- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 40
- Konu Sahibi dalinkokusu23
-
Yahu nişanlı sözlü bile değilsiniz, aranızda resmi hiç bir şey yok. Olsa bile nedir bu sülalenin tüm kadınlarını toplayıp konsey kurmak? Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam ayrılırdım sizden. Hiç bir şeyden haberi yokken birden kız arkadaşı "bir kaç gün beni arama kafamı toparlayacağım" diyor. Hiç mi inancınız güveniniz yoktu bu çocuğa? Siz böyle her sorununuzda herkesi toplayıp onlara mı çözdürüyorsunuz ? Erkek arkadaş nişanlı ya da koca, bu kişi sizin tek muhatabınız. Onun da muhatabı sizsiniz. İkiniz konuşup tartışıp ya çözersiniz ya ayrılırsınız. Bu nedir; iki anneanne iki anne ve teyzeler toplanıyor. Babalarınız niye eksik kalıyor onu anlamadım.tabi teyzelerim, annem, anneannem toplandı bugün ne yapacaklarını düşündüler. Annem yarın konuşmak için erkek arkadaşımın annesi ve anneannesini çağırdı.
ya anne, anane ne alaka. erkek arkadaşınızla konuşup meseleyi halletsenize. aileleri niye karıştırıyrsunuz anlamadım. bi de yalnız kalmak istiyorum diye çocuğu saf dışı bırakmışsınız asıl mesele onla sizin aranızda. kendiniz çözsenize. erkek arkadaşınız bana niye söylemedin aileleri niye karıştırdın benden niye sakladın derse ne olacak. çok yanlış yapıyorsunuz.Kusura bakmayın tahmin edeceğiniz üzere zor bir gün oluyor benim için. Öncelikle annemle paylaştım bu durumu tabi teyzelerim, annem, anneannem toplandı bugün ne yapacaklarını düşündüler. Annem yarın konuşmak için erkek arkadaşımın annesi ve anneannesini çağırdı. Erkek arkadaşımın bana hediye ettiği bir alyans vardı kolye gibi takıyordum annem onu istedi benden ailesine verecek sanırım. Bu arada kadını arama konusuna karşı çıktılar kimsenin ses kaydını almak bize yakışmaz sözümüzün yetmesi gerekir dediler. Erkek arkadaşım bugün birkaç kez aradı ama ben açmadım annem yarın biz konuştuktan sonra konuşman daha doğru olur dedi ama çok eminim endişelendi zaten aramız pek iyi değildi. Sonrasında mesaj atmış problem her neyse benimle konuşman gerekiyor yazmış. Biraz yalnız kalmak istediğimi söyledim gelip almak konuşmak istedi ben istemedim ama kafama takılan şey şu oldu ailesinin yarın bize geleceğinden haberi yok olsa onu mutlaka sorardı. Yani ailesi konunun ne olduğunu bilmiyorsa neden ona durduk yere bizi çağırdılar demediler diye düşündük. Yani her şey olacağına varsın diye düşünüyorum sadece. Yarın her şey çözülecek gibi. Bu arada destekleriniz için teşekkür ederim çok minnettarım.
bu işin içinde başka bir iş varAileye zarar gelmemesi (kalabalık ve nüfuslu bir ile olduğundan dolayı) için kendimi geri çekmem daha doğrusu nişan yapmamam gerektiğini söyledi kardeşi kardeşe kırdırtma gibisinden şeyler söyledi ama benim bir suçum yok ki bu konuda bana söz verdirdi bu konuyu kapatacağıma dair vs.
Son güncellemeyi okusana bi. Oğlanın ailesinde de bi tuhaflık var. Bu bir tertip de olabilir. Ama garanti herşeyden haberleri var.Ben olsam sevgilimden de ayrılırdım.
Bu olay basit bir olay degil adamın dayısı şimdi sorun olmasa ileride olacak bu riske girmeye asla ama asla değmez.
Sevgiliniz de bilsin durumu ama devam edip etmeme konusunda lütfen ileriyi de düşünün.
güncelleme nerede Katip ben göremedim deSon güncellemeyi okusana bi. Oğlanın ailesinde de bi tuhaflık var. Bu bir tertip de olabilir. Ama garanti herşeyden haberleri var.
Son güncellemeyi okusana bi. Oğlanın ailesinde de bi tuhaflık var. Bu bir tertip de olabilir. Ama garanti herşeyden haberleri var.
Galiba o yahu çok çirkin bu durum yaGüncellemeyi bende göremedim.
Eğer konu sahibinin ailesi ile karşı tarafın ailesi (bayanlar) görüşmesiyse onu okudum.
