Erkek arkadaşımın bana olan ilgisinin azaldığını hissediyorum

Kız da farkında aslında. Tek istedigi "sen abartiyorsun " kelimesini duyup affetmek. gerçeğin farkında ama yüksek sesle duymaya tahammülü yok.
Dünki kavgayı birkaç arkadaşıma anlattım. Yani ortada bir şey yokken ben kavga çıkarttığım için sorun çıkaran gibi duruyorum dedim. Sevgilimi de bazı konularda bunaltmış olabilirim gibi geldi onlardan sonra. Ki burada da o tarz yorum yapanlar vardı. Evde durduğum için ona da sarmış olabilirim diye düşünüyorum
Böyle isteksiz biriyle neden evlenmek istiyorsunuz ki? Kendinize haksızlik ediyorsunuz gibi geldi bana
İlişkimizin ilk zamanlarına tutunuyorum aslında. Erkekler geç olgunlaşıyor diyorum. Sevgilimi seviyorum. Evlilik için sorumluluk almak erkeğe zor gelebilir belki. Kadınlarla erkeklerin evliliğe bakışı genel olarak çok farklı. Bütün erkekler evlilik istemiyor gibi geliyor

Bakın kilit cümlelerinizi yine ardarda koydum. Bi okuyun lütfen.
Ne kadar çok sorumluluk/yük yüklendiğinizi görün.
Onun yerine onun ilgisizliğinin sebeplerini ve ilişkinin tüm duygusal yükünü üstleniyorsunuz.
Yapmayın lütfen.

Şu zaman şöyle yapariz bu zaman böyle yaparız vs plan hiç yapmıyorsa bir sorun var demektir ya da ikinci seçenek yaşı küçüktür. Kaç yaşında erkek arkadasiniz

Kime anlatıyon ohooo
Ki burada da o tarz yorum yapanlar vardı. Evde durduğum için ona da sarmış olabilirim diye düşünüyorum

Tavsiyeniz ne olur bana? İlişkiyi bitirme kararını almak kolay değil. O yüzden vazgeçmeden önce ileride pişman olmamak için ben elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum.
Şu zaman şöyle yapariz bu zaman böyle yaparız vs plan hiç yapmıyorsa bir sorun var demektir ya da ikinci seçenek yaşı küçüktür. Kaç yaşında erkek arkadasiniz
Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşım da 26

Sevgilinin davranışlarına bahane buluyorsun. İlgisiz olduğunu hissediyorsan ilgi göstermiyordur. Bu tartışmaya açık bir konu değil. Demek ki seni, senin istediğin şekilde sevmiyor bu adam.

Senin çabanla evlendiniz diyelim, daha iyi olmayacak daha kötü olacak. Daha ilgisiz, arkadaşları ile daha fazla çıkan, daha bunalmış(!) Bir de geçim derdini ekle.Kavgalar da artacak. Bunu göze alabilecek misin ? Değecek mi?

Sadece senin sevgin, emeğin yeterli değil.

Tavsiyeniz ne olur bana? İlişkiyi bitirme kararını almak kolay değil.
İşte yazdım ya, mola vereceksiniz. Kendinizi geri çekeceksiniz. "Ben bana söylediklerini birkaç hafta düşünmek istiyorum, biraz uzak kalalım" diyecek ve yok olacaksınız.
Rica ediyorum karşınızda "senden bıktım, mutsuzum" diyen bir adam olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Ama ayrılık kararı kolay alınmıyor
Şuan sizin bir evlilik kolay kurulmuyor diyen kadınlardan bir farkınız kalmadı. Niye hanımefendi, oysa ki sevgililik bunun için en rahat olanıdır. Anlaşamıyor musun bir baybaya bakar. Ergen kızlar gibi çok emek verdim triplerine girmezsiniz inş.

Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için cidden

Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşım da 26
Zaten kendiliğinden mevcut olan bir isteksizliği var. Bir de üstüne yaşı da küçük. Siz bu çocuğun seneye evleneceğini falan sakın düşünmeyin
Ama mesajda değil de yüz yüze bu konuyu konusmanizi tavsiye ederim o ne düşünüyor ne planliyor

Şu anki sevgilimin farklı olduğunu düşünürdüm ama fazla ilginin sonu gerçekten de şımarma oluyormuş. Alma verme dengemiz ciddi anlamda bozuldu ve kaybetme korkusu kalmadı beni onu farkediyorum
çünkü hep veren tarafsınız. Birazda talep edilen olun lütfen siz değerlisiniz kendinizi farkedin

Çok doğru . Enerjisel ve tavır olarak geri çekilmesinin müddetce dönmez . Bir de konu sahibine naçizane. Herşeyi birlikte yapalım deme lütfen . Bırak yapsın . Burdaki konuları okuyun ve herşeyden feragat edip erkeğin işini kolaylastiran hatunların sonlarini görün

Öyle dimi ama?
Konuşursun, anlatırsın elde var sıfır.
Ne uğraşcan laf anlatmayla. Tavırla belli et geç
Benim kötü bir huyum vardır hep mesaj yazarım eşime. Yani yüz yüze yükseliyoruz sinirden söyleyeceklerimi unutuyorum diye sayfa sayfa mesaj döşerim eminim onun yerine tavır göstermemi çok isterdi

Bu insanla evlilik hayali kurup evlenseniz napacaksınız ki. Maalesef sizi sevmiyor, değer vermiyor. Nasıl bir evlilik hayali edebilirsiniz ki? Həyatında 10.planda yer tutarsınız belki.

Benim kötü bir huyum vardır hep mesaj yazarım eşime. Yani yüz yüze yükseliyoruz sinirden söyleyeceklerimi unutuyorum diye sayfa sayfa mesaj döşerim eminim onun yerine tavır göstermemi çok isterdi
Ayy o uzun mesajları assla okumuyorlar yaa.
En sık yaptığımız yanlışlardan biri aslında.
Hiç gerek yok. Kavga anında sessiz olmak, öfkeyi bastırmak çoğu zaman en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…