Annesine çiçek alabilirsin :)merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
ikimizde aynı memleketlliyiz ama sormam lazım bu konularda cahilimzor bi konu olmuşben olsam öyle ahım şahım bişiy götürmezdim ki hep beklemesinler ve şımarmasınlar hani izmirden boyoz filan götürebilirsin kahvaltı üstüne filan gitceksen paket yaptırarak yine de sevgiline sor bence adetleri neymiş ona göre davranırsın :))
çiçek çok seviyor bakmayı saksıda alsam nasıl olurbizim aileden gelen alışkanlık elim boş olarak arkadaşıma bile gidemem. bi çiçek ya da pasta olabilirama sakın abartılı bişey olmasın nezaket hediyesi olarak görülsün
demi haklısınkaliteli bir yerden bi pasta alıp gidin. eli boş gidilmez hiç bi yere.
ekmek alayım yemeğe gidicem yaKesınlıkle normalde yenı tanıstıgınız birine giderken ne alırsanız öyle bişeyle gidin. Akşam yemeğiyse bi tatlı, kahvaltıysa bi kutu börek vs vs gibi.. Ama abartıp şahsi hediyeler almayın bence. Ben çiçek almayıda tercih etmemiştim.
ben saksıda çiçek düşünmüştüm aslında çiçek seviyorBnce eli boş gitmeyin. İzmire ozgu bi lezzet varsa onu goturebilirsiniz..yada guzel bi ev aksesuarı da olabilir..
bence güzel bir jest olurçiçek çok seviyor bakmayı saksıda alsam nasıl olur
demi haklısın
dikkate alıcam el boş gidilmez öğrendimŞık bir kutuda çikolata olabilir
kızlar çok güzel önerileriniz var kafam karıştıBence güzel bir şekerlik gibi birşey alabilisin içinde şeker veya çikolata olan :)
giderken boyoz götür özlemişsinizdir falan dersin samimi olur :)
olabilir canım bence de sor ama çoğu arkadaşıma katılıyorum yemek üstüneyse tatlı kahvaltıysa börek gibi elin boş olmıcak pahalı da olmıcak bişiyler sonra zaten gittiğinde az çok bişiyler götürürsün samimiyet doğrultusundaikimizde aynı memleketlliyiz ama sormam lazım bu konularda cahilim
burdan alıp gidene kadar söner istanbulda almam lazımbence güzel bir jest olur
Ya da dısardan lahmacun söyle olurya yaptıklarını yıyemezsın flnekmek alayım yemeğe gidicem ya
işte onu tam bilmiyorum erkek arkadaşım ayrı yaşıyor ailesi ayrı onlardan gidicez sabahmı akşammı bilmiyorum ama aklımda tüm önerilerinizolabilir canım bence de sor ama çoğu arkadaşıma katılıyorum yemek üstüneyse tatlı kahvaltıysa börek gibi elin boş olmıcak pahalı da olmıcak bişiyler sonra zaten gittiğinde az çok bişiyler götürürsün samimiyet doğrultusunda