• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

mrb arkadaşlar. kaç gundur ceza aldığımdan (tartışmaya ortak olduğum için) yeni yazıyorm. konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten

mrb arkadaşlar. kaç gundur ceza aldığımdan (tartışmaya ortak olduğum için) yeni yazıyorm. konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten

inandın yani
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım

iyi yine 60 70 yaşlarında dememiş buna da şükür :31:
neyse sen inandıysan sorun yok :26:

mantıklı bir açıklama olmuşş...ki neden olmasın

o gün erkek arkadaşının arkadaşı seminerde yokmuş.......

35-40 yaş da çok fazla bir yaş değil..o yaşlar da olup da çok hoş olan kadınlar var..

valla ben hiç inandırıcı bulmadım.çok çocukça bir yalan uydurmuş hatta komik geldi bana..

sonuç da kadın hakkında çok çirkin düşüncelere sahip ki koca adam var..iki türlü de muhabbeti hoş değil.

Son düzenleme:
canım inanmak da inanmamak da bi seçim, senin seçimin inanmak oldu baştanda sinyalleri veriyodun en basiti arkadaşına çapkın diyodun yani bi falso olsada o ayarttı gibi bi durum olacaktı, velev ki bu hikaye saçmada olsa doğru ilişkiniz mutlu mesut devam eder ama senaryoysa zaten bi yerde gene patlak verir, inşallah biz yanılıyoruzdur

niye inanmayım ya annesinin uzerine bile yemin etti

anne üzerine yemin ettiyse tamam belki ben de inanabilirdim diyelim ama o mauhabbet de hoş değil ya..sen bir yere seminer vermeye git iki adam hakkında ileri geri munabbet etsin..

:19:

neyse,İnşallah bu son olur diyelim..

canım inanmak da inanmamak da bi seçim, senin seçimin inanmak oldu baştanda sinyalleri veriyodun en basiti arkadaşına çapkın diyodun yani bi falso olsada o ayarttı gibi bi durum olacaktı, velev ki bu hikaye saçmada olsa doğru ilişkiniz mutlu mesut devam eder ama senaryoysa zaten bi yerde gene patlak verir, inşallah biz yanılıyoruzdur

senaryo olduğunu düşünmüyorm cunku yalan olsa yemin etmezdi annesinin ustune

Çok mu arıyorsunuz böyle ahlaksız iğrenç erkekleri ben artık cidden anlamıyorum bazı kadınları. Adamın karakteri, bakış açısı ve arkadaşları ortada hiç güvenilir bir imaj çiziyor mu acaba?

Büyük konuşmamak lazım, hepimiz insanız.

Her erkek boyle muhabbet eder, kimisi karisina belli etmez ayrilirdim diyenlerin yaptigi gibi. Birincisi ayrilikla tehdit etmek cok dusuk ve bayagi bir hareket, ikincisi ondan sonra erkek arkadasini suclayamazsin cunku ayrilmislar, ucuncusu mesajlarda anormal bir sey yok.

Benim sevgilim olacak adam arkadaşına böyle bi yorum atacak çok çekici hatun da rerererororo hööh!
Bi çekerim kimse alamaz elimden!

Çok mu arıyorsunuz böyle ahlaksız iğrenç erkekleri ben artık cidden anlamıyorum bazı kadınları. Adamın karakteri, bakış açısı ve arkadaşları ortada hiç güvenilir bir imaj çiziyor mu acaba?

Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.

Son düzenleme:
Ve konu sahibi arkadaş bilmişlik gibi olmasın ama bence ayrılman senin için en hidayetli yol gibi görünüyor...

Son düzenleme:
Ben telefonunu karıştırmazdım ama böyle bir durum yaşasaydım kesinlikle ayrılırdım.

Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.

Hiç de öyle naneler yemiş bir erkek arkadaşım yok şükür 4,5 yıldır hayatımda . Boşuna kendinizi avutmayın her erkek böyle diye. Ha sayıları az onu biliyorum ama hala düzgün olanlar da var diyorum sadece neden illa böyle erkeklere prim verir kadınlar ben asıl onu anlamıyorum.

Son düzenleme:
Hiç de öyle naneler yemiş bir erkek arkadaşım yok şükür 4,5 yıldır hayatımda . Boşuna kendinizi avutmayın her erkek böyle diye. Ha sayıları az onu biliyorum ama hala düzgün olanlar da var diyorum sadece neden illa böyle erkeklere prim verir kadınlar ben asıl onu anlamıyorum.

yahu sorun prim vermeleri değil ki,sorun erkeklerin sürpriz yumurta gibi gerçek renklerini sonradan belli edip karşıdaki kadını şoke etmesi olabilir mi bir de bunu düşünün.Yaşamadığınız birşeyi anlamak zordur tabi empati yeteneği eksik olunca...Bu arada kendimi avutmam gereken bir durumum da yok,burada yazma amacım konu sahibi arkadaşa yorumda bulunabilmek,özel hayatımda olmuş veya olmamış herhangi bi olay için sanal bir avuntu aramak değil...Sen çok değerlisin,sen tanrıçasın,sen büyüksün,sana biat etmeli herkes... tüm kadınlara Allah böyle kalasları verirken,düzgün erkekler bir tek seni bulmuş.Seni şanslı marilyn seni...

canım bu konunun tamamını okumadım öncelikle. senin yorumlarına baktım ama. ve önceki konuna.
önceki konun için seni muhabbete meze etmesi hiç hoş değil.
bak bu adam olgun bir adam değil. seni taşıyamıyor bu belli.
ne demek arkadaşları seninle dalga geçecek... sen onun hayatındaki kadınsın.

yeni konun için şunu diyebilirim...
bazen erkek arkadaşımın telefonu bende olur.
atıyorum, x kişi arayacak sen bak, ben duşa giriyorum der. bırakır gider. ya da evde unutur, sonradan ben götürürüm.

bakmazdım!!! diyemiyorum.
kadınım ben, sevgilimi de merak ederim. ona daha çok güvenmek de hoşuma gider.
bakarım. en fazla iş mesajları vs görürüm, çıkar kendime kızarım. niye baktım ki diye.
ama bi bakarım dürüst olmak gerekirse.
haaa bunu her an yapmam.
bir senede bi kez yapmışımdır.

sana da o yüzden bir şey diyemem.
bu hatun çok çekici işi için...
erkek arkadaşım bana bu açıklamayı yapsa tatmin olabilirdim.
zira arkadaşlar arası dalga geçme bu şekilde olur.
çok seksi la, bana verse ya la. şeklinde...

hah hoş bir şey mi, kesinlikle değil. entelektüel olgun bir adamın kullanacağı cümleler mi? değil.
ama arkadaşınız bir açıklama yaptıysa... ve annesini karıştırmış, yemin etmiş.
inanabilirsiniz. ben de inanırdım...

ancak iyice kollayın bu ilişkiyi. ilk konuda da rahatsız edici şeyler var.
ağırdan alın, o koşsun peşinizden.
cepte keklik, o beni hep affeder diye düşünmesin.

Back