- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
merhaba hanımlar.erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşı var çapkın bi çocuk ama sevgilisi de var. erkek arkadaşım 1 haftadır bi eğitim seminerndeydi. seminerde bu çocuk da vardı. geçen gün erkek arkadaşımla görüştüğümüzde telefonunu bi karıştıraym dedim. birgün arkadaşı galiba seminere gitmemiş o gün şöyle bi msjlaşma olmuş aralarında:
arkadaşı- naber lan
benmki- bu hatun çok çekici :)
arkadaşı- baa verir mi
bu msjlaşmanın olduğu günün bi gün öncesinde biz kavga etmiştik ve ben aslında blöf yapmak amacıyla ayrılmak istediğimi söylemiştm. merak edenler için konu da şuydu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597182-olur-yorum.html
bu tartışmanın 1gün sonrasında bu msjlaşma geçmiş aralarında. diğer msjlarına baktığımda ise çocuk yine çapkınca msjlar çekmiş ama bu kez benmki cvp yazmamış.
msjı gördğüm gün belli etmedim bişey çünkü ben de bazen içimden geçirirm birine karşı yakışıklı çocuk, çekici falan diye. ama yine de çok huzursuzum.
siz olsaydınız ne yapardnz?
merhaba hanımlar.erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşı var çapkın bi çocuk ama sevgilisi de var. erkek arkadaşım 1 haftadır bi eğitim seminerndeydi. seminerde bu çocuk da vardı. geçen gün erkek arkadaşımla görüştüğümüzde telefonunu bi karıştıraym dedim. birgün arkadaşı galiba seminere gitmemiş o gün şöyle bi msjlaşma olmuş aralarında:
arkadaşı- naber lan
benmki- bu hatun çok çekici :)
arkadaşı- baa verir mi
bu msjlaşmanın olduğu günün bi gün öncesinde biz kavga etmiştik ve ben aslında blöf yapmak amacıyla ayrılmak istediğimi söylemiştm. merak edenler için konu da şuydu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597182-olur-yorum.html
bu tartışmanın 1gün sonrasında bu msjlaşma geçmiş aralarında. diğer msjlarına baktığımda ise çocuk yine çapkınca msjlar çekmiş ama bu kez benmki cvp yazmamış.
msjı gördğüm gün belli etmedim bişey çünkü ben de bazen içimden geçirirm birine karşı yakışıklı çocuk, çekici falan diye. ama yine de çok huzursuzum.
siz olsaydınız ne yapardnz?
amaaan ayrılırım canım nedemekya ? vazgeçmek ilişkiyi bitirmek kolaymı ? duyanda alt alta üst üste yakaladı sancaklarne varya yani sadece güzel hatun dediysesakın öyle ayrılmayı felan düşünme ve trip atıpda çocuğu bunaltma güzel cilveli bir şekilde sorguya çekerdim ben olsam. az rahat bırakın şu adamları..
Sevgilisi midesiz arkadaşı ondan da midesiz!! Tüh! iğrençler, bu muhabbeti yapanları adamdan sayıyorsunuz ya şaştım! Bir de konu sahibi sevgilisini aklıyor ya çok ilginç (kavgalıydık,ayrılmıştık)..vs gibi
bu arada çekici hatun sevgilinin yanındaçapkın arkadaş görmüyor bile [/QUOT
çok çok haklısın..
her erkek arkadaşlarıyla böyle muhabbetlere girmez mi. karşısındaki arkadaşı fena halde capkın bir de. bir de evlenecek yakında boyu devrilesice
Ayrıca her erkek arkadaşlarıyla böyle iğrenç muhabbetlere girmez hele ki sevdiği birisi, eşi filan varsa. Şu bazı erkeklerin yaptıkları iğrençlikleri de her erkeklere mal etmeyin artık hala düzgün, hala karakterli ve hala ahlaklı erkekler var ama nedense bazı kadınlara da bu erkekler yaranamıyor illa böyle karaktersiz , gözleri fel fecir okuyan kadınlara aç ve doymak bilmeyen erkekler hep revaçta.
e bunlar aynı kadına yazılıyolar yani öyl mi ? mideleri pek geniş kendileri de sapık farkında mısın bilmem ama. o erkek arkadaşından ayrıl seninle özelini de anlatıyordur arkadaşlarına büyük ihtimalle. erkek arkadaşın da onun arkadaşı da sadece bu konuşmaya bakarsak sapık grup sekse meyilli daha açık nasıl yazılır bilemiyorum aynı kadına asılıyor bu sapkınlar
:)
Cincik ben ustu kapali yazmistim,
imkan olsa ayni kadina yazip nokta koymustum
sen apacik yazmissin :)
Nasil arkadas bunlar aklim almiyor ?
Ilaveten ahlaksizlik din ile bagdastirilamaz
Eger oyle olsaydi musluman bir ulke olarak ulkemizde hic ahlaksizlik olmamasi gerekirdi
Halbu ki tam tersi cok uc boyutlarda
Ahlaksizlik tamamen zihniyet meselesi , sahsiyetsizlik meselesidir ...
Öyle bi erkek yok. Evliyalar hariç yoktur inanmıyorum dindar geçinenler bile ortada al birini vur ötekine. Yakinen tanıdığım bir arkadaşımdan biliyorum kız hoca çok takva hafız zannedip biriyle evlendi aile boyu dindarlardı göya nette üye olmadığı site kalmamış adamın arkadaşlık ve yatak siteleri . Erkeklerle bile msn de görüşmüş o tür erkekler. Küçücük kızıyla neler çekti. Bidaha evlendi onunla evlenmek için ağlayıp sızlayan dini bir hayat istiyorum vs kandırmacalı biriyle . Durumuda yoktu adamın aile desteğide ama ne oldu yapmadığı kalmadı. Üveykızkardeşiyle kendi evinde aynı yatakta görmemi dersin , işyerinde gözünün içine bakabaka kırıştırmamı dersin, ahlaksız kadınlara sen ona laf diyemezsinlermi dersin. Halbuki aklı olsa bu tür erkeklerin olaya bi adım geriden bakar bu tür ahlaksız kadın başka bi aieleye boyle yaptığını görse nasıl ahlaksız olduğunu kendileri der ama olayda kendileri olunca akılları örtülüyor ve bu mide bulandırıcı yaratık kadınların can sıkıntısından kendilerini ne kadar aşağaladıklarını göremicek kadar kör oluyorlar. Şimdi kimse doğru erkek var demesin. Kız ikisindede nikah parasına kadar ödedi. Mobilyalarına kadar. Ama kaçan kovalanır. Erkeklere rahat batıyo.
Var iddia ediyorum hem de bu tanıdıklarım öyle dindar geçinen insanlar filan değiller ama son derece düzgün ve ahlaklı erkekler kadınlara kadını geçtim insana saygısı olan erkekler. Çevrem de tanıdığım 5-10 kişi var yaklaşık olarak ki benim çevremde olanlar eminim burda bir çok arkadaşın eşi ne biliyim abisi,kuzeni, arkadaşı böyle olan erkekler de hala vardır. Çok şükür ki hayatımda da 4,5 yılı geçkindir böyle bir insan var bir tek falsolu hareketini de görmedim.
İnşaallah öyledir biz öylesine denk gelemedik. Ama bunun ne kadar süreceğide garanti değil 5-10 sene sonra da oluyo yaşını başını alınca bile. Bide yakalanmayan cinsleri vaf tabii
yaşanan şey normal ve her erkeğin yaptığı bişey olarak görülüyosa niye konu açılıyo anlamadım, doğal olan şeylerin konusu niye açılır ki bugün yemek yedim diye konu açan var mı?
olumsuz herşeyi erkekler böyle diyip kabul ediyo bazı kadınlar, hayır ben eşimi 10 senedir tanıyorum kendisi bana süslü laflar etmez onu tanıyanlar bana söyler benden uzaktayken bile sadece telefonla görüşürken bile kafasını kaldırıp milletin karısına kızına bakmadı o yüzden okulunu derecede bitirdi ve benim olduğum ile geldi,yapmayan yapmıyo yani,bunun adınada karakter deniyo, benim eşim yapı gereği entrika aramayan, rutini seven, düzeni seven bi adam,ortam olursa her erkek aldatır diyo,ortamı yaratmamak erkeğin görevidir diyede ekliyo, örneğin bi bara gittin kadın yanına yaklaştı içkide içiyosun olay yatağa kadar gitti ay sarhoştum vs diyemezsin kadın yanına gelirken kalkar gidersin o yolu kapatırsın, bu örnek eşimin örneği,dilerim hep böyle kalır güzel insan
yaşanan şey normal ve her erkeğin yaptığı bişey olarak görülüyosa niye konu açılıyo anlamadım, doğal olan şeylerin konusu niye açılır ki bugün yemek yedim diye konu açan var mı?
olumsuz herşeyi erkekler böyle diyip kabul ediyo bazı kadınlar, hayır ben eşimi 10 senedir tanıyorum kendisi bana süslü laflar etmez onu tanıyanlar bana söyler benden uzaktayken bile sadece telefonla görüşürken bile kafasını kaldırıp milletin karısına kızına bakmadı o yüzden okulunu derecede bitirdi ve benim olduğum ile geldi,yapmayan yapmıyo yani,bunun adınada karakter deniyo, benim eşim yapı gereği entrika aramayan, rutini seven, düzeni seven bi adam,ortam olursa her erkek aldatır diyo,ortamı yaratmamak erkeğin görevidir diyede ekliyo, örneğin bi bara gittin kadın yanına yaklaştı içkide içiyosun olay yatağa kadar gitti ay sarhoştum vs diyemezsin kadın yanına gelirken kalkar gidersin o yolu kapatırsın, bu örnek eşimin örneği,dilerim hep böyle kalır güzel insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?