Erkek Arkadaşım ile nikahlandım

Anneme kinli değilim sadece çok ağır iftiralar attı ve bankadaki birikim hesabının yarısı ile avukat bile tutmuş, yalancı şahit sahte ses kayıtları bile ürettirmiş bu yapılacak bir şey değildi.
anneniz neden böyle şeyler yapıyor?

Basit ilişki ne yaw? Neyse insanlar 50 yıllık kocalarıyla sorun yaşayabiliyor insanız yani. Sorun yaşayabilirsin bu önemli değil. Sorun yaşadığında şu durumda altından kalkabilecek misin? Kimliğin değişmese de her yerde soyadın Otomatik değişir.

Üff nikah islemleri yapılırken soyadini değiştirecek misin diye soruyorlar, her şeyi akil ettin de soyadini degistirmemeyi etmedin mi. Ayrica kütükten de anlaşılır. Senaryo çok zayif.

Konu sahibi kaç yaşındasın. Annen bankadaki birikiminizden alıp davayla avukatla uğraştığına göre seni hafife alınmayacak durumlardan korumaya çalışıyordu muhtemelen. Yazık etmişsin kendine.

Bana da konu sahibi bu ilişkiye reşit degilken başlamiş gibi geldi.

Bana da konu sahibi bu ilişkiye reşit degilken başlamiş gibi geldi.
Umarım yaniliyorumdur ama benim aklıma Allah korusun taciz vb.durum geldi. Çünkü bir kv adayı damadını, gelini sevmez anlarım ama ondan tamamen kurtulmak için iftira atıp, şikayet edecek kadar da gözü dönmez. Ciddi bir şey var ortada.

Konu sahibi yetişkin olsa annesinin taciz etti diye uydurma şikayetiyle mevzu anca evlilikle kurtulacak duruma varmazdi.
Anlattigindan çoooook degisik olaylar dönmüş belli ki konu gercekse.

Niye millet bayat pasta çerez yesin diye boşanıp tekrar evlenerek devletin kurumlarını gereksiz yere meşgul edeceksiniz

Torbacı olabilir, onların işi de gizlilik gerektiriyor neticede. Okul önlerinde çocuklara uyuşturucu satabilmek için kamuflaj gerekiyor. Konu bana senaryo gibi geldi ama yine de yazayım.

Ya geçen bir dizi seyrettim. Adam gizli MI5 ajanıyım, sizleri saha ajanı yapacağım diye bir kaç genci kandırıyordu. Sizi özel eğiteceğim o yüzden çok gizli yerlerde buluşacağız vs bir sürü palavra atıyordu. En son ağına düşürmeye çalıştığı kadın avukat çıkıp uyanmıştı ve peşine düşmüşlerdi. O kadar beyin yıkamış ki, bu sahadasınız dedikleri kişileri olmadıklarına ikna edemiyorlardı. Gerçek ajanlardan biri uyandı, adamın haberleşme yöntemini kullanıp görev yerin değişti şuraya gidiyorsun dediler ve orada buldular bu safları. Hem fiziken hem de psikolojik olarak çökmüş perişan olmuşlar. Kadın olanlarla sevgiliyiz ayağına ilişkiye giriyormuş. hatta birinden çocuğu olmuş, kadına ne dedilerse ikna olmadı, siz kocamın düşmanısınız dedi bilgi vermedi.

Konu sahibi kapatıp gitmişsiniz ama çok dürüst çok mert adam avukat tutar iftira davası açar kendini temizlerdi. Sevgiliisinin sırtına basmaz kullanmazdı. Aynen eminim boşanıp sonra tekrar evlenirsiniz, babanızdan gelir ister sizi. Baştan kaybedilmiş bir hayat, yok edilmiş bir gençlik. Yazık ki ne yazık.

Ailenden biri nüfus kayıt örneği çıkarttığı an belli olur. Bosansan bile evlendi boşandı olarak görünür. Nasıl cesaret ediyorsunuz böyle işlere ...

Cinsel taciz davası bu yüksek ihtimal ayrıca işi de tahmin ediyorum da boşver heyecanı kaçmasın konunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…