Son mesajlarında.güncelleme nerede Katip ben göremedim de
Konu sahibinin ailesi erkek tarafını komple çağırıyor, kadınlar bişey demeden tamam geliyoruz diyor. Hayır olsun, mesele nedir diye sormuyorlar. Toplaşıp gelecekler bugün, sanırsın kısır yemeğe geliyorlar 5 çayına. Epey sakinler. İlginç geldi.Güncellemeyi bende göremedim.
Eğer konu sahibinin ailesi ile karşı tarafın ailesi (bayanlar) görüşmesiyse onu okudum.
Biliyordular beeee … hele anane oğlunun be b.k olduğunu anlamayacak mı ?Son mesajlarında.
Konu sahibinin ailesi erkek tarafını komple çağırıyor, kadınlar bişey demeden tamam geliyoruz diyor. Hayır olsun, mesele nedir diye sormuyorlar. Toplaşıp gelecekler bugün, sanırsın kısır yemeğe geliyorlar 5 çayına. Epey sakinler. İlginç geldi.
Son mesajlarında.
Konu sahibinin ailesi erkek tarafını komple çağırıyor, kadınlar bişey demeden tamam geliyoruz diyor. Hayır olsun, mesele nedir diye sormuyorlar. Toplaşıp gelecekler bugün, sanırsın kısır yemeğe geliyorlar 5 çayına. Epey sakinler. İlginç geldi.
Ilk erkek arkadasiniza anlatmaniz gerekirdiKusura bakmayın tahmin edeceğiniz üzere zor bir gün oluyor benim için. Öncelikle annemle paylaştım bu durumu tabi teyzelerim, annem, anneannem toplandı bugün ne yapacaklarını düşündüler. Annem yarın konuşmak için erkek arkadaşımın annesi ve anneannesini çağırdı. Erkek arkadaşımın bana hediye ettiği bir alyans vardı kolye gibi takıyordum annem onu istedi benden ailesine verecek sanırım. Bu arada kadını arama konusuna karşı çıktılar kimsenin ses kaydını almak bize yakışmaz sözümüzün yetmesi gerekir dediler. Erkek arkadaşım bugün birkaç kez aradı ama ben açmadım annem yarın biz konuştuktan sonra konuşman daha doğru olur dedi ama çok eminim endişelendi zaten aramız pek iyi değildi. Sonrasında mesaj atmış problem her neyse benimle konuşman gerekiyor yazmış. Biraz yalnız kalmak istediğimi söyledim gelip almak konuşmak istedi ben istemedim ama kafama takılan şey şu oldu ailesinin yarın bize geleceğinden haberi yok olsa onu mutlaka sorardı. Yani ailesi konunun ne olduğunu bilmiyorsa neden ona durduk yere bizi çağırdılar demediler diye düşündük. Yani her şey olacağına varsın diye düşünüyorum sadece. Yarın her şey çözülecek gibi. Bu arada destekleriniz için teşekkür ederim çok minnettarım.
Konu sahibi sende bi tuhafsın ama. Sen aileyle değil çocukla nişanlısın farkındasın dimi? Tamam annenlerle durumu paylaş ama çocuğun ailesinden önce çocuğun kendiyle konuşman lazımdı. Çok doğru demiş nişanlın. Neden çocuğa soğuk yaptığını anlayamadım.Kusura bakmayın tahmin edeceğiniz üzere zor bir gün oluyor benim için. Öncelikle annemle paylaştım bu durumu tabi teyzelerim, annem, anneannem toplandı bugün ne yapacaklarını düşündüler. Annem yarın konuşmak için erkek arkadaşımın annesi ve anneannesini çağırdı. Erkek arkadaşımın bana hediye ettiği bir alyans vardı kolye gibi takıyordum annem onu istedi benden ailesine verecek sanırım. Bu arada kadını arama konusuna karşı çıktılar kimsenin ses kaydını almak bize yakışmaz sözümüzün yetmesi gerekir dediler. Erkek arkadaşım bugün birkaç kez aradı ama ben açmadım annem yarın biz konuştuktan sonra konuşman daha doğru olur dedi ama çok eminim endişelendi zaten aramız pek iyi değildi. Sonrasında mesaj atmış problem her neyse benimle konuşman gerekiyor yazmış. Biraz yalnız kalmak istediğimi söyledim gelip almak konuşmak istedi ben istemedim ama kafama takılan şey şu oldu ailesinin yarın bize geleceğinden haberi yok olsa onu mutlaka sorardı. Yani ailesi konunun ne olduğunu bilmiyorsa neden ona durduk yere bizi çağırdılar demediler diye düşündük. Yani her şey olacağına varsın diye düşünüyorum sadece. Yarın her şey çözülecek gibi. Bu arada destekleriniz için teşekkür ederim çok minnettarım.
O melül melülBiliyordular beeee … hele anane oğlunun be b.k olduğunu anlamayacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?