Erkek Arkadaşım ile nikahlandım

Herkesin eli birbirinin yakasına yapışmış, iki günde unutulacak, anlı şanlı düğün yapacaklar sanıyor. İlginç bir konu olmuş.
Çok saygın ailelerin çocuk evlendirme stilleri güncellenmiş sanırım. Aşırı saygın aileler çok çok gizli aşırı gizli bir meslek. İnanılmaz iftiracı bir anne. Yürüyen cehalet

Çok saygın ailelerin çocuk evlendirme stilleri güncellenmiş sanırım. Aşırı saygın aileler çok çok gizli aşırı gizli bir meslek. İnanılmaz iftiracı bir anne. Yürüyen cehalet

Birde erkek arkadasi - pardon - esi o kadar dobra ki gizliden nikah kiydiriyor. Hani annesi ile iliskisi problemli: Babayi ezip gecmek de ne demek. Sanki hersey kayitlara girmiyor

Eleman sıfır masrafla evlenmiş sevinçten dört köşedir şimdi. Düğün yok, altın yok, ev eşyası bile yok. Konu sahibi de saf saf boşanıp güzel bir şekilde tekrar evlenecez demiş aynen haha.

Konu sahibi o kadar safoz ki annesi ve iftira konusunda söylediklerine de hiç inanmadım. Kocasının ağzından ne çıkarsa ona inanıyor belli ki. Herif “merak etme boşanıp tekrar evlencez, sana düğün yapcam” demiş ona bile inanmış. Her şeye inanabilir bu.

Hadi geçmiş olsun,güzel oltaya gelmişsiniz adam mossad olsa mit olsa vb gizli ajan olsa sırf ceza almamak için evlenmezdi.Guzel hikaye ama biz yemeyiz size afiyet olsun

Anneme kinli değilim sadece çok ağır iftiralar attı ve bankadaki birikim hesabının yarısı ile avukat bile tutmuş, yalancı şahit sahte ses kayıtları bile ürettirmiş bu yapılacak bir şey değildi.
Asıl ajan ananız galiba çalışma sistemine bak.....Ama hâlâ yemedik cık!!! olmuyor

Nikah ve hakimin davadan beraat vermesi arasındaki bağlantıyı çözemedim ben de.
Nikahla davalardan kurtulunsaydı ceza evinde adam kalmazdı.

Adam bir suc islemis ise (mesela anneye karsi) ve sadece konu sahibi sahit ise. Nikahli Es olarak ifade vermek zorunda kalmaz (en azindan Almanyada öyle). O zaman yirtar belki diye yapmislardir

Başına büyük bir bela almışsın haberin olsun. O gizli işler yapan sevgilini kimse boşuna hapse atmaz demek ki annenin ihbarinin gerçeklik payı var !
Konuyu silmiş sayende öğrendim. İyi ki alıntılamışsın

Sana gelince konu sahibi suçsuz adam niye hakim karşısına çıksın? Asılsız suçlardan müebbet yiyecek sanki. Müge Anlı'da aklı beş karış havada ana baba lafı dinlemeyip sırtına kırk borç sarılıp dolandırılan karnında bebek ile ortada kalan kız modunda yazmışsın.

Çok süper mevkide ama annen kötü kalpli cadı ve beyaz atlı prensi şikayet mi etmiş?
Olayda bir zehirli elma eksik inşallah ayva olmaz o

Adam bir suc islemis ise (mesela anneye karsi) ve sadece konu sahibi sahit ise. Nikahli Es olarak ifade vermek zorunda kalmaz (en azindan Almanyada öyle). O zaman yirtar belki diye yapmislardir
Bilemedim normal gelmedi bana. Avukat arkadaşlar varsa konuda aydınlatabilirler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…