Hiç bir şeyden haberi yokken birden kız arkadaşı "bir kaç gün beni arama kafamı toparlayacağım" diyor. Hiç mi inancınız güveniniz yoktu bu çocuğa? Siz böyle her sorununuzda herkesi toplayıp onlara mı çözdürüyorsunuz ? Erkek arkadaş nişanlı ya da koca, bu kişi sizin tek muhatabınız. Onun da muhatabı sizsiniz. İkiniz konuşup tartışıp ya çözersiniz ya ayrılırsınız. Bu nedir; iki anneanne iki anne ve teyzeler toplanıyor. Babalarınız niye eksik kalıyor onu anlamadım.

Evet ortada pis zihniyetli uzak durulması gereken bir dayı var, niye sevgilinizle konuşmuyorsunuz da anneleri hatta anneanneleri çarpıştırıyorsunuz? Sevgilinize niye bir şans vermediniz? Sessiz sedasız bitirmek varken iki tarafta da aile faciası yaratmanın anlamı ne? Kriz yönetiminiz 0. İlk yapmanız gereken sevgilinizle konuşmakken ortalığı ayağa kaldırın.

Ayrıca o dayı denen kişi birinin oğlu diğerinin kardeşi. Siz böyle tam kadro karşılarına çıkınca içgüdüsel olarak savunmaya bile geçebilirler.

Aman ona ne oluyor be defolsun.
Salağa bak .
Saygısız terbiyesiz herif.
Neden ayrılacakmışsın o salak yüzünden.
Umut mu verdşn sanki.
Kendi kendine saçma sapan duygular hissetmiş.
Gelip anlatan da kötü niyetli.
Keşke dinleniyorum seni deseydin.
Ayıp ya terbiyesiz sinir oldum.

ya anne, anane ne alaka. erkek arkadaşınızla konuşup meseleyi halletsenize. aileleri niye karıştırıyrsunuz anlamadım. bi de yalnız kalmak istiyorum diye çocuğu saf dışı bırakmışsınız asıl mesele onla sizin aranızda. kendiniz çözsenize. erkek arkadaşınız bana niye söylemedin aileleri niye karıştırdın benden niye sakladın derse ne olacak. çok yanlış yapıyorsunuz.

Dayı planlı ayırma peşinde Duyurmasa kendi problemiydi duyurduğu için bulaşan herkesin problemi olacak , bu konunun muhatabı ailen ailesi değil direk sevgilin ve sen bundan dolayı ilk bilmesi gereken sevgilindi ki hiç bir suçu olmamasına ragmen erkekler bu tarz konulardan çok inciniyorlar en son bilen olarak sarsılacağından eminim.
Ok yaydan çıkmış artık hakkında hayırlısı olsun.

bu işin içinde başka bir iş var
neden siz o dayısı olacak herif yüzünden sevdiğinizden ayrılıyorsunuz ki?

o demek istiyor ki birbirlerini öldürürler aman böyle bişey olmadan kız ayrılsın çocuk unutur üç güne

öyle adam öldürmek herkesin harcı değil tabii dikkatli de olmak lazım kesinlikle
gelişmeleri yazın bize de

Son güncellemeyi okusana bi. Oğlanın ailesinde de bi tuhaflık var. Bu bir tertip de olabilir. Ama garanti herşeyden haberleri var.

kadını konusturun ses kaydını alın
erkek arkadaşınizı nişanlınızı ve onun ailesinden annesi ninesi ve kendi anneniz alın karşınıza toplaşın dinlettirin ses kayıtlarını

erkek arkadaşınız sizin tarafınızdan cikarsa evlenin

şahsen ben böyle kalabalık bir aileye gelin gitmezdim dayısıyla arasına mesafe koyamayacak evlenince anladığım kadarıyla mıc mıc bir aile

güncelleme nerede Katip ben göremedim de
Son mesajlarında.
Güncellemeyi bende göremedim.

Eğer konu sahibinin ailesi ile karşı tarafın ailesi (bayanlar) görüşmesiyse onu okudum.
Konu sahibinin ailesi erkek tarafını komple çağırıyor, kadınlar bişey demeden tamam geliyoruz diyor. Hayır olsun, mesele nedir diye sormuyorlar. Toplaşıp gelecekler bugün, sanırsın kısır yemeğe geliyorlar 5 çayına. Epey sakinler. İlginç geldi.

Biliyordular beeee … hele anane oğlunun be b.k olduğunu anlamayacak mı ?

ve oğullarının haberi yok.

pek inandırıcı gelmese de

aklıma son olarak acaba aile konu sahibini gelin olarak istemiyorlar da böyle bir söylenti mi çıkardılar.

olamaz dediğim herşeyi okuyorum burada şaşırmam yani.

Bakalım sonuç ne olacak.

konu sahibi bilgi verin lütfen.

Ilk erkek arkadasiniza anlatmaniz gerekirdi

Konu sahibi sende bi tuhafsın ama. Sen aileyle değil çocukla nişanlısın farkındasın dimi? Tamam annenlerle durumu paylaş ama çocuğun ailesinden önce çocuğun kendiyle konuşman lazımdı. Çok doğru demiş nişanlın. Neden çocuğa soğuk yaptığını anlayamadım.

Yüzüğü neden annene veriyorsun mesela? Yüzüğü geri vermek demek bu iş bitti demektir. Sen bunu istiyor musun? İstiyorsan bile bunu söylemek annene değil sana düşerdi. Nişanlında bunu kendi ailesinden değil senden öğrenmeliydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…