• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

Sansli Marilyn mi ? :)

Demek oyleymisiz de haberimiz yokmus :)

Tum kadinlar hatta pek cogu erkektir yasamali ki evlenince gozu disariya kaymasin diye dusunup ve hatta evlenmeden once iliski yasamayan erkege gay gozuyle bakilip normal karsilarken ,
bizler secimimizi farkli yonde kullandik, erkek evlatlarimizi da o yonde yetistirecegiz desek daha dogru olmaz mi ?

Ya da kisisel tercih desek ? :)

Ama yok yok hepimiz Sansli Marilyniz :)

oha be nasıl çarpıtılmış söylediklerim..benim erkeklere özgü kurduğum o cümle erkek egemen sisteme karşı bir laftı,kadınların erkeklerin böyle olmasını kabullenip ona göre birlikte olmasını tavsiye eden bir cümle değildi.ama bakıyorum ki sözlerim 180 derece çarpıtılmış.Ben burda tam da kadınlar günü ertesinde"kadınlar kadınlar kadınlar" diye hep kadınlara suç yüklenmesine tepki gösterdim,erkeklerin yaptığı aldatma normal de bir tek kadınların bunu farkedememesi veya bunun kadınların saflığına gelip anlayamaması mı anormal diye kadınları savunmak istediğim bir sözdü. ama yok siz hep evirip çevirip neresinden vurabiliriz bu ifadeleri diye en olmadık zıt kanaatler çıkarmışsınız mesajlarımdan...mağdura hata bulma psikolojisinden çıkıp,biraz da failin yaptıklarını kötüleseniz ya.benim yazdıklarım bunu ifade ediyordu.ama anlamayana davul zurna az..
Bu arada tabi öyledir ,"ben aldatılmam,aldatılanlar da kendini böyle avutmasın"diyen şahsiyetlerin hiçbirinin marilyn monroe olamayacağı aşikar,tırnağı olamayacağı aşikar.biz ona daha çok mrs kezban diyelim. hayatımda ne aldatıldım,ne bişey,zaten sevgilim de olmadı.hal buyken azıcık lafıma avuntu diye bakıldığına göre demekki sevgilisinin gözü dışarda olan bir hemcinsini üzüntüsüne ortak olup teselli edip,destek olmak yerine "benim erkeğim heç öyle şeyler yapmaz" söylemi gibi rekabetçi ve düşmanca bir cevapla bekleyenler var...dünya kötü,tanrı insanı ve kadınları korusun.çünkü kadının kadından bile dostu yok baksana..

şanslı marilyn ne bu arada :44:

Şanslı marilyn tabiri kendini marilyn monroe sananlar için kullandığım bir tabirdi sadece..herkes kendini değerli görsün elbette sorun o değil,zira kendine saygı duyması şarttır insanın.Ama başıma hiç öyle şeyler gelmez,gelmedi diye ego yapmak yersiz dünyanın en beğenilen kadınlarında bile bu vazgeçilmemezlik egosu yokken.

Sevgiliniz,eşiniz sizle birlikte diye bu başka kadınları da çekici bulmayacağı anlamına gelmiyor,eminim bir çoğu da eşi ,sevgilisi varken"oğlum şu hatun da çok çekici" demiştir yanındaki arkadaşına konu sahibi arkadaşımızın sevgilisinin yaptığı gibi,illaki aldatması çekici bulduğu kızla bişeyler yaşaması gerekmez,yani birçoğu başka bir kadını da güzel bulacaktır,ama aldatır ama aldatmaz.aldattığında zaten terk edip tekmeyi basacaksınız.

Sizle birlikteyken başka bir kadını da çok çekici bulabilir,bunu içinde saklar kimseye söylemez.Veya konu sahibi arkadaşın durumu gibi yanındaki arkadaş bozuntusuyla bu fikirlerini paylaşır.Bunu hiç bir zaman bilemeyeceksiniz,insan gizli bir kutu.Ben bunu mazur mu gördüm peki,yooo.tam tersi çok tepkiliyim böyle durumlara. ama sözlerim yanlış anlaşılmış.Demek istediğim "kimse vazgeçilmez değildir" idi.

Aşık olan insan zaten duygusal manada,ruhuyla yaklaşmaz başka bir karşı cinse.Ama o da fiziken başkalarını da güzel,çekici bulabilir elbette.Gerçek sevgiyi,aşkı bulduğunuzda zaten böyle sorunlar olmaz,öyle devam..

Son düzenleme:
başka konularda da bu oran vermeleri çok görüyorum da merak ettim bu istatistiksel araştırmayı hangi kurum yapmış..% 95 o kadar büyük bir oran ki bunu bu kadar net ifade etmek için bir şekilde kanıtlanmış olması lazım..

ya da kadınların kendisini avutma yöntemi mi bu acaba? aman zaten hepsi öyle demek kolay tabii.

üstte yazdıklarımı okursan ne demek istediğimi,cevabı alacaksın.

Bir çok erkek tanıdım bu arada,bunlar sıra arkadaşım olsun,normal arkadaş,dert ortağım olsun aşık olsalar bile birine başka kadınlara da beğeniyle bakıyolardı.Ki aşkın olmadığı bir ilişkiyi düşün bir de.Aldatmaktan bahsetmiyorum bu noktaya dikkat!Ve evet tanıdıklarımın yüzde doksanbeşi için rahat rahat bu oranı verebilirim.

Bir çok erkek tanıdım bu arada,bunlar sıra arkadaşım olsun,normal arkadaş,dert ortağım olsun aşık olsalar bile birine başka kadınlara da beğeniyle bakıyolardı.Ki aşkın olmadığı bir ilişkiyi düşün bir de.Aldatmaktan bahsetmiyorum bu noktaya dikkat!Ve evet tanıdıklarımın yüzde doksanbeşi için rahat rahat bu oranı verebilirim.

demek istediğin şu mu;erkeklerin hemen hemen hepsi eşi ya da sevgilisi dışında başka kadınları da hoş bulup beğenmişlerdir..

doğru mu anlamışım bu kısmı?

eğer öyleyse bunu her insan yapr zaten kadın-erkek fark etmez..tv de bile hoş birini görünce a bak ne kadar güzel ya da yakışıklı deriz..bu aldatmak değil beğenidir zaten.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar. kaç gundur ceza aldığımdan (tartışmaya ortak olduğum için) yeni yazıyorm. konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten

erkek arkadaşının anlattığı bu olay gerçek olabilir ancak yine de bakarsan bu konuşma hiç hoş değil birinin görüntüsüyle dalga geçmek ve dalga geçerken de konuyu başka yerlere getirmek yine de çok iğrenç.ayrıca liseli falan olsa bilemedin üniversiteye giden daha genç bir insan neyse de 29 yaşında birine hiç yakışmıyor bu tarz konuşmalar hiç olgun değil erkek arkadaşın.

bunun dışında ben erkeklerin genel olarak pek masum varlıklar olduğunu düşünmüyorum.evet kızlar da bazı erkekleri beğenir beğeniyle bakarlar ama erkeklerin bir çoğu bakarken aklından başka şeyler geçirir.açık giyinen her kıza da bir çoğunun bakma potansiyeli vardır.yani en aşık halleriyle bile yine de başkalarını da düşünebilecek potansiyel var erkeklerde bence ha bu duygusal manada değil tabi ki ama fiziksel manada kesin başka kızları da çekici bulurlar.bunu dile getirmek ya da davranış haline dönüştürmek kabul edilemez.ama tabi ki insanın içinden geçeni bilemeyiz.

buradan bu tip olayları kabul ettiğim gibi bir anlam çıkmasın asla etmem çok karşıyım ama erkekler de tek eşliliğe uygun yaratılmamışlar ki galiba yalnız ölücem.bu arada kocası böyle olmayan insanlar da gerçekten çok şanslılar kocalarının değerini bilsinler çünkü onlardan çok yok.

Son düzenleme:
eğer erkekler tek eşliliğe uygun değillerse gebersinler yani çok sinir bozucu ya,beğeni aynıdır başka gözle bakmak ayrıdır bakmasınlar yaa açık iyinen kızlarada bakmasınlar bu ne midesizlik iğreniyorum böyle şeylerden:(

eğer erkekler tek eşliliğe uygun değillerse gebersinler yani çok sinir bozucu ya,beğeni aynıdır başka gözle bakmak ayrıdır bakmasınlar yaa açık iyinen kızlarada bakmasınlar bu ne midesizlik iğreniyorum böyle şeylerden:(

çok erkek uzmanıymış gibi konuşmayayım ama genelde gördüğüm kadarıyla böyleler.gördüğüm birkaç olay mesela:bir kız sevgilisinin dizinde uyuyor çocuk da gelen geçen şort falan giymiş kızlara gözünü dikip bakıyor kızın ruhu duymuyor.yine birinin parmağında yüzük var nişanlı ya da sözlü belli merdivenlerden inen etek giymiş bir kıza öyle bir bakışı var ki yiyecek gibi ve bunun da kız arkadaşının haberi yok.bunlar bir dış göz olarak dikkatimi çeken olaylardan bazıları geneli böyle.etek giyen şort giyen kıza yiyecek gibi bakıyorlar artık içlerinden ne geçiriyorlar meçhul tabi.genelleme yapmak istemem ama erkek çok olan bir bölümde okuyorum ve kafa yapıları bu tarz çalışıyor.

Şanslı marilyn tabiri kendini marilyn monroe sananlar için kullandığım bir tabirdi sadece..herkes kendini değerli görsün elbette sorun o değil,zira kendine saygı duyması şarttır insanın.Ama başıma hiç öyle şeyler gelmez,gelmedi diye ego yapmak yersiz dünyanın en beğenilen kadınlarında bile bu vazgeçilmemezlik egosu yokken.

Sevgiliniz,eşiniz sizle birlikte diye bu başka kadınları da çekici bulmayacağı anlamına gelmiyor,eminim bir çoğu da eşi ,sevgilisi varken"oğlum şu hatun da çok çekici" demiştir yanındaki arkadaşına konu sahibi arkadaşımızın sevgilisinin yaptığı gibi,illaki aldatması çekici bulduğu kızla bişeyler yaşaması gerekmez,yani birçoğu başka bir kadını da güzel bulacaktır,ama aldatır ama aldatmaz.aldattığında zaten terk edip tekmeyi basacaksınız.

Sizle birlikteyken başka bir kadını da çok çekici bulabilir,bunu içinde saklar kimseye söylemez.Veya konu sahibi arkadaşın durumu gibi yanındaki arkadaş bozuntusuyla bu fikirlerini paylaşır.Bunu hiç bir zaman bilemeyeceksiniz,insan gizli bir kutu.Ben bunu mazur mu gördüm peki,yooo.tam tersi çok tepkiliyim böyle durumlara. ama sözlerim yanlış anlaşılmış.Demek istediğim "kimse vazgeçilmez değildir" idi.

Aşık olan insan zaten duygusal manada,ruhuyla yaklaşmaz başka bir karşı cinse.Ama o da fiziken başkalarını da güzel,çekici bulabilir elbette.Gerçek sevgiyi,aşkı bulduğunuzda zaten böyle sorunlar olmaz,öyle devam..

başka bi kadfını güzel bulmak ayrı şey bana verirmi gibi iğrenç muhabbetler yapmak ayrı şey, ayrıca eminim eşimden çok ben beğeniyorumdur sağdaki soldaki erkekleri, kimse vazgeçilmez değildir doğru, eşim benden vazgeçebilir aldatabilir gidebilir her neyse işte, bende aşkımdan ölmem kendi çapımda marilynim ben, bu kadar basit

Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.

ilk yorumda erkeklerin %95'i, ikinci yorumda tanıdığın erkeklerin %95'i, henüz sevgilin bile olmamış sana tavsiyem arkadaş olarak tanıdıklarınla gönül bağın olanları bi ayır, genelleme yapacak kadar hele ki bu oranda bi genelleme yapacak kadar erkek tanımış olamazsın, yok eğer tanıdım diyosan bravo :46:

Sonradan yaptığınız düzenlemeyi gördüm, ona göre yorum yapacağım.
Kişi kendinden bilir işi, ben ona kendi gözümden bakıyorum belki o gerçekten çekici olduğunu kasdetmiş olabilir.
Ama mesela ben bir seminerde olsam, çıkan kadın hakkında arkadaşıma mesaj atardım.
Tersini de kastedebilirdim yani...
Mesela biz arkadaşlarla aramızda konuşurken genelde "çocuk yakıyor" falan diye kullanırız.
Ciddi de olabiliriz ama dalgasına da kullanılabilir gibi geldi bana.
Biraz da üslubuyla alakalı insanların, şakacı bir insansa bu gibi kullanımlar iki samimi arkadaş arasında geçebilir.
Kimse birisinin telefonunu alıp karıştıracağını düşünerek konuşmaz yakın arkadaşlarıyla.

Ben sizin yerinizde olsaydım, diğer konunuzdaki sorun üzerinde düşünürdüm.
Çünkü 29 yaşındaki bir adam için davranışları biraz garip.
Hele isminizi arkadaşlarının bu kadar rahat bir şekilde kullanıp sizi bu duruma düşürmesi hiç hoş değil.
Kolay gelsin, iyi akşamlar.:31:

Back