- 24 Kasım 2024
- 13
- -6
- 22
-
- Konu Sahibi jointhegirl
Pişmanlık yok, babam kendisini çok sever oğlum der her zaman ailemin de güveni sonsuzdu ona ilişki çok farklıydı babam mesela bir erkeğin ağzında adımı duyunca çıldıran birisi ama buna karşı kedi gibiydi çok iyi uyuşuyorlardı annem bozdu her şeyi.Erkek arkadaşın FBI galibakonu baştan sona yanlışlarla dolu. Söylenecek bir şey yok. İçimden bir ses pişman olacaksın diyor ama.
Kimlik konusuna gelince. Gir e devletine bak. Kutugun bile aynı dakika değişti. Banka hesapların vb. her yerde soy ismin değişti. Kimlik olayı da patlar bir yerde. Ayrıca değiştirilmesi gerekiyor soyadı değişikliği olduğu zaman.Pişmanlık yok, babam kendisini çok sever oğlum der her zaman ailemin de güveni sonsuzdu ona ilişki çok farklıydı babam mesela bir erkeğin ağzında adımı duyunca çıldıran birisi ama buna karşı kedi gibiydi çok iyi uyuşuyorlardı annem bozdu her şeyi.
Başına büyük bir bela almışsın haberin olsun. O gizli işler yapan sevgilini kimse boşuna hapse atmaz demek ki annenin ihbarinin gerçeklik payı var !Merhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber
Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.
Gizli işlerle alakası yok, kurum da aktif sadece, annem de iftiralar atıyor yalan delil üretiyordu, mesleği açısından oldukça onu riske sokuyorduBaşına büyük bir bela almışsın haberin olsun. O gizli işler yapan sevgilini kimse boşuna hapse atmaz demek ki annenin ihbarinin gerçeklik payı var !
Aynen. Annen veya baban soy ağacına baksa orada bile soy isminin değiştiğini görürler zaten .Ay şaka mısın yahu ? Annen bilse işini ne yapacak sanki gidip kolu komsuya mı yayacak ? Annen o senin annen. Nasıl bir baskası için karsına alabilirsin? Hayatta yapmazdım şahsen…
Kimliği değiştirmesen de soyadın her resmi kurumda, her randevuda cıkıyor. Evraklarda yazıyor. Hastane, adliye, sağlık ocağı… eline evrak gecen, sıra olan her yerde soyadı gözüküyor yani. Ayrıca annenler kendi e devletinden de bakabilir. Çok ayıp yapmışsın
Babam dünden razı onu çok seviyor güveni sonsuz, aramızı bozan şahıs annemdi evi yöneten de annem :/ babam görse bile ona kızmaz kısaca, ama ayıp yaptığımı biliyorum.Aynen. Annen veya baban soy ağacına baksa orada bile soy isminin değiştiğini görürler zaten .
Apoyla mı nişanlandınızMerhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber
Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.
Arkadaşlar yorum yapıyorsunuz mesleği hakkında, belirtmek istemiyorum sadece kimliğimi değiştirmezsem ne olur diye sordum, mesleği boşverin..
Sen annene niye bu kadar kinlisin?Babam dünden razı onu çok seviyor güveni sonsuz, aramızı bozan şahıs annemdi evi yöneten de annem :/
İnşallah pişman olmazsın ,boşanacak tekrar evlenecek falan bunlar da sıkıntılı süreçler...Gizli işlerle alakası yok, kurum da aktif sadece, annem de iftiralar atıyor yalan delil üretiyordu, mesleği açısından oldukça onu riske sokuyordu
Anneme kinli değilim sadece çok ağır iftiralar attı ve bankadaki birikim hesabının yarısı ile avukat bile tutmuş, yalancı şahit sahte ses kayıtları bile ürettirmiş bu yapılacak bir şey değildi.Sen annene niye bu kadar kinlisin?