- 26 Ağustos 2023
- 1.317
- 2.478
-
- Konu Sahibi jointhegirl
Enteresan hayatlar ama bu derece yüz göz olunmasi çok saçma mahkemelik olacak kadarErkek arkadaşım dobradır, hiç bir şeyden çekinmez kırmaz etmez ama çok sağlam insan yüzüne vurabilir, annemin bir kaç şeyini yüzüne vurdu benimle alakalı, annem de içerlendi bilsem konuşmazdım diyip gülüyor :)
Yazık seni dokuz ay karnında taşıyan o kadına.Erkek arkadaşım dobradır, hiç bir şeyden çekinmez kırmaz etmez ama çok sağlam insan yüzüne vurabilir, annemin bir kaç şeyini yüzüne vurdu benimle alakalı, annem de içerlendi bilsem konuşmazdım diyip gülüyor :)
Hayatının içine s*çmak için yer aramışsın sana nasıl akıl verelim erkek arkadaşın ne halt olursa olsun merak etmedim ama bulunmaz hint kumaşı değil sandığın kadar da akıllı bir erkek değil kusura bakma. Anneni babanı dinlemediğin için çok üzüleceksinMerhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber
Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.
Arkadaşlar yorum yapıyorsunuz mesleği hakkında, belirtmek istemiyorum sadece kimliğimi değiştirmezsem ne olur diye sordum, mesleği boşverin..
Aynı hala kızım.Erkek arkadaşım dobradır, hiç bir şeyden çekinmez kırmaz etmez ama çok sağlam insan yüzüne vurabilir, annemin bir kaç şeyini yüzüne vurdu benimle alakalı, annem de içerlendi bilsem konuşmazdım diyip gülüyor :)
Sen yorum yapma user, erkek arkadaşım benim hakkımı savunuyor diye anneme konuştu annem de kaldıramadı. Annem'in bana çok yanlışları oldu bilip bilmeden atlama yutulacak şeyler değildi ama yine de anne diye aynı evdeyim diye susuyordum hayatımı bitirtme durumuna gelmişti kendisi.Yazık seni dokuz ay karnında taşıyan o kadına.
Belli ki hayatının hatasını yapmış sevgili eşiniz. Anneniz bi güzel ipliğini pazara döküvermiş, ketempereye geldiğinizi anlayacaksınız ama geç olacak.Erkek arkadaşım dobradır, hiç bir şeyden çekinmez kırmaz etmez ama çok sağlam insan yüzüne vurabilir, annemin bir kaç şeyini yüzüne vurdu benimle alakalı, annem de içerlendi bilsem konuşmazdım diyip gülüyor :)
Sen gerçekten yorum yapma gülüyorum kendisi nerede, ailesi nerede kim ne yapıyor belirli saygı duyulan insanlar, gerçekten konuşma.Çok gizli işi var sandığın kocan dolandırıcı olmasın dikkat et.
Boşanacaklarmış da yeniden evleneceklermiş usulüne göre. La Fontaigne’den masallar
Ağzınızın ucundan anlatıp sonra bilip bilmeden konuşmayın diye şarlamanız çok garip. Millet müneccim değil burda.Sen yorum yapma user, erkek arkadaşım benim hakkımı savunuyor diye anneme konuştu annem de kaldıramadı. Annem'in bana çok yanlışları oldu bilip bilmeden atlama yutulacak şeyler değildi ama yine de anne diye aynı evdeyim diye susuyordum hayatımı bitirtme durumuna gelmişti kendisi.
İlk sayfalarda da açıkladım olayları bilmediğinizden dolayı diye, konu mesleği değil sorum bunlar değildi mesleğine takmış.Ağzınızın ucundan anlatıp sonra bilip bilmeden konuşmayın diye şarlamanız çok garip. Millet müneccim değil burda.
Onu şu anda söyleyemiyoruz maalesefNedir bu kadar gizli meslek pzvnk miymis arkadas
Çok nüfuzlu eşine sorsana o zaman kimlik işini.Sen gerçekten yorum yapma gülüyorum kendisi nerede, ailesi nerede kim ne yapıyor belirli saygı duyulan insanlar, gerçekten konuşma.
Ha daha boşanıp tekrar usulüne göre evleneceksiniz ?
auyzyhasdjkdhhd
Ulan çok saçma şey duydum da bu çok başka bir boyut
Herkesin eli birbirinin yakasına yapışmış, iki günde unutulacak, anlı şanlı düğün yapacaklar sanıyor. İlginç bir konu olmuş.Çok nüfuzlu eşine sorsana o zaman kimlik işini.
Annen çok yanlış yaptıysa ne diye erkek arkadaşınla tanıştırıp bağ kuruyorsun.
Madem adamı annene karşı savunuyorsun neden evlendiğini öğrenmesinden korkuyorsun?
Sana söylemesi ne kadar kolay maşallah. Kocaman kocaman yazmış bir de annem çirkef diye. İnsanın evladı olunca söz konusu, her seyi yapar. Kadın korumak için yapıyor seni. Senin için yanlış kişi olduğunu düşünüyor. Uzaklaştırmaya calışıyor kendince. Doğrusu, yanlışı. Ama kadının tek gayesi senden uzaklaştırmak, seni korumak. Öyle aman gizli görev mizli görev diye susacağına, çekip anneni karşına anlatsaydın. Kadının içini rahatlatsaydın. Annen bilse işini ne yapabilir Allah askına ? Ha diyorsan ki annem işini bilse bana müsade etmez. O zaman da derim ki sana, annenin müsade etmeyeceği bir işse o işten de hayır gelmez. Ne dersen de kızım. Anneler hisseder. Bugun seni en çok düşünen insan da annendir. En çok seven insan da annendir. Aklını başına topla. Nikahı iptal et çok geç olmadan. Anneni de al karşına konuş. Sen orta yolu bulmaya calış. Olmuyor mu ? Yapacak bir sey yok o zaman. Kimse için anneni karsına alma. Yanında olsun annen. Bugun adamla kavga etsen, nereye gideceksin? Kimin yanına gideceksin ? Tek anneni de değil. Bütün aileni kaybedeceksin. Aklını başına toplaKavga edilirken ben yanlarındaydım, baş başa kaldığımız da neler yapacağım bak gör diye söyleniyordu olaylara şahitim yani erkek arkadaşımın bir suçu yok. KISACA ANNEM ÇİRKEF