erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

bı kadının sevgılısi baska bır kadına cekıcı dıyor
sevgılının aradsı bana ver.i.r mi dıyor
sevgılı bu msjı goruyor
acaba ne yapsam dıyor
bende arada boyle seyler yaparım dıyor
walla cok ılgınc kısılıklersınız madem bukadar rahatsın bunu bızlere normal bırseymıs gıbı soyluyorsun arada sende yapıyorsun ozman bu bır sorun gıbı buraya yazmıcaksın ama sende bunun bır sorun oldugunu bılıyor ve buraya yazıyorsun ama yınede ıcın rahat etmıyor konduramıyorsun bende arada yaparım dıyorsun tatlım aldatmak sadece yatmakla olmuyor farklı bır gozle bakmakta aldatmaktır ve yazdıgına bakarsak senınkı senı fenaa aldatmış

Son düzenleme:

seminerde gördüğü kadının çekiciliğinden bahseden sevgiliniz ,ama çapkın olarak sevgilinizin arkadaşı gösteriliyor .ilginç

Son düzenleme:

Sevgilisi midesiz arkadaşı ondan da midesiz!! Tüh! iğrençler, bu muhabbeti yapanları adamdan sayıyorsunuz ya şaştım! Bir de konu sahibi sevgilisini aklıyor ya çok ilginç (kavgalıydık,ayrılmıştık)..vs gibi

bu arada çekici hatun sevgilinin yanında çapkın arkadaş görmüyor bile

ayrılmayın demişsin de bu tarz erkekler evlenince de devam eder vay su hatuna bak bu hatuna bak derler..ayrıca mesajın tarzı çok seviyesiz bana verir mi kızcagızın belki bu muhabbetten haberi yok belki var ve birlikte oldu bilemem ama hoş bir durum değil ..

her erkek arkadaşlarıyla böyle muhabbetlere girmez mi. karşısındaki arkadaşı fena halde capkın bir de. bir de evlenecek yakında boyu devrilesice

her erkek bole konusmalara gırmez..
beynını ıptal etmıs erkeklık organıyla hareket edenler gırer bole konuya...
bnm esımde cok capkındı.. arkadas cevresı hala oyle...
ama bırkere olsun ne bır kızın arkasından eskıden sole yapmıstım..
sunla bunla beraber oldum duymadım..
hep baskalarından duydum..
arkadasları o kadar capkındır...
ama hıc bole konusmaalarını ne gordum ne duydum..

kendını kandırma..
bana arkadasını sole sana kım oldugunu soylıyeyım dıye bır lalf var duymussundur..

Öyle bi erkek yok. Evliyalar hariç yoktur inanmıyorum dindar geçinenler bile ortada al birini vur ötekine. Yakinen tanıdığım bir arkadaşımdan biliyorum kız hoca çok takva hafız zannedip biriyle evlendi aile boyu dindarlardı göya nette üye olmadığı site kalmamış adamın arkadaşlık ve yatak siteleri . Erkeklerle bile msn de görüşmüş o tür erkekler. Küçücük kızıyla neler çekti. Bidaha evlendi onunla evlenmek için ağlayıp sızlayan dini bir hayat istiyorum vs kandırmacalı biriyle . Durumuda yoktu adamın aile desteğide ama ne oldu yapmadığı kalmadı. Üveykızkardeşiyle kendi evinde aynı yatakta görmemi dersin , işyerinde gözünün içine bakabaka kırıştırmamı dersin, ahlaksız kadınlara sen ona laf diyemezsinlermi dersin. Halbuki aklı olsa bu tür erkeklerin olaya bi adım geriden bakar bu tür ahlaksız kadın başka bi aieleye boyle yaptığını görse nasıl ahlaksız olduğunu kendileri der ama olayda kendileri olunca akılları örtülüyor ve bu mide bulandırıcı yaratık kadınların can sıkıntısından kendilerini ne kadar aşağaladıklarını göremicek kadar kör oluyorlar. Şimdi kimse doğru erkek var demesin. Kız ikisindede nikah parasına kadar ödedi. Mobilyalarına kadar. Ama kaçan kovalanır. Erkeklere rahat batıyo.

Son düzenleme:
Muhabbetin özü çirkin; adam birini beğeniyor, arkadaşı da bana verir mi diyor. Arkadaşının beğenmiş olduğu kadın, beni en çok bu irrite etti. Koskoca adamlar nasıl bir ahlaktır bu. Arkadaşı yarın öbür gün seni beğense ne olacak ???

Karakteri zayıf adamdan korkarım, her kötülüğe açıktır. Bu çapkınlık falan değil, ahlaksızlık...

Bence sende cesaretini topla, onunla konuşmadan ne desek boş ancak yazdıklarından anladığım kadarıyla; gerçekten çok canın yanana kadar idare edeceksin bu adamı. Hakkında hayırlısı olsun ...

:)

Cincik ben ustu kapali yazmistim,
imkan olsa ayni kadina yazip nokta koymustum
sen apacik yazmissin :)

Nasil arkadas bunlar aklim almiyor ?

Ilaveten ahlaksizlik din ile bagdastirilamaz
Eger oyle olsaydi musluman bir ulke olarak ulkemizde hic ahlaksizlik olmamasi gerekirdi
Halbu ki tam tersi cok uc boyutlarda

Ahlaksizlik tamamen zihniyet meselesi , sahsiyetsizlik meselesidir ...

aynen aynen kesinlikle grup sekse meyilli sapıklar bunlar bence de.

Sevgilini çok seviyorsun..

Bu yüzden yapılanı en olumlu yönüyle düşünmeye çalışıyorsun..
(Tartışmıştık , Bu sohbet olabilir , Bazen kendininde böyle muhabbetlere kişiye göre esprisine girebildiğin gibi)

Kabullenmek istemiyorsun..
(Gerçekten etkilenmediğini öylesine anlık olduğunu, sevgilinin değil de arkadaşının çapkın olduğu için böyle yazdığı gibi, çekici diyen sevgilin olduğu halde suçlanan arkadaşı gibi)

Vazgeçmek istemiyorsun..
(Bu yüzden kestirip çöpe atılan yorumlar seni çoookk rahatsız ediyor.)

Vazgeçmeyecek ve ayrılmayacaksın tek kafana takılan ona bu durumu sorup sormaman,
Sorarsam ne çabuk sineye çekti der korkusu gider daha rahat davranır mı sanırım konu başlığı aslında bu

Yorum yapan herkes kafasında bir erkek profili oluşturdu ve ona göre yorum yaptı,
Tarzını kişiliğini bilen tanıyan sensin en doğru karar verirsin..

Eğer doğru hissedip anladıysam
İnanmamış gibi davranıp kızıp küseceksen ve iki gün sonra normale döneceksen SORMA (Bu kabulleniştir.)
Dayanamam çatlarım diyorsan ona güveninin sonsuz olduğunu sadece sohbetin seviyesinden rahatsız olduğunu söyleyerek SOR :)

Ama alacağın cevabı hepimiz biliyoruz sanırım .. :)

Var iddia ediyorum hem de bu tanıdıklarım öyle dindar geçinen insanlar filan değiller ama son derece düzgün ve ahlaklı erkekler kadınlara kadını geçtim insana saygısı olan erkekler. Çevrem de tanıdığım 5-10 kişi var yaklaşık olarak ki benim çevremde olanlar eminim burda bir çok arkadaşın eşi ne biliyim abisi,kuzeni, arkadaşı böyle olan erkekler de hala vardır. Çok şükür ki hayatımda da 4,5 yılı geçkindir böyle bir insan var bir tek falsolu hareketini de görmedim.

İnşaallah öyledir biz öylesine denk gelemedik. Ama bunun ne kadar süreceğide garanti değil 5-10 sene sonra da oluyo yaşını başını alınca bile. Bide yakalanmayan cinsleri vaf tabii

İnşaallah öyledir biz öylesine denk gelemedik. Ama bunun ne kadar süreceğide garanti değil 5-10 sene sonra da oluyo yaşını başını alınca bile. Bide yakalanmayan cinsleri vaf tabii

