- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
ben hiç bişey almamıştım ya.Kendimi odun hissettim şimdi
Şimdi düşününce bende almamıştım. ya çokmu odunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç bişey almamıştım ya.Kendimi odun hissettim şimdi
Şimdi düşününce bende almamıştım. ya çokmu odunuz acaba
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
Plates topunu onu degerlendirmiycenmihepinize teşekkürler değerlendiricem:)
plates topuyla üstünde şekiller yapcam bebeğim sen ben ve plates ne dersinPlates topunu onu degerlendirmiycenmi
Iyi dusunmussunplates topuyla üstünde şekiller yapcam bebeğim sen ben ve plates ne dersin
ahahaah şaka şakaIyi dusunmussun
Sen ben bide plates yuvarlanirdik ne guzelahahaah şaka şaka
ya o benim ailemle tanıtıgında tatlı getirmişti... bana özel hediye yoktu sonucta baska şehirden yanıma geldi zaten hemen arabadan indiği gibi pastaneye soktu beni tatlı alayım diye yolda almamıştı bulamamış hani annesini seviyorum. tatlı ve çiçek almayı planlıyorumOlayı erkek arkadaş ailesi diye gerilmeden değerlendirsen kendi standardında bir cevabı olur bunun zaten
Arkadaşa farklı aîle büyüğüne farklı hediye gider
Çiçek özellikle menekşe iyi bence Pekin'de abartılı olur benim standardımda kendini beğendirmeye çalışıyor algısı yaratabilir ama sizin yaşam standardınızda sıklıkla götürüyorsanız bir yere tabii olur
Ikramlık vs iyi fikir ama siz o şehirde misafirsiniz iyisini falan nasıl bulacaksınız
Ya da kendi şehrinize özgü ikramlık bir şey varsa veya yolda geçtiğiniz yerden de alınabilir
Bursa'dan kestane şekeri gibi
eğer gıcık ederse plates topunu atarım kafasına mucukkkkkkkSen ben bide plates yuvarlanirdik ne guzel
Bende çikolatadan yanayim sevgiler
ya o benim ailemle tanıtıgında tatlı getirmişti... bana özel hediye yoktu sonucta baska şehirden yanıma geldi zaten hemen arabadan indiği gibi pastaneye soktu beni tatlı alayım diye yolda almamıştı bulamamış hani annesini seviyorum. tatlı ve çiçek almayı planlıyorum
eğer gıcık ederse plates topunu atarım kafasına mucukkkkkkk