- 30 Aralık 2009
- 22.591
- 87.686
- 40
-
- Konu Sahibi jointhegirl
Sadrazamın sol şeyi mi bunlar ?Sen gerçekten yorum yapma gülüyorum kendisi nerede, ailesi nerede kim ne yapıyor belirli saygı duyulan insanlar, gerçekten konuşma.
Çok saygın ailelerin çocuk evlendirme stilleri güncellenmiş sanırım. Aşırı saygın aileler çok çok gizli aşırı gizli bir meslek. İnanılmaz iftiracı bir anne. Yürüyen cehaletHerkesin eli birbirinin yakasına yapışmış, iki günde unutulacak, anlı şanlı düğün yapacaklar sanıyor. İlginç bir konu olmuş.
Nokta koymuşsun ama geliyor tekrardan konu
Çok saygın ailelerin çocuk evlendirme stilleri güncellenmiş sanırım. Aşırı saygın aileler çok çok gizli aşırı gizli bir meslek. İnanılmaz iftiracı bir anne. Yürüyen cehalet
Kocanızın yanına taşının o zaman; neden hâlâ anne, babanızla yaşıyorsunuz ?Kavga edilirken ben yanlarındaydım, baş başa kaldığımız da neler yapacağım bak gör diye söyleniyordu olaylara şahitim yani erkek arkadaşımın bir suçu yok. KISACA ANNEM ÇİRKEF
Adam kurnaz hem g’tünü kurtaracak hem sıfır masrafla evlenecekBirde erkek arkadasi - pardon - esi o kadar dobra ki nikah gizliden nikah kiydiriyor. Hani annesi ile iliskisi problemli: Babayi ezip gecmek de ne demek. Sanki hersey kayitlara girmiyor
Adam kurnaz hem g’tünü kurtaracak hem sıfır masrafla evlenecek
Erkek arkadaşım ile nikahlandim demişsin eee devamı nerde bu konunun
Hadi geçmiş olsun,güzel oltaya gelmişsiniz adam mossad olsa mit olsa vb gizli ajan olsa sırf ceza almamak için evlenmezdi.Guzel hikaye ama biz yemeyiz size afiyet olsunPişmanlık yok, babam kendisini çok sever oğlum der her zaman ailemin de güveni sonsuzdu ona ilişki çok farklıydı babam mesela bir erkeğin ağzında adımı duyunca çıldıran birisi ama buna karşı kedi gibiydi çok iyi uyuşuyorlardı annem bozdu her şeyi.
Asıl ajan ananız galiba çalışma sistemine bak.....Ama hâlâ yemedik cık!!! olmuyorAnneme kinli değilim sadece çok ağır iftiralar attı ve bankadaki birikim hesabının yarısı ile avukat bile tutmuş, yalancı şahit sahte ses kayıtları bile ürettirmiş bu yapılacak bir şey değildi.
Nikah ve hakimin davadan beraat vermesi arasındaki bağlantıyı çözemedim ben de.
Nikahla davalardan kurtulunsaydı ceza evinde adam kalmazdı.
Konuyu silmiş sayende öğrendim. İyi ki alıntılamışsınBaşına büyük bir bela almışsın haberin olsun. O gizli işler yapan sevgilini kimse boşuna hapse atmaz demek ki annenin ihbarinin gerçeklik payı var !
Merhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber
Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.
Bilemedim normal gelmedi bana. Avukat arkadaşlar varsa konuda aydınlatabilirler beni.Adam bir suc islemis ise (mesela anneye karsi) ve sadece konu sahibi sahit ise. Nikahli Es olarak ifade vermek zorunda kalmaz (en azindan Almanyada öyle). O zaman yirtar belki diye yapmislardir