- 11 Şubat 2023
- 8.110
- 15.732
-
- Konu Sahibi jointhegirl
Konuyu silmiş sayende öğrendim. İyi ki alıntılamışsın
Sana gelince konu sahibi suçsuz adam niye hakim karşısına çıksın? Asılsız suçlardan müebbet yiyecek sanki. Müge Anlı'da aklı beş karış havada ana baba lafı dinlemeyip sırtına kırk borç sarılıp dolandırılan karnında bebek ile ortada kalan kız modunda yazmışsın.
Çok süper mevkide ama annen kötü kalpli cadı ve beyaz atlı prensi şikayet mi etmiş?
Olayda bir zehirli elma eksik inşallah ayva olmaz o
Boşanmaz. Gözü kör oluyor böylelerinin.Konu silinmis ama E ellerimlekazidim alıntı yapmıs ta okudum
Gizliliği devam ettirmenin tek yolu var BOSANMAK.Ama onda da tırtlar bu mevzu konu sahibi.Sen bu zanlıdan hamile kalır sonra bosanırsın gibi.
Annesine üzüldüm.Allah korusun kızım evlenecek bu sekilde hem de sikayetci oldugum sahısla.Kabus gibi.Boşanmaz. Gözü kör oluyor böylelerinin.
Konu sahibi annesinin iftiracı sevgilinin masum olduğuna o kadar inanıyor ki umarim aklıma gelen değildir ama sanki cinsel birliktelikten dolayı şikayet edilmiş gibi yoksa evlenince düşen hangi dava olabilir ? Annesi kızıma tecavüz etti mi dedi ne oldu ?Annesine üzüldüm.Allah korusun kızım evlenecek bu sekilde hem de sikayetci oldugum sahısla.Kabus gibi.
benim de aklima direkt o geldi. Bi kullanici daha yazmis ama sacma o da dusununce. Oyle bir durumda nikaha ne gerek var, kiz cikip hayir oyle bir sey olmadi iftira diyebilirdi.Konu sahibi annesinin iftiracı sevgilinin masum olduğuna o kadar inanıyor ki umarim aklıma gelen değildir ama sanki cinsel birliktelikten dolayı şikayet edilmiş gibi yoksa evlenince düşen hangi dava olabilir ? Annesi kızıma tecavüz etti mi dedi ne oldu ?
Delil ve mesaj demiş bir şeyler dönmüş ya bunlar kızı katakulliye getirdi hangi avukat evlenirsen davan düşer ,hapse girmezsin diye akıl verir ? Yarın öbür gün üstüne yüklü miktarda borçla ortada kalmazsa iyidir.benim de aklima direkt o geldi. Bi kullanici daha yazmis ama sacma o da dusununce. Oyle bir durumda nikaha ne gerek var, kiz cikip hayir oyle bir sey olmadi iftira diyebilirdi.
kıza cinsel saldırı gibi birşeyle itham ediliyorsa "ahanda nikahlı karım" diyebilirNikah ve hakimin davadan beraat vermesi arasındaki bağlantıyı çözemedim ben de.
Nikahla davalardan kurtulunsaydı ceza evinde adam kalmazdı.
Tamam! Senide erkek yönetmeye başlamış, burdan bakınca annenden daha garip bir ilişki içerisindesin, fakat haberin yok. Neyse lafla anlamayan yaşayarak öğrenir.Detaya girip konuları açmadığımdan dolayı olabilir, %80 erkek arkadaşım suçsuz, evi kadın yönettiği için babam da bir şey demek istemiyor. garip bir aile ilişkisi var bizde
Sonsuz şekilde guveniyormus, bosanacagiz diyor çünkü boşanıp usulüne uygun şekilde tekrar evleneceklermis"güvenler sonsuz ve boşanacağız" bu iki farklı durum aynı anda bir ilişkide nasıl birlikte oluyor anlayamadım.