erkek arkadaşımın ailesine giderken bişey götürmelimiyim

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz

bizim aileden gelen alışkanlık elim boş olarak arkadaşıma bile gidemem. bi çiçek ya da pasta olabilir ama sakın abartılı bişey olmasın nezaket hediyesi olarak görülsün

zor bi konu olmuş ben olsam öyle ahım şahım bişiy götürmezdim ki hep beklemesinler ve şımarmasınlar hani izmirden boyoz filan götürebilirsin kahvaltı üstüne filan gitceksen paket yaptırarak yine de sevgiline sor bence adetleri neymiş ona göre davranırsın :))

Kesınlıkle normalde yenı tanıstıgınız birine giderken ne alırsanız öyle bişeyle gidin. Akşam yemeğiyse bi tatlı, kahvaltıysa bi kutu börek vs vs gibi.. Ama abartıp şahsi hediyeler almayın bence. Ben çiçek almayıda tercih etmemiştim.

Bnce eli boş gitmeyin. İzmire ozgu bi lezzet varsa onu goturebilirsiniz..yada guzel bi ev aksesuarı da olabilir..

Annesine çiçek alabilirsin :)

ikimizde aynı memleketlliyiz ama sormam lazım bu konularda cahilim

ekmek alayım yemeğe gidicem ya

Bence güzel bir şekerlik gibi birşey alabilisin içinde şeker veya çikolata olan :)
giderken boyoz götür özlemişsinizdir falan dersin samimi olur :)

ikimizde aynı memleketlliyiz ama sormam lazım bu konularda cahilim
olabilir canım bence de sor ama çoğu arkadaşıma katılıyorum yemek üstüneyse tatlı kahvaltıysa börek gibi elin boş olmıcak pahalı da olmıcak bişiyler sonra zaten gittiğinde az çok bişiyler götürürsün samimiyet doğrultusunda

işte onu tam bilmiyorum erkek arkadaşım ayrı yaşıyor ailesi ayrı onlardan gidicez sabahmı akşammı bilmiyorum ama aklımda tüm önerileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…