erkek arkadaşımın ailesine giderken bişey götürmelimiyim

Sadece annesiyle tanışacaksanız çiçek olabilir ama bütün aile ile tanışacaksanız bence olmaz. Çikolata, pasta, börek gibi herkesin tadabileceği bir şeyler daha uygun geldi bana.

dikkate alıcam el boş gidilmez öğrendim

kızlar çok güzel önerileriniz var kafam karıştı

Kesinlikle boyoz götür bir kere o senin jestin olur
şekerlikte şeker veya çikolata da hani geriye şekerlik kalır onu kullanır anneler çok sever öyle şeyleri masanın üstüne koymayı falan :)
beğenen sorar bizim müstakbel gelin getirdi der vs vs

Güzel bir buket çiçek ve isterseniz yanında pasta Boş gitmek olmaz.

Sadece annesile tanışacaksanız çiçek olabilir ama bütün aile ile tanışacaksanız bence olmaz. Çikolata, pasta, börek gibi herkesin tadabileceği bir şeyler daha uygun geldi bana.
ya annesiyle tanıştık aslında ama başka biiryerde tek aileden babasyla tanışmadım ama ogün kalabalık olucaktır çünkü ilk gelinleriyim tanışcakları evet aslında bi çiçek bide tatlı alayım ben erkek arkadaşım yanımda izin verirse tabi

Evet bence de oradan alın taze ve diri durur en azından
aklımda
güzel fikir uyguluycam
Çiçek her zaman kurtarıcıdır :) abartı olmayan sade ve şık bir çiçek.
annesi aşık zaten çiçeklere bende annesini çok seviyorum çok tatlı ya beni sevmeli
Güzel bir buket çiçek ve isterseniz yanında pasta Boş gitmek olmaz.
elim boş gitmiyceğimi öğrendim sizlerden tişkür

Kv adayin kiloluysa pilates topu al farklı bişey olsun herkes ayni şeyleri örnek vermiş seninde kafan karışmış zaten

Şaka valla şaka kızma

Özel hediyeler almaya gerek yok henüz tanimadgnz birilerine.

Çiçek ise ilk tanismada sanki oğlan istemeye gider gibi geliyor bana hele yaninda çikolata da olursa :)

Onun yerine İzmirin meşhur bir şeylerini ve cayin yanina yenebilecek bir pasta güzel olur.

Annesine o kokulu, süslü mumlardan götürebilirsin, çiçek götürebilirsin.
kafam iyice karıştı
saksıda neysede buketle banada öyle geliyor

Tarişten incir lokumu al metal kutuda. Hem şık hem lezzetli hem izmire has hemde bu ziyarete uygun

Tarişten incir lokumu al metal kutuda. Hem şık hem lezzetli hem izmire has hemde bu ziyarete uygun
bunuda düşüneyim
Ben pasta götürmüstüm cay içip muhabbet
ederjen yanina da dilimlemislerdi. Akşamda misafirleri gelecekti pasta yapmama gerek kalmadi makbule geçti demişti annesi:)
pasta kesin alıcam o netleşti

Eli boş gitmeyin bence de, çiçek yerine tatlı olabilir daha iyi olur sanki. Ya da izmirde meşhur bir yiyecek varsa ondan bi paket yaptırabilirsiniz. Şehirler arası misafirlerden bu tip şeyler genelde beklenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…