• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

merhaba hanımlar.erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşı var çapkın bi çocuk ama sevgilisi de var. Erkek arkadaşım 1 haftadır bi eğitim seminerndeydi. Seminerde bu çocuk da vardı. Geçen gün erkek arkadaşımla görüştüğümüzde telefonunu bi karıştıraym dedim. Birgün arkadaşı galiba seminere gitmemiş o gün şöyle bi msjlaşma olmuş aralarında:
Arkadaşı- naber lan
benmki- bu hatun çok çekici :)
arkadaşı- baa verir mi
bu msjlaşmanın olduğu günün bi gün öncesinde biz kavga etmiştik ve ben aslında blöf yapmak amacıyla ayrılmak istediğimi söylemiştm. Merak edenler için konu da şuydu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597182-olur-yorum.html
bu tartışmanın 1gün sonrasında bu msjlaşma geçmiş aralarında. Diğer msjlarına baktığımda ise çocuk yine çapkınca msjlar çekmiş ama bu kez benmki cvp yazmamış.

Msjı gördğüm gün belli etmedim bişey çünkü ben de bazen içimden geçirirm birine karşı yakışıklı çocuk, çekici falan diye. Ama yine de çok huzursuzum.

Siz olsaydınız ne yapardnz?

canım hayat asla güvensizlikle geçmez.karşındakine güvenmezsen asla ilerisi olmaz.bir düşün derim

Böyle konularda hiç cevap yazmam ama... Mesajı gördüğünüz an tepki vermemişsiniz, şimdi de yazılan yorumları beğenmiyor içinden size uygun olanları ayıklayıp seçiyorsunuz, pardon ama siz bizden ne istiyorsunuz?? Beklediğiniz yorumu söyleyin de bari ona göre yazalım.. İçinizdeki bu kuruntuyu biz çözemeyiz hanımefendi, kendinizi rahatlatmanız için erkek arkadaşınızla konuşmanız gerek.. Biz ne desek boş.. Selametle...

Böyle konularda hiç cevap yazmam ama... Mesajı gördüğünüz an tepki vermemişsiniz, şimdi de yazılan yorumları beğenmiyor içinden size uygun olanları ayıklayıp seçiyorsunuz, pardon ama siz bizden ne istiyorsunuz?? Beklediğiniz yorumu söyleyin de bari ona göre yazalım.. İçinizdeki bu kuruntuyu biz çözemeyiz hanımefendi, kendinizi rahatlatmanız için erkek arkadaşınızla konuşmanız gerek.. Biz ne desek boş.. Selametle...

parmaklarınız yorulmadı mı bunları yazarken. istediğime cvp veririm ya. forum kurallarında her msja karşılık bir cvp yazmalısınız diye bi kural yoktu bildiğim kadarıyla

sana özendim birden. keşke cesaretim olsa biraz,keşke

zamanında bende senın gıbı kıyamazdım ama kazık yiye yiye insan yeter dur demesını ögrenıyor o yusdennn anam degıl babam degılll baskasının benı uzmesıne aptal yerıne koymasına ızın verememmmm...kendıne edersınnn karsındakıde alikıran baskesen degıl hiçbirsey yapamaz sadece kewdıne guvenn ne ısteyıp ıstemedıgını netlestır kendınde sonra ıstemedıgın seylere maruz kalma ıstemedıklerını de kabullenmek zorunda kalma yoksa cok daha mutsuz olursunnn...kendınıze deger vermeyı unutmayınnnn bence baskasından önce sız kendınız ıcın degerlı olmalısnız ...bol şanslar :))

sana özendim birden. keşke cesaretim olsa biraz,keşke

neden cesaretin yok ? o eşin değil sadece erkek arkadaşın..hani evli olsan boşanmak zor vb..diye düşünsen belki bu cesaret kelimesini anlayabilirim ama eğer sırf cesaretim yok diye bu ilişkiyi devam ettiriyorsan bunu kendine yapma..yara alan yıpranan sen olursun.

ayrıca sevgilin ve arkadaşının muhabbeti gerçekten çirkin.benim de katlanabileceğim bir durum değil bu.

Ben böyle bi olay yaşamış olsam erkek arkadaşımdan soğurdum..
Tamam herkesin nefsi var herkes birini beğenir içinden geçirir ama dile getirmek başka bi boyut katar bana göre..
Eskiden sadece bi hayalken bu arkadaşlarının gazına gelip neden olmasın diye düşünebilir..
İşte burda sevgilinin kişiliği girer devreye..
Şahsi fikrim üstünü kapatmaz konuşulması gereken ne varsa konuşurdum.
İçini kemirip gideceğine bırak o çabalasın.
Açıklamasını yapsın. Böyçe konuşmasına ne sebep oldu yani nasıl bi ortamdaydı bunu derken ben olsam merak ederdim..

Nikahlı eşim olsa boşanmak kolay değil sorardım ne bu diye öğrenirdim
gözüm de hep üstünde olurdu, telini de karıştırırdım bol bol tabi..
Kendi kaşındı:ssz:
Sevgilim olsa başka sorunlarım da varsa bu da sebep olurdu yetti be der atardım üstümden..
Uğraşmaya değmez.. Yok çapkın arkadaş yok birlikteler bir halt yerler mi acaba
Ay şimdi kimi çekici bulmuştur.
Yok işim olmaz benim valla..

naber lana cevaben benim bildiğim iyidir senden naber vs gibi şeyler yazılır hatun çok çekici bu sorunun cevabı değil gibi geldi bana :ssz:
bi diğer konuda yapılan herşeyi doğallaştırıp her erkek yapıyo demek, benim eşim, vakti zamanında 9 senelik sevgilim olan kişi böyle şeyler yapmaz hiç görmedim duymadım,eşelemedimde ama arkadaşları onun gıyabında hep takdir ederler,olumsuz olan şeyler kabullenilmez doğallaştırılmaz arkadaşlar, o davranış o tarz değiştirilir yerine güzeli konur,ben böyle bi yazışma görsem şutlarım gider, evet bende dışarda birilerini beğeniyorum ama Allah sahibine bağışlasın deyip geçiyorum arkadaşlarımla mesajlaşmıyorum yani bu konuda, gündemimi meşgul etmiyo

erkek arkadaşımız olmasına rağmen tabii ki bizde bazen birilerini beğenebilir, çok çekici diye düşünebiliriz ben düşünmem diyen yalan söylemiş olur bence en azından televizyonda bir ünlüyü görüp bile bunu düşünebiliyoruz ama erkek arkadaşının bahsettiği kızla bir yakınlaşması olmuş bence arkadaşı da bundan haberdar ki sadece "bu kız çok çekici" demiş olmasına rağmen karşısındaki o kızın kim olduğunu direk anlamış.. bu kız hakkında biraz fazla kafa yormuş ve konuşmuş anlayacağınız sevgiliniz..

bende yakışıklı çocuk görsem yakışıklıymış derim her insanda bakar yani biraz bence büyütülecek bir şey yok sende gördüğün çocuklara hmm yakışıklıymış dersin olur biter ;)

Kadına çekici diyen erkek arkadaş, günah keçisi onun arkadaşı, nasıl iş bu?

al erkek arkada$ini vur arkada$ina
bahsettikleri hayat kadini falanmi nerden bilcek senin erkek arkda$in verip vermeyecegini tovbe yarabbimm , bu kelimede yeni moda herhalde heryerde duymaya ba$ladim ..
daha neler duyup ogrencez
aldi verdi vs .. bu tabirler mide bulandiriyor
ayrilmiyorsanda o arkada$iyla ili$kiisni kesmesini sagla bence .. kor le yatan $a$i kalkar ...

Son düzenleme:
Yaptıgı ahlaksızlıgın adına çapkınlık deniyor,
kadın yapınca başka şey oluyor...

Mutsuzpunk erkek arkadaşın kadına çekici diyor, diğeri bana verir mi diyor?
En başta bunlar nasıl arkadaş diye sormak istiyorum.
İmkan olsa aynı kadınla............

Böyle bir midesizi defet gitsin hayatından.

Bir de sen ögretmensin, tahminimce erkek arkadaşın da yaşını başını almış biridir.
Eger ki evlenirsen bil ki bu muhabbetleri hiç bitmeyecek...

Böyle muhabbetler normal degil...
Çünkü ergen degiller...

Son düzenleme:
Ne kadar iğrenç dialoglar. Seminerde dikkatlerini çeke çeke kadının çekiciliği, çektiyse , ben bu iki adamdan da hayır beklemem.
Bence "bir daha görürseniz" değil. Derhal şimdi bitirin ilişkinizi.

Bu tür muhabbetlerin bi yaş sınırı var. Resmen ergen muhabbeti bizim sınıftaki erkekler yapıyor oradan biliyorum. Bu muhabbeti yapan 18'in üzerindeyse bunun adı ergenlik değil ahlaksızlık oluyor. Benim sözlüğümde çapkınlık diye bir kelime yok ahlaksızlık var umarım konu sahibi kızmaz.

Son düzenleme:
e bunlar aynı kadına yazılıyolar yani öyl mi ? mideleri pek geniş kendileri de sapık farkında mısın bilmem ama. o erkek arkadaşından ayrıl seninle özelini de anlatıyordur arkadaşlarına büyük ihtimalle. erkek arkadaşın da onun arkadaşı da sadece bu konuşmaya bakarsak sapık grup sekse meyilli daha açık nasıl yazılır bilemiyorum aynı kadına asılıyor bu sapkınlar

Yaş gelmiş 30 'a adam hala nelerle uğraşıyor hayret birşey :19:
Bana .......... mi? Ne denli basit kalitesiz bir muhabbet şu muhabbet.
30 yaşındaki birinin karakteri oturur benim bildiğim.
Bunun karakteri de ha bire ayaklanıyor galiba :ssz:
İlaveten şu v.... kelimesinden de hiç hazetmiyorum :19:

Zaten ayrilmak istiyormussun(?). Sanmaki senden ayrilinca yasini tutacak. Ayrica ayrilalim diye blof yapilmaz. Ya gercekten ayrilirsin ya da blof yapmazsin. Ben olsam ayrilirdim.
Daha ayrilmanin ilk gununde bir hatuna bakan, cekici diyen adamdan hayir gelmez.

Back