Valla kimse kusura bakmasın da bu tip erkekleri de pek tercih etmiyor kadınlar nerde böyle geçmişindeki kadının haddi hesabı olmayan, gözleri felfecir okuyan, ahlaktan, vicdandan bir haber olan erkek var bunlar revaçta bunların peşinde kul köle olunuyor ha kendini çok iyi gizleyip müthiş oyuncu olanlar yok mu elbette var ama çoğunluğunda mal meydanda afedersiniz erkeğin tipi, karakteri, arkadaş çeveresi , ailesinin onu yetiştiriş tarzı, kadınlara bakış açısı ,seçimleri gözler önünde bir kadın bile isteye böyle bir erkeği sevgili olarak, eş olarak, ilerde çocuklarının babası olarak seçebiliyorsa bunun da risklerini göze alarak bu yola başlamalı.

Son düzenleme:
yaşanan şey normal ve her erkeğin yaptığı bişey olarak görülüyosa niye konu açılıyo anlamadım, doğal olan şeylerin konusu niye açılır ki bugün yemek yedim diye konu açan var mı?
olumsuz herşeyi erkekler böyle diyip kabul ediyo bazı kadınlar, hayır ben eşimi 10 senedir tanıyorum kendisi bana süslü laflar etmez onu tanıyanlar bana söyler benden uzaktayken bile sadece telefonla görüşürken bile kafasını kaldırıp milletin karısına kızına bakmadı o yüzden okulunu derecede bitirdi ve benim olduğum ile geldi,yapmayan yapmıyo yani,bunun adınada karakter deniyo, benim eşim yapı gereği entrika aramayan, rutini seven, düzeni seven bi adam,ortam olursa her erkek aldatır diyo,ortamı yaratmamak erkeğin görevidir diyede ekliyo, örneğin bi bara gittin kadın yanına yaklaştı içkide içiyosun olay yatağa kadar gitti ay sarhoştum vs diyemezsin kadın yanına gelirken kalkar gidersin o yolu kapatırsın, bu örnek eşimin örneği,dilerim hep böyle kalır güzel insan

Kendi şahsi fikrim;
Mesaj ne kadar masumane bile olsa, ''bu kız bana verir mi'' gibi adice bir cümle ile karşılık verilmiş.
İğrenç ötesi yahu...
Hiç sevmem, hoşlanmam böyle tiplerden.
Biz de içimizden geçiririz, bu çocuk çok karizmatik, yakışıklı vs düşünceler ama bunu bir kız arkadaşıma söylemem açıkçası.
Sevgilimin de böyle olmasını isterim.
Hele de bu mesajın üzerine bel altı vuran bir arkadaşım olursa onu da hayatımdan çıkarırım.
Biraz sadakat, biraz ahlak diyorum.....

Mesajlajma şekli bu işin rengini belli ediyor gerçekten seven erkek saygıyıda eksik etmemeli resmen arkadaşı ile verici mi değil mi diye kızları ayıklıyorlar bana hiç temiz gelmedi bu iş.

Böyle düzgün erkek var mı evet var din vs hikaye kendisine saygısı olan bir çok erkek var adam diyebileceğimiz çevremde görüyorum kaç senelik dostlarımsa var ama onlarında canı yana yana azalıyor sayıları çünki biz de de hata çok nerede it kopuk var ise onla gezip tozuyoruz sonra böyle bir insan yok diyoruz bazı uyanık hem cinslerimizde bunlara kapak atayım derken eline yüzüne bulaştırıyor o erkek başlıyor kız milleti sahtekar haydi hep birlikte fişlendik yine.

Zaten o ortamı yaratan erkeğin ya da kadının sadakat duygusu yoktur bence normal gelir öyle ortamlar ondan sonra erkekler için vay kadın beni kandırdı aklımı çeldi, kadınların yalanı da o an boşluktaydım ilgisi hoşuma gitti zaafımdan yararlandı. .

Amin inşallah.

Ortam yaratan insan zaten meyletmiş demektir.
Yapmayacak insan da dediğin gibi ortamı yaratacak durumlara mahal vermez.

Benim de kkdaki ilk konumdur bu durum.
Eşimi uyarmalı mıyım diye bir konu?

Şu kk erkeklerden soğutma konusunda birebir

İnsan hepsi mi böyle diye umutsuzluğa kapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…