- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.
şanslı marilyn ne bu arada :44:
Sansli Marilyn mi ? :)
Demek oyleymisiz de haberimiz yokmus :)
Tum kadinlar hatta pek cogu erkektir yasamali ki evlenince gozu disariya kaymasin diye dusunup ve hatta evlenmeden once iliski yasamayan erkege gay gozuyle bakilip normal karsilarken ,
bizler secimimizi farkli yonde kullandik, erkek evlatlarimizi da o yonde yetistirecegiz desek daha dogru olmaz mi ?
Ya da kisisel tercih desek ? :)
Ama yok yok hepimiz Sansli Marilyniz :)
Esim hep der ki aldatmayi birak, cocuklarimin anasindan baska bir kadina alici gozle baktigim an kafama sikarim der
Acaba beni kandiriyor olabilir mi ? :))
Kesin kandiriyor ben de saf saf inaniyorum :))
sen burda çok kötü bi örneksin farkındasın dimi
çok anlatma valla nazara gelirsiniz
Esim hep der ki aldatmayi birak, cocuklarimin anasindan baska bir kadina alici gozle baktigim an kafama sikarim der
Acaba beni kandiriyor olabilir mi ? :))
Kesin kandiriyor ben de saf saf inaniyorum :))
Erkek milleti iste ne olacak hepsi ayni bunlarin
yahu sorun prim vermeleri değil ki,sorun erkeklerin sürpriz yumurta gibi gerçek renklerini sonradan belli edip karşıdaki kadını şoke etmesi olabilir mi bir de bunu düşünün.Yaşamadığınız birşeyi anlamak zordur tabi empati yeteneği eksik olunca...Bu arada kendimi avutmam gereken bir durumum da yok,burada yazma amacım konu sahibi arkadaşa yorumda bulunabilmek,özel hayatımda olmuş veya olmamış herhangi bi olay için sanal bir avuntu aramak değil...Sen çok değerlisin,sen tanrıçasın,sen büyüksün,sana biat etmeli herkes... tüm kadınlara Allah böyle kalasları verirken,düzgün erkekler bir tek seni bulmuş.Seni şanslı marilyn seni...
mesajımı düzenledim arkadaşlar. benmkinin yaptığının savunulur bi tarafı yok ama bugüne kadar karşıma çıkanlardan çok daha güvenilir buluyorum kendidsini. bu yüzden sineye cekiyorm bazı şeyleri
çok şanslısın gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?