- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
mrb arkadaşlar. kaç gundur ceza aldığımdan (tartışmaya ortak olduğum için) yeni yazıyorm. konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten
mrb arkadaşlar. kaç gundur ceza aldığımdan (tartışmaya ortak olduğum için) yeni yazıyorm. konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten
mantıklı bir açıklama olmuşş...ki neden olmasın
o gün erkek arkadaşının arkadaşı seminerde yokmuş.......
niye inanmayım ya annesinin uzerine bile yemin etti
canım inanmak da inanmamak da bi seçim, senin seçimin inanmak oldu baştanda sinyalleri veriyodun en basiti arkadaşına çapkın diyodun yani bi falso olsada o ayarttı gibi bi durum olacaktı, velev ki bu hikaye saçmada olsa doğru ilişkiniz mutlu mesut devam eder ama senaryoysa zaten bi yerde gene patlak verir, inşallah biz yanılıyoruzdur
Çok mu arıyorsunuz böyle ahlaksız iğrenç erkekleri ben artık cidden anlamıyorum bazı kadınları. Adamın karakteri, bakış açısı ve arkadaşları ortada hiç güvenilir bir imaj çiziyor mu acaba?
Çok mu arıyorsunuz böyle ahlaksız iğrenç erkekleri ben artık cidden anlamıyorum bazı kadınları. Adamın karakteri, bakış açısı ve arkadaşları ortada hiç güvenilir bir imaj çiziyor mu acaba?
Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.
Hiç de öyle naneler yemiş bir erkek arkadaşım yok şükür 4,5 yıldır hayatımda . Boşuna kendinizi avutmayın her erkek böyle diye. Ha sayıları az onu biliyorum ama hala düzgün olanlar da var diyorum sadece neden illa böyle erkeklere prim verir kadınlar ben asıl onu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?