- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Telefonunu karıştırmayı doğal görmez, elimi sürmezdim.
her erkek arkadaşlarıyla böyle muhabbetlere girmez mi. karşısındaki arkadaşı fena halde capkın bir de. bir de evlenecek yakında boyu devrilesice
amaaan ayrılırım canım nedemekya ? vazgeçmek ilişkiyi bitirmek kolaymı ? duyanda alt alta üst üste yakaladı sancaklarne varya yani sadece güzel hatun dediysesakın öyle ayrılmayı felan düşünme ve trip atıpda çocuğu bunaltma güzel cilveli bir şekilde sorguya çekerdim ben olsam. az rahat bırakın şu adamları..
ben karıştırırım. ve bir daha bu tarz bi msj görürsem bitireceğim kesinlikle. kaç aydır görüşmüyorduk ve çok tartışma yaşıyorduk biraz da buna bağlıyorum ben bu msjlaşmayı. yanılıyor muyum sizce
amaaan ayrılırım canım nedemekya ? vazgeçmek ilişkiyi bitirmek kolaymı ? duyanda alt alta üst üste yakaladı sancaklarne varya yani sadece güzel hatun dediysesakın öyle ayrılmayı felan düşünme ve trip atıpda çocuğu bunaltma güzel cilveli bir şekilde sorguya çekerdim ben olsam. az rahat bırakın şu adamları..
Doğrudur.
"Siz ne yapardınız?" diye sormuşsunuz, benim yapacağım bu olurdu.
Ve buna rağmen böyle bir mesajla karşılaşsaydım; öylesine bir geyik olduğunu düşünürdüm.
Çünkü ben eşimle bu sohbetleri yaparım. Ne güzel kadın, adam hoşmuş vs. (sitenin midesizgiller dediği tayfadanım sanırım)
Hani siz de demişsiniz ya bu şekilde yorumlar olabiliyor bazen.
E arkadaşı çapkınmış ki genelde erkek muhabbetinin standardını da düşünün derim.
Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Siz bilirsiniz.
Verilen emeği heba etmek, ayrıldım barıştım, döndüm, burnu sürttü, ayağı tökezledi... bunlar ilişkileri çok yıpratır.
Size hissettirdikleri aslolandır.
Benim için böyle.
bazı yorumlara şaşırıyorum
benim sevdiğim, bir arkadaşına başka bir kadından dolayı 'çok çekici hatun' diyecek karşısındaki insan da iğrenç bi tabir kullanacak ve ben onu işveli cilveli sorguya çekçem he
ilginç..
ne yapardın peki. ha diyorsun ki asla benm sevgilim böyle bişey yapmaz. ben de öyle zannerderdm canım ama maalesef öyle değilmiş
benim ilk yapacağım şey bu mesajın hesabını sormak olurdu valla :) ama ayrılmak o kadar kolay değil, açıklamasını dinlemek lazım.
Melinda burada yanlış bir şey söylememiş ki.
Bu tepkinin değişik geldi..
Yapmaz falan da demedi ayrıca.
bırak da melinda cvp versin sana ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?