Ekstra zahmete girmeye gerek yok bence. İstanbul'a geldiğinizde pasta, tatlı vb birşey alıp gidersiniz. Yada ev hediyesi tarzında birşeyler, fincan takımi, biblo vb.merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
ben elim boş arkadaşıma bile gidemem birşey götürme diyemem bu yüzdenmerhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz