- Konu Sahibi sevimlikartanesi
ayrılırdım hiç tatlı canımı günümü acabalarla geçirmezdim
gecmis olsun kuzum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılırdım hiç tatlı canımı günümü acabalarla geçirmezdim
Sansli Marilyn mi ? :)
Demek oyleymisiz de haberimiz yokmus :)
Tum kadinlar hatta pek cogu erkektir yasamali ki evlenince gozu disariya kaymasin diye dusunup ve hatta evlenmeden once iliski yasamayan erkege gay gozuyle bakilip normal karsilarken ,
bizler secimimizi farkli yonde kullandik, erkek evlatlarimizi da o yonde yetistirecegiz desek daha dogru olmaz mi ?
Ya da kisisel tercih desek ? :)
Ama yok yok hepimiz Sansli Marilyniz :)
şanslı marilyn ne bu arada :44:
başka konularda da bu oran vermeleri çok görüyorum da merak ettim bu istatistiksel araştırmayı hangi kurum yapmış..% 95 o kadar büyük bir oran ki bunu bu kadar net ifade etmek için bir şekilde kanıtlanmış olması lazım..
ya da kadınların kendisini avutma yöntemi mi bu acaba? aman zaten hepsi öyle demek kolay tabii.
üstte yazdıklarımı okursan ne demek istediğimi,cevabı alacaksın.
Bir çok erkek tanıdım bu arada,bunlar sıra arkadaşım olsun,normal arkadaş,dert ortağım olsun aşık olsalar bile birine başka kadınlara da beğeniyle bakıyolardı.Ki aşkın olmadığı bir ilişkiyi düşün bir de.Aldatmaktan bahsetmiyorum bu noktaya dikkat!Ve evet tanıdıklarımın yüzde doksanbeşi için rahat rahat bu oranı verebilirim.
mrb arkadaşlar. kaç gundur ceza aldığımdan (tartışmaya ortak olduğum için) yeni yazıyorm. konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten
eğer erkekler tek eşliliğe uygun değillerse gebersinler yani çok sinir bozucu ya,beğeni aynıdır başka gözle bakmak ayrıdır bakmasınlar yaa açık iyinen kızlarada bakmasınlar bu ne midesizlik iğreniyorum böyle şeylerden![]()
Şanslı marilyn tabiri kendini marilyn monroe sananlar için kullandığım bir tabirdi sadece..herkes kendini değerli görsün elbette sorun o değil,zira kendine saygı duyması şarttır insanın.Ama başıma hiç öyle şeyler gelmez,gelmedi diye ego yapmak yersiz dünyanın en beğenilen kadınlarında bile bu vazgeçilmemezlik egosu yokken.
Sevgiliniz,eşiniz sizle birlikte diye bu başka kadınları da çekici bulmayacağı anlamına gelmiyor,eminim bir çoğu da eşi ,sevgilisi varken"oğlum şu hatun da çok çekici" demiştir yanındaki arkadaşına konu sahibi arkadaşımızın sevgilisinin yaptığı gibi,illaki aldatması çekici bulduğu kızla bişeyler yaşaması gerekmez,yani birçoğu başka bir kadını da güzel bulacaktır,ama aldatır ama aldatmaz.aldattığında zaten terk edip tekmeyi basacaksınız.
Sizle birlikteyken başka bir kadını da çok çekici bulabilir,bunu içinde saklar kimseye söylemez.Veya konu sahibi arkadaşın durumu gibi yanındaki arkadaş bozuntusuyla bu fikirlerini paylaşır.Bunu hiç bir zaman bilemeyeceksiniz,insan gizli bir kutu.Ben bunu mazur mu gördüm peki,yooo.tam tersi çok tepkiliyim böyle durumlara. ama sözlerim yanlış anlaşılmış.Demek istediğim "kimse vazgeçilmez değildir" idi.
Aşık olan insan zaten duygusal manada,ruhuyla yaklaşmaz başka bir karşı cinse.Ama o da fiziken başkalarını da güzel,çekici bulabilir elbette.Gerçek sevgiyi,aşkı bulduğunuzda zaten böyle sorunlar olmaz,öyle devam..
Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.
üstte yazdıklarımı okursan ne demek istediğimi,cevabı alacaksın.
Bir çok erkek tanıdım bu arada,bunlar sıra arkadaşım olsun,normal arkadaş,dert ortağım olsun aşık olsalar bile birine başka kadınlara da beğeniyle bakıyolardı.Ki aşkın olmadığı bir ilişkiyi düşün bir de.Aldatmaktan bahsetmiyorum bu noktaya dikkat!Ve evet tanıdıklarımın yüzde doksanbeşi için rahat rahat bu oranı verebilirim.