erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

Bence bir erkek ciddi düşündüğü kadın hakkında kimse ile böyle muhabbetlere girmez diye düşünüyorum.Aralarında geçen hiç hoş bir muhabbet değil.

ne yapardın peki. ha diyorsun ki asla benm sevgilim böyle bişey yapmaz. ben de öyle zannerderdm canım ama maalesef öyle değilmiş

yoo ben benim sevgilim asla yapmaz demiyorum.. büyük konuşmam asla insanın başına ne geleceği belli olmaz..
ayrıca ben senden alıntılamadım ki.. bir arkadaş işveli cilveli sorguya çekerim demiş ona şaşırdım sadece
ben kendi adıma böyle birşey yapmam.. bana karşı saygısızlık yapmış bir adama işve cilme yapmam yani
ben ne mi yapardım..bu mesaj ne anlama geliyor diye sorardım.. bu yaptığının bana saygısızlık olduğunu, arkadaşlarıyla bu tarz muhabbetlere girmesini asla istemediğimi söylerdim.. hatta böyle arkadaşlarıyla arasına mesafe koymasını isterdim
ve de ciddi anlamda kırılır küserdim..yani burnunu sürtmek için çabalamazdım zaten ister istemez küs davranırdım

bırak da melinda cvp versin sana ne oluyor

arkadaşlara sert çıkma lütfen.. beni yanlış anladığını görmüşler ondan açıklama yapmışlar
kendi adıma ben teşekkür ederim onlara..düzgün anlatamamışım sana kendimi

Aldatılma psikolojisi arkadaşım..
Bize sarıyor..
Şimdi sana da atarlanacak... ://

ben melindaya kalp kırıcı bi cvb yazmadım kaldı ki burayı da saçma sapan tartışma yaratacak bi platforma dönüştürmenize izin vermeyeceğim. seninle bu muhabbeti burada NOKTALIYORUM. diğer gelecek cvplara açığım arkadaşlar.

İyi de ben bunu sana yazmadım ki?
Bırak da yazdığım arkadaş cevaplasın ?

bence bir ilişkide sadakat çok önemli. arkadaşı çapkın ama seninki de anlaşılan göz çapkını erkek arkadaşın olduğu için şu an evli olmadığın için böyle normal karşılıyor olabilirsin ama evlenince erkek arkadaşının başka bir kadını çekici bulup sana dokunması hiç te normal olmayacak tabi bunu miden kaldırıyorsa
bunu kendi için değil arkadaşı için bile düşünmüş olsa sonuçta içinden geçirmiş seven bir insan sevdiğinden başka bir insandan etkilenir mi çekici bulduğuna göre etkilenmiş olmalı bunun neresi seni sevdiğini gösteriyorda beni seviyor demişsin anlamadım

Yaş kaç?
Hani ergense ergenliğin bile bir adabı vardır.
Ne itici bir muhabbet.

Otomatikman soğurdum. İğrenç yani.

Aldatılma psikolojisi arkadaşım..
Bize sarıyor..
Şimdi sana da atarlanacak... ://

şimdi bana da sana ne oluyor demeyin de
''aldatılma psikolojisi bize sarıyor'' çok talihsiz bir yorum bence

hani başka bir durumdan vursanız yine neyse de aldatılması üzerinden vurmak hiç yerinde gelmedi bana

ayrılalım diye blöf yapmışsın ya, yapma.

erkek arkadaşına hesap sorsan diyecek ki, e sen benden ayrıldın.

ben de o mesajı ayrıldıktan sonra yazmışım.

şimdi bana da sana ne oluyor demeyin de
''aldatılma psikolojisi bize sarıyor'' çok talihsiz bir yorum bence

hani başka bir durumdan vursanız yine neyse de aldatılması üzerinden vurmak hiç yerinde gelmedi bana

aldatıldığımı düşünmediğim ve saldırgan biri olmadığım için bu msja karşılk vermedim canım. umrumda değil yani böyle yazması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…