- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
hehe deliYa da dısardan lahmacun söyle olurya yaptıklarını yıyemezsın fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe deliYa da dısardan lahmacun söyle olurya yaptıklarını yıyemezsın fln
Evet bence de oradan alın taze ve diri durur en azındanburdan alıp gidene kadar söner istanbulda almam lazım
dikkate alıcam el boş gidilmez öğrendim
kızlar çok güzel önerileriniz var kafam karıştı
ya annesiyle tanıştık aslında ama başka biiryerde tek aileden babasyla tanışmadım ama ogün kalabalık olucaktır çünkü ilk gelinleriyim tanışcakları evet aslında bi çiçek bide tatlı alayım ben erkek arkadaşım yanımda izin verirse tabiSadece annesile tanışacaksanız çiçek olabilir ama bütün aile ile tanışacaksanız bence olmaz. Çikolata, pasta, börek gibi herkesin tadabileceği bir şeyler daha uygun geldi bana.
aklımdaEvet bence de oradan alın taze ve diri durur en azından
güzel fikir uyguluycamKesinlikle boyoz götür bir kere o senin jestin olur
şekerlikte şeker veya çikolata da hani geriye şekerlik kalır onu kullanır anneler çok sever öyle şeyleri masanın üstüne koymayı falan :)
beğenen sorar bizim müstakbel gelin getirdi der vs vs
annesi aşık zaten çiçeklere bende annesini çok seviyorum çok tatlı ya beni sevmeliÇiçek her zaman kurtarıcıdır :) abartı olmayan sade ve şık bir çiçek.
elim boş gitmiyceğimi öğrendim sizlerden tişkürGüzel bir buket çiçek ve isterseniz yanında pasta Boş gitmek olmaz.
bana kalsa el kol sallaya sallaya gidicektim iyiki sordum yaBence, cicek ve cikolata. Ya da, cicek ve pasta olabilir. eliniz bos gitmeyin.
aahahhaha yok ta plates topu küfür gibi olur yaKv adayin kiloluysa pilates topu al farklı bişey olsun herkes ayni şeyleri örnek vermiş seninde kafan karışmış zaten
Şaka valla şaka kızma
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
kafam iyice karıştıAnnesine o kokulu, süslü mumlardan götürebilirsin, çiçek götürebilirsin.
saksıda neysede buketle banada öyle geliyorÖzel hediyeler almaya gerek yok henüz tanimadgnz birilerine.
Çiçek ise ilk tanismada sanki oğlan istemeye gider gibi geliyor bana hele yaninda çikolata da olursa :)
Onun yerine İzmirin meşhur bir şeylerini ve cayin yanina yenecek bir pasta güzel olur.
Ben pasta götürmüstüm cay içip muhabbetkafam iyice karıştı
saksıda neysede buketle banada öyle geliyor
bunuda düşüneyimTarişten incir lokumu al metal kutuda. Hem şık hem lezzetli hem izmire has hemde bu ziyarete uygun
pasta kesin alıcam o netleştiBen pasta götürmüstüm cay içip muhabbet
ederjen yanina da dilimlemislerdi. Akşamda misafirleri gelecekti pasta yapmama gerek kalmadi makbule geçti demişti annesi:)
Eli boş gitmeyin bence de, çiçek yerine tatlı olabilir daha iyi olur sanki. Ya da izmirde meşhur bir yiyecek varsa ondan bi paket yaptırabilirsiniz. Şehirler arası misafirlerden bu tip şeyler genelde beklenir :)merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz