-
- Konu Sahibi jointhegirl
O çok sevdiğin annenin dedikodusunu yaptığın erkek arkadaşın pardon kocan en ufak bi ters düşmenizde hepsini yüzüne vurup ağzının payını verip nasıl ağlatacak seni. O zaman annem haklıymış dersin.Sen yorum yapma user, erkek arkadaşım benim hakkımı savunuyor diye anneme konuştu annem de kaldıramadı. Annem'in bana çok yanlışları oldu bilip bilmeden atlama yutulacak şeyler değildi ama yine de anne diye aynı evdeyim diye susuyordum hayatımı bitirtme durumuna gelmişti kendisi.
Nerden aldın sen bu aklı, nerdeeeennMerhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber
Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.
Adam Allah bilir uyuşturucu işi yapıyordur. Ama kıza polisim gizli görevdeyim aslen o çeteyi haklamak için içlerindeyim demiştir-Devlet sırrı gibi gizli tuttuğu çok önemli bir mesleğe sahip olan saygın damat
-Damadın bu kadar mükemmel oluşunu hazmedememiş ve sahte delillerle onu hapse attırmış cadı kaynana
-Masum sevdiğini hapisten kurtarmak için kuru bir nikaha razı olan koca yürekli genç kız (hapisten çıkınca boşanıp kırk gün kırk gece düğün yapacaklarmış)
Eğer bu konu gerçekse adamın ne halt olduğu ve annenin de neden bu adamı hapse tıkmaya çalıştığı belli. Çok büyük bir yanlışın içindesin. Allah akıl fikir versin.
Kızların bu salaklığı ile erkeklerin çakallığı yarışır, acaba o çüklü kendisi için anasını bu hale sokar mıydı, evlenmiş zaten görsün ebesinin nikahını...Yeni anne olmuş birisi olarak olaya bakış açım şundan ibaret; 9 ay karnında taşı gece uyan emzir besle büyüt yıllarca emek ver, o gelsin elin çüklüsü için sana anam kötü biri desin. Anne baba olmak çok büyük imtihan gerçekten annenize çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun. Allah herkese evladın da hayırlısını nasip etsin.
Muhtemelen reşit değilBu kadar isler ceviren annenin senin evlendigini edevletten ogrenmesi 27 saniye fln. Benim asil anlamadigim “nikah kiyalim adli islem yapilmasin” denecek tek suc tecavuz. Annen kizima tecavuz ediyor diye mi sikayet etti?
O zaman gizli nikah kiyamazdi. Konu sahibi gizemli konusunu acti ve kaybolduMuhtemelen reşit değil
Adam Allah bilir uyuşturucu işi yapıyordur. Ama kıza polisim gizli görevdeyim aslen o çeteyi haklamak için içlerindeyim demiştiranne de uyuşturucu kullanıyor diye istemiyordur işte bundan güzel hikaye yazabilen varsa beklerim
Balık burcuda olabilirBence şizofrenik senaryolar üretiyorsunuz
Sizin konunuza otera egecell filan lazım
O önemli şahsiyet erkek arkadaşın pardon eşin kimlik konusunda bilgi veremedimi sana. Sorun cikarmi diosun daha bunu bile bilmeden kalkistigi işlere bak. Sen kimliğini değiştirmeden ne hastaneye ne postaneye devletin hiç bir resmi kurumuna gidemezsin. Ayrıca annen eminim yüzde yüz haklıdır hiç öyle gizli işler bilmem neler filan inanma yok nikah olursa kurtulurmus da neymiş ne alaka allahaskina. Sonra boşcaklarmis düğün yapcakmis geç bunları. Aklını basina alda oraya buraya imza atma bak çıkamazsın işin içinden sonraMerhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber
Